[MT İzmir - MT Manisa] 27 Ocak Cumartesi Ayvalik Gezisi

Sercan kardeş bana +1 yaz. İş yernde MT İzmir in reklamını yapa yapa sonunda bi arkadaşı geziye katılmaya özendirdim. Artçı olarak katılıcak doğal olarak. Şimdiden duyurayım fazla kask aranmaktadır :)

Abi hayırdır +1 artçınmı var yoksa bilmediğimiz bişeylermi gelişti hadi hayırlısı. :)[/QUOTE]

öyle görünüyor :bounce:

yok abi öle bişey . Aynı depertmanda çalıştığım bi mühendis arkadaş, lütfen abi sen yapma bari geziye her getirdiğim insanla yakıştırılmak istemiyorum. Şu an bunları okuyor olabilir ve bu yapmak zorunda olduğum açıklama, onun, sitemize ve grubumuza karşı görüşünü olumsuz yönde etkileyebilir. Konu kapanmıştır....
Böyle bişey olsa zaten tüm MT ailesine sür manşet yayınlıycam hiç merak etmeyin :) ama nerdeeeee........

:rendeer: sercan nice mutlu yılara:rendeer:
tesekur ederim muharrem abi... sizin son durumu ne zaman a haber verirsin?

kendimi ayarlayabilirsem bende gelebilirim bu güzel geziye. Sahil,ateş,yol,arkadaşlık çok cazip geliyor. Umarım bi aksilik çıkmazda bende gelirim...
gelcen tabiiiii:) o motoru yatirmak en basta gunahtir:p sonra kuser sana.... bekliyoruz...

Uglychild beni +2 yaz kardeşim. (serçedando ve kardeşi):cat:

Ayrıca bana o evi de ayarla. Her hafta gel git zor oluyor bari yerleşeyim :)
kardesim seni niye + 2 yazayim, sercedando artik uyemiz degil mi? sercedando + 1 yaziyorum:queen:

ben de geliyoruuummm.2.ayvalık gezisi kaçmaz
bekliyorum, yazdim listeye....

abi inş hava güzel olurda gezeriz muhabbet gırgır olacak :))
Amin kardesim...

Sercan kardeş bana +1 yaz. İş yernde MT İzmir in reklamını yapa yapa sonunda bi arkadaşı geziye katılmaya özendirdim. Artçı olarak katılıcak doğal olarak. Şimdiden duyurayım fazla kask aranmaktadır :)
hmmm. sonra kendine baska gruplar kurmaya kalkmayasin:queen:
kardesim ben de fazladan kask var, biri Kamberhan da, digeri bornova da kuzenim de... istersen kamberhandakini alabilirsin...

Abi hayırdır +1 artçınmı var yoksa bilmediğimiz bişeylermi gelişti hadi hayırlısı. :)

öyle görünüyor :bounce:[/QUOTE]

bu mesaj weboy tarafindan gureli abiye yazilmisti, sanırım Gureli abi ona cevap olarak gonderdi, sana degil yani Ten Tencim:)

sevgiyle neseyle kalin...

seco nice senelere ben ayvalıktaki kırmızı jinlunlu kırık. bilader cmtsi akşamı 6 da tahmini ne tarafta olursunuz iş çıkışı gelecemde....

Sevgili Sercan,
Doğum gününü geç te olsa kutlarım. Sıhatli, mutlu, nice senelere....:rendeer:
Biz 3 kişi her türlü hava şartında geliyoruz. Okram, Şans,+1
Vasıta henüz belli değil. 4Tekerinde 3 Kişilik boşluğu olanlara duyrulur.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

gel şef gel sana da vereyim:)nasolsa bende kasktan bol ne varki?

seco nice senelere ben ayvalıktaki kırmızı jinlunlu kırık. bilader cmtsi akşamı 6 da tahmini ne tarafta olursunuz iş çıkışı gelecemde....
kardesim yarin yanina ugrarim, telefonlasiriz...

Sevgili Sercan,
Doğum gününü geç te olsa kutlarım. Sıhatli, mutlu, nice senelere....:rendeer:
Biz 3 kişi her türlü hava şartında geliyoruz. Okram, Şans,+1
Vasıta henüz belli değil. 4Tekerinde 3 Kişilik boşluğu olanlara duyrulur.
iyi dileklerin icin cok tesekur ederim,
hatirliyomusun kordon da yanindan geciyordum bi gun, senin motoru gorunce donup bi daha geceyim dedim, sonra tanistik... denize karsi cay,sigara, muhabbet... iyi ki de tanismisiz Marko abim...

listeye ekliyorum, skyteam i getirmiyomusun yoksa? :mrgreen:

sercan +1 olma ihtimalim var (hem önceden odası belli olan varmı??? ) rezervasyon olayı yoktur inşallah...:silent:

sercan +1 olma ihtimalim var (hem önceden odası belli olan varmı??? ) rezervasyon olayı yoktur inşallah...:silent:
Oda ayirtmaya gerek yok, sadece net sayi onemli, ancak havalar bugun itibariyle bozuyor ne yapacagiz? sanirim iptal edecegiz, ya da bekliyecegiz...

guntr31io.gif

guntr44mh.gif

:cherry: gece bomba gibi patlamıştı deniz biz çandarlı gezisinde iken

yinede eğlendik tabii

kış ortasında ne bekleyebiliriz ki olacak o kadar :pale:

önemli olan soğuk olmasın :farao: :salut:

son gün netleştir bu organizasyonu bence

en çok sen istedin bu birlikteliği ,zorla biraz şartları:cat:

arkadaşlar gerçekten çok istiyorum ama
dönem sonu itibarıyla sergi açtık
cumartesi bitiriş etkinlikleri var
izin alabilirsem 3-4 arası çıkıp manisadan gelicem
ama izin alamazsam min 7de manisadan çıkıcam
bu ayvalığa gece 12 de varabilmem anlamına geliyor o da çok ters olacak
son durum cuma belli olacak
ama ne yapıp edip erken çıkmaya çalışıcam sizlerle olmayı çok istiyorum

Arkadaşlar hava böyle olucak Cumartesi ve Pazar.......

Bizi izlemeye devam edin :bounce: de

Sanırım hava yağmurlu olucak hafta sonu. Cuma akşamı toplantıya kadar gidip gitmiyeceğimizi sanırım belirliyemiycez. Yağmur olursa erteleriz elbette şimdiden bu ihtimalide göz önünde bulunduralım. Tabi işletmecilerde bu ihtimali göz önünde bulundursunlar...

Otel kaçmıyo nasılsa :) bizim sayılır zaten öyle diymi? :)

Arkadaşlar hava böyle olucak Cumartesi ve Pazar.......

Bizi izlemeye devam edin :bounce: de

Sanırım hava yağmurlu olucak hafta sonu. Cuma akşamı toplantıya kadar gidip gitmiyeceğimizi sanırım belirliyemiycez. Yağmur olursa erteleriz elbette şimdiden bu ihtimalide göz önünde bulunduralım. Tabi işletmecilerde bu ihtimali göz önünde bulundursunlar...

Otel kaçmıyo nasılsa :) bizim sayılır zaten öyle diymi? :)

heheheheheh... haklisin ten tencim, bu organizasyonu ne zaman istersek yapabiliriz, otel gercekten bizim...

ama sevindirici haber ise cumartesi pazar yagmur yagmiyacak:) mit ten aldim haberi....:cat: :queen:

ben geziye araba ile gitmek isterim madem yağmur yağacak
başka araba ile gelme durumu olan var mı ?

ben geziye araba ile gitmek isterim madem yağmur yağacak
başka araba ile gelme durumu olan var mı ?

:queen: bi tatlısu motorcusu daha
dostum benim atla sen motorla gel bak geçen çandarlı gezisindede araba ile geldin
arabanın lastiklerini indiririm bak:queen: :queen: :queen:

Arkadaslar Selamlar,

Bugun itibari ile motorumu satmis bulunmaktayim. Hafta sonu geziye kadar motor alamazsam ya artci yada arabaci olacagim. Her halukarda hava durumu Cuma gunune netlesir muhtemelen cumartesi ufak tefen sulu gecer pazarada gunluk guneslik oluverir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar bende gelicem belki yüz yüze tanışırsak samimi oluruz:cat: :cat:

:rendeer: arkadaşlar bende gelicem belki yüz yüze tanışırsak samimi oluruz:cat: :cat:

arkadaşlar bende geliyorum belki yüz yüze tanışırsak samimi oluruz:cat: :rendeer: :bounce:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar