[MT İzmir - MT Manisa] 27 Ocak Cumartesi Ayvalik Gezisi

Sercancım geçen sefer otel nakit istemişti kredi kartına ok derlerse ben ve kardeşim + yas (yasemin ) + 1 gelmek isteriz 2 motor olmadı 4 teker.

- duslemek
- kedii
- yas+1

:rendeer: Sercan,Akreeep ve kuvva da yazılsın listeye..:cat: Bizim odamız belli zaten..dolapda da ayranlar duruyordur kesin..:queen: Manisalı dostlarla ve izmir mtli canlarla yine keyifli,yine efsanevi bir gezi daha..hadi hayırlısı...:rendeer:

:rendeer: Sercan,Akreeep ve kuvva da yazılsın listeye..:cat: Bizim odamız belli zaten..dolapda da ayranlar duruyordur kesin..:queen: Manisalı dostlarla ve izmir mtli canlarla yine keyifli,yine efsanevi bir gezi daha..hadi hayırlısı...:rendeer:

ablam zeytinyağı getireyimmi:)
sahilde gece ateş yakar üzerinde ekmek kızartır yeriz :queen:

Sen gel yeter ki lodos,amaaa kıymet'i getirmezsen elimden çekeceğin var.:p Bütün gece ateşe odunları sana taşıtırız bilesin...:wiinkk: Ayvalık hele cunda çok güzel,kalacağımız otel harika,gecenin ilerleyen saatlaerinde sabahlara kadar eller havaya yapacağımız bir bar var ki sorma..:cat:

Yasemin kusura bakma sana sormadan gideriz dedim umarım bi mani çıkmaz
Çok eğeleneceğiz garanti verebilirim..:queen:

YAS

tamam canım öyle diyosan öyledirr, geçen seferki ayvalık gezisi nerdeyse efsane olmuş, bu da öyle olur umarım :cat:

Sercanım doğum günün kutlu olsun. Nice yıllara !!! Otel bizi almicak cidden ne yap et inşaata başlasınlar genişletme için. Başalayın şimdiden hadi anca yetişir. :queen:

SErcancım benim ayvalık işi yaş...İstanbula gitme drumum var iş drumları malüm krizdeyim biraz.Ama belli de olmaz beni biliosun...gelemessem ii eğlenceler size çok!!! Herksese çok selamlar!!!

ne demek gürkay sensiz olurmu....sercaaaaan gürkay'ı da yaz listeye (kıvırmaz ise :p )
koydu 636 yı galeriye bakalım nasıl gelecek(çıkar onu galeriden çıkaaaaar)

kendimi ayarlayabilirsem bende gelebilirim bu güzel geziye. Sahil,ateş,yol,arkadaşlık çok cazip geliyor. Umarım bi aksilik çıkmazda bende gelirim...

Uglychild beni +2 yaz kardeşim. (serçedando ve kardeşi):cat:

Ayrıca bana o evi de ayarla. Her hafta gel git zor oluyor bari yerleşeyim :)

Yok hava atmak için şeetmedim inanın. Ama bu gezi de kaçmaz yani...

Ahh ahh bizim tatilimiz farklı pazar,pazartesi ve salı günleri ühühü. Kaçırdık üfz

Kardeşim ben de müzisyenim (herhalde sen de müzisyensin) işten kaytarıp gel pazar günü. Bekliyoruz

Son düzenleme:
ben de geliyoruuummm.2.ayvalık gezisi kaçmaz.birkaç gün içinde kesinleşecek ama sanırım bende +1 olarak katılıcam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar