tesekur ederim muharrem abi... sizin son durumu ne zaman a haber verirsin?:rendeer: sercan nice mutlu yılara:rendeer:
gelcen tabiiiiikendimi ayarlayabilirsem bende gelebilirim bu güzel geziye. Sahil,ateş,yol,arkadaşlık çok cazip geliyor. Umarım bi aksilik çıkmazda bende gelirim...
kardesim seni niye + 2 yazayim, sercedando artik uyemiz degil mi? sercedando + 1 yaziyorum:queen:Uglychild beni +2 yaz kardeşim. (serçedando ve kardeşi):cat:
Ayrıca bana o evi de ayarla. Her hafta gel git zor oluyor bari yerleşeyim![]()
bekliyorum, yazdim listeye....ben de geliyoruuummm.2.ayvalık gezisi kaçmaz
Amin kardesim...abi inş hava güzel olurda gezeriz muhabbet gırgır olacak)
hmmm. sonra kendine baska gruplar kurmaya kalkmayasin:queen:Sercan kardeş bana +1 yaz. İş yernde MT İzmir in reklamını yapa yapa sonunda bi arkadaşı geziye katılmaya özendirdim. Artçı olarak katılıcak doğal olarak. Şimdiden duyurayım fazla kask aranmaktadır![]()
Abi hayırdır +1 artçınmı var yoksa bilmediğimiz bişeylermi gelişti hadi hayırlısı.![]()
Sercan kardeş bana +1 yaz. İş yernde MT İzmir in reklamını yapa yapa sonunda bi arkadaşı geziye katılmaya özendirdim. Artçı olarak katılıcak doğal olarak. Şimdiden duyurayım fazla kask aranmaktadır![]()
kardesim yarin yanina ugrarim, telefonlasiriz...seco nice senelere ben ayvalıktaki kırmızı jinlunlu kırık. bilader cmtsi akşamı 6 da tahmini ne tarafta olursunuz iş çıkışı gelecemde....
iyi dileklerin icin cok tesekur ederim,Sevgili Sercan,
Doğum gününü geç te olsa kutlarım. Sıhatli, mutlu, nice senelere....:rendeer:
Biz 3 kişi her türlü hava şartında geliyoruz. Okram, Şans,+1
Vasıta henüz belli değil. 4Tekerinde 3 Kişilik boşluğu olanlara duyrulur.
Oda ayirtmaya gerek yok, sadece net sayi onemli, ancak havalar bugun itibariyle bozuyor ne yapacagiz? sanirim iptal edecegiz, ya da bekliyecegiz...sercan +1 olma ihtimalim var (hem önceden odası belli olan varmı??? ) rezervasyon olayı yoktur inşallah...:silent:

Arkadaşlar hava böyle olucak Cumartesi ve Pazar.......
Bizi izlemeye devam edin :bounce: de
Sanırım hava yağmurlu olucak hafta sonu. Cuma akşamı toplantıya kadar gidip gitmiyeceğimizi sanırım belirliyemiycez. Yağmur olursa erteleriz elbette şimdiden bu ihtimalide göz önünde bulunduralım. Tabi işletmecilerde bu ihtimali göz önünde bulundursunlar...
Otel kaçmıyo nasılsabizim sayılır zaten öyle diymi?
![]()
ben geziye araba ile gitmek isterim madem yağmur yağacak
başka araba ile gelme durumu olan var mı ?