Motorumu Başka Marka Ile Değiştirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ummet abi harikasın,Bu soguga,kara ve kışın en çetin şartLarına ragmen yoLuna devam ediyorsun ya sana HELAL OLSUN...
Umarım yeni motorun seni yoLda bırakmaz,beraber nice nice seferLere Türkiye turu arasınız :cat:
Adanaya geLirsen bu sefer mutLaka onceden haber ver,bir çayımızı içmeden gitme abicim.SagoLsın geçende Hasan (makine) seni en güseL şekiLde agırLamış ama bu seferde biz agırLiyaLım degiLmi abicim
YoLun açık oLsun...:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

Ummet abi harikasın,Bu soguga,kara ve kışın en çetin şartLarına ragmen yoLuna devam ediyorsun ya sana HELAL OLSUN...
Umarım yeni motorun seni yoLda bırakmaz,beraber nice nice seferLere Türkiye turu arasınız :cat:
Adanaya geLirsen bu sefer mutLaka onceden haber ver,bir çayımızı içmeden gitme abicim.SagoLsın geçende Hasan (makine) seni en güseL şekiLde agırLamış ama bu seferde biz agırLiyaLım degiLmi abicim
YoLun açık oLsun...:rendeer:
motor sürmeyi kendime görev edindim yolda bırakırsa sorun değil ben bi şekilde çıkarım düştüğüm durumdan bazı aksilikleri zaten göze aldım.hasan kardeşe tekrar çok teşekkür ederim ordaki jestinden dolayı hala unutmuş değilim.yazdıklarını okuyunca senin tarafındanada ağırlanmış hissettim kendimi,iyi dileklerin için eksik olma,adanaya geldiğimde mutlaka haberin olur.saygılar.:cat: :cat: :cat: :queen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
harikasın abi takipteyiz...

yolun açık olsun güzel insan 'koca yürek dualarımız seninle gönül adamı' yolların fatihi canım abim yolun açık olsun...:rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hocam bura nere?....Havalar güzel yerler yeşil...Karadeniz galiba?....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
DÜZCE SEVİM MOTORDAN MOTORAN BAYİSİ MUHSİN BEYE VE SERVİSİ BİROL USTAYA KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM

BOLU DAĞI RAMPALARI

ENDUROCU COM ADMİNİNE SAMSUNDAKİ KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM

ENDUROCU COM DAN SAMSUNLU ERCAN

ÜNYE ŞEHİR MERKEZİNDEN GÖRÜNÜŞ

GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ KARADENİZ SAHİLLERİ YOL YAPIMINDAN SONRA SÜPER OLMUŞ ÇOK KÜÇÜK BİR BÖLÜM KALMIŞ TAMAMLANACAK MOTOR İÇİN İDEAL SÜRÜŞ ZEVKİ MÜKEMMEL YENİ TÜNEL TÜRKİYENİN EN UZUNU 3800 MT HERŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ.

ORDU MOTORAN BAYİSİ SRI TİCARETTEN SEYFİ SARI

TRABZON MOTORAN SERVİSİNDEN MUSTAFA BEY

TRABZON MOTORAN BAYİSİ ASLAN BEYE KATKILARINDAN DOLAYI MİNNETTARIM

KARDENİZ TURUNDAN DÖNERKEN MOLA YERİNDE GÜMÜŞHANESPORLU FUTBOLCULARDA VARDI KOYU BİR SOHBET GEÇTİ ARAMIZDA VAKİT AYIRDIKLARI İÇİN KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİM BULANCAKSPORLA MAÇLARI VARDI ERTESİ GÜN BAŞARI DİLEDİM KENDİLERİNE SONUÇ NE OLDU BİLMİYORUM

GÜMÜŞHANESPORA İZMİR BUCADAN TRANSFER OLAN BUCALI ARKADAŞLAR

KARADENİZ SAHİLLERRİNİN MEŞHUR DALGAKIRANLARI DENİZİN İÇİNDEKİ UZUN SETLER DALGALARI KESMEK İÇİN

GÜMÜŞHANE SPORA RİZEDEN TRANSFER OLAN İKİ KARDEŞİM KENDİLERİNE BAŞARILAR DİLERİM

KARDENİZ SAHİLİNDE KIYI KAHVESİNDE ÇAY MOLASI

BAFRA MOTORAN BAYİSİ GÜVENİŞ MOTORA KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM

GERZEDEN SİNOPA GİDERKEN DAĞLARIN İÇİNDE KIR KAHVESİNDE SICAK BİR ÇAY MOLASI İYİ GELDİ ALTTAKİ RESİMLERDE ORDAN BİR İKİ MANZARA İÇİNİZ AÇILSIN

SAMSUNLU PAZARLAMACI ARKADAŞLAR ZORLA DURDULAR YEMEKLERİNİ BENİMLE PAYLAŞTILAR İKİSİNEDE CANDAN TEŞEKÜR EDERİM İLGİLERİ İÇİN

KİMSEYİ BULAMADIM KENDİ KENDİMİ ÇEKTİM GÖZLERİNİZ BU GÜZELLİKLERDEN MAHRUM OLMASIN DİYE

SİNOP MT DEN BATUHAN İÇRDE KASADA DURAN BABASI ALBAY EMEKLİSİ BEYEFENDİ DEĞERLİ BİRİSİ KENDİSİNE SICAK KARŞILAMSINDAN DOLAYI MİNNETTARIM

SİNOP MOTORAN SERVİSİ HÜSEYİN KARGA VE SİNOP MT ÜYELERİ BATHU,ATİLLA VE KADİR KARDEŞLER.AYRICA HÜSEYİN USTAYA KATKILARINDAN ÖTÜRÜ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İLGİ VE ALAKASINA VAROLSUN.

SİNOP MT DEN BATHU,ATİLLA VE KADİR KARDEŞLER

SİNOP MT DEN BATHU VE ATİLLA

SİNOP MT DEN ATİLLA VE BATHU

SİNOP MT DEN BATHU VE KADİR,

@bathu:resimleri koyana kadar canım çıktı ümmet ağbi :p

Moderatör tarafında düzenlendi:
bulutlar yoldaşın olsun allahım seni korusun yolun acık aydın olsun motorana binde gel....(yavuz bingöl)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
karadeniz turundan dönerken sinop mt nin daveti üzerine sinopa girdim 4 gündür çıkamıyorum kar yüzünden yanlış anlamayın şikayet etmiyorum sadece kendilerine yük olduğum için üzülüyorum misafir olduğum için özel zaman ayırıyorlar bana .evlerinde gönüllerini açtılar bana bu soğukta samimiyetleri çok sıcaktı beni nasıl rahat ettirirler tek düşünceleri.bu aksilikten dolayı kendilerinden özür dilerim ve bana insanlığın ölmediğini bişeylerin hala var olduğunu gösterdiler .buradan bathu,atilla ve kadir kardeşlere yaptıkları herşey için kendilerine çok teşekkür ederim onları unutmak hiç mümkün olmayacak.:cat: :cat: :cat: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::thanks: ::thanks: ::thanks: ::thanks: ::tartis::

ümmet ağbi ne demek lafı bile olamas ağbi duygulandırıyorsun asıl ben sana yeteri kadar vakit ayıramadığıma yanıyorum iş nedeniyle akşamda beraberiz.. sinopta olduğun sürece bırakmayız seni ..

ümmet ağbiyle olan diğer resimlerimiz kar nedeniyle bizimle beraber 2 gündür çok sevecen insan:rendeer:

ati kardeşim ümmet ağbiye fb havlu hediye verirken

Son düzenleme:
:cat: brawo sinop mt:cat:

selam ben ümmet abinin resımlerındekı kadir kardeşiniz (ümmet abinin ünlü mt 125 lık mondial artık bende sinop mt en iyi misafirlikperverlığını gösterdı ve 71.000 km olan motor bana nasıp oldu plakada çok gusel ummet abı 34 FB ... yakışır sağol ümmet abi )

abi allah kaza bela vermesın sana kardedşin kadir
:wiinkk:

Son düzenleme:
selam ben ümmet abinin resımlerındekı kadir kardeşiniz (ümmet abinin ünlü mt 125 lık mondial artık bende sinop mt en iyi misafirlikperverlığını gösterdı ve 71.000 km olan motor bana nasıp oldu plakada çok gusel ummet abı 34 FB ... yakışır sağol ümmet abi )

abi allah kaza bela vermesın sana kardedşin kadir
:wiinkk:

hayırlı olsun kadir

misafirperverlık türklüğün kanında var unutmayınkı hala biyerlerde vicdanı olan insanlarda var :cherry:

ooov tosun paşa döktürmüşsün hadi hayırlı olsun bakem yedin bitirdin ağbini motor diye hi hi :)

bu arada ümmet ağbi hala bizle beraber arada bir bizim isimleri karıştırıyor ilk etapta @tanrinin_kirbacı rumuzlu atillaya fatih diyordu en son evde ben bir patladım gülmekten oda ayıp olmasın diye sesini çıkarmıyordu garibim arada banada volkan demeye başlayınca aramızda güzel espiri oldu :)

ümmet abi boludan gecerken bana haber vermezsen darılırım valla gel bi de boluda kal bizlerle... misafirimz ol. Ama mutlaka zaman farketmez her zaman olabilir hiç çekinme ara abi...

(Bu akşam cagrı attığında arkadasla konusuyordum. arıyacaktım fakat kntrm 0 su anda kusura bakma kontur alınca ararım abi Görüşmek üzere)

Yolun acık olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar