Gene Adana ama bu sefer kroscular...

20 Ocak gecesi gecenin 10'unda gök yüzündeki yıldızları fark edince Oki'yi aradım, bir sonraki gün için bir plan varmı diye, o da bana saat vererek ÇMSK önünde buluşalım dedi...
Büyük bir zevkle sabah kalkarak kahvaltımı yapıp, robotik kıyafetlerimi giyerek (malum krosa gidiliyor, bacağımızı kolumunuzun altına almadan gelmek lazım, tabi kolu sağlam tutabilirsek :)) ÇMSK yolunu tuttum. Şansımıza hava çok güzel günlük güneşlikti. Önce SoneR geldi, ardından da Oki. Küçük bir ciğer molası verdikten sonra yola çıktık...
İlk durak petrol istasyonu, depoları doldurduk... Ancak SoneR iki zamanlı makina kullandığından yedek bir depoya yağla karışık benzin almayı ihmal etmedi; ancak bu sefer durum biraz farklıydı, neden olduğunu anlamadığımız bir şekilde aşağıdaki pozisyonda benzinle yağı karıştırmaya karar verdi...

anlam veremedik... Bir bildiği vardır diyerekde sormadık...

arazi de dolaşırken bir şey dikkatimizi çekti, ben iki tekeri zor idare ederken Oki tek teker dolaşıyordu,

bazen se uzamayı tercih ediyordu; fotograflarla anlatmak gerekirse;

Oktay uzamandan önce

ve oktay uzadığı zaman :)

Bir gün önceki yağmur maalesef Çiftçiyi güldürebilecek bir yağmur değildi, biz de bunu gittiğimiz zaman anlayabildik çünkü her yer kuruydu, ancak amacımız çamur sevdası olduğu için bulduğumuz her çamura girdik...

Bu kadar eğlencenin ardından biraz dinlenmemiz lazım diyerek saldık çayıra...

tabi her dinlenmenin ardından ortaya atılan sağa mı gitsek, yoksa sola mı sorusu üzerine etrafa bakınmaya başladık.

baktık ki hepimiz aynı yöne bakıyoruz, direk oraya doğru yola koyulduk...

Gezinin sonunda artık piller bitmeye başlıyordu... (bu cümle kendi adıma :))
Dönüş yoluna geçtiğimizde SoneR motorunun bir ayarı ile ilgilenmek için durduğunda son bir fotograf daha diyerek bastım deklanşöre...

Sevgilerle :)

Vayy kross grubuna bak. Oktay gene tek teker :mrgreen: Süper eğlendiğiniz her halinizden belli. Kross ayrı bir zevk. Herkese benden slm. Diğer aksiyonlu maceralarınız bekliyoruz.

Görüşmek üzere.

Dün biz de Kemer de parkurdaydık.Kroslar ve ATV ler gösteri yaptılar.Belime kadar çamura battım.Harikaydı yaa, böyle bi zevk olamaz.Race sevenleri anlamıyorum..:p :cherry: :cat:

iyi gezi olmus. ben ve volkan (pazer) da kum tepelerindeydik (karatas-harbis) . yakinda resimleri aticam.

siz buna krosmu diyorsunuz?:) genede elinize sağlık hevesinizi kırmış olmayım.

hevesimiz kırılmaz merak etmeyin siz, biz sadece dinlendiğimiz zaman fotograf çekiyoruz, başkalarına gösteri yapmaya gerek yok... Ha gösteri gerekiyorsa onun içinde özel fotograf çekeriz ama o da kros olmaz...
Saygılar...

Heves kırmak mı :silent: Valla motor alacağım zaman herkes sen mi git işine yaa alamazsın demişti o zaman bile kırılmadıysa ıhh zor :)
Asıl sizin gibi hiç hevesi olmayanlara bi yol bulmalı değil mi :)

hevesimiz kırılmaz merak etmeyin siz, biz sadece dinlendiğimiz zaman fotograf çekiyoruz, başkalarına gösteri yapmaya gerek yok... Ha gösteri gerekiyorsa onun içinde özel fotograf çekeriz ama o da kros olmaz...
Saygılar...

Ben hiç çekmedim dün, aklıma bile gelmedi.O kadar heyecan ve adrenalin doluydum ki fotoyla falan uğraşamadımmmm :queen: :queen: :queen:

Dün biz de Kemer de parkurdaydık.Kroslar ve ATV ler gösteri yaptılar.Belime kadar çamura battım.Harikaydı yaa, böyle bi zevk olamaz.Race sevenleri anlamıyorum..:p :cherry: :cat:

sen boşversene zevkler ve renklere karışılmaz.Neden kimse senın enduro na karışmıyor.

Cross cu lar race de teker görmek istiyen bana ulaş sın su, buz, asfalt, çamur farketmez:bounce:

baba o ön kaldırdığınız yeşillik mekan ekili tarla deyilmi :silent:

EkiLi tarLa imiş onLarda biçmeye gitmiş :)
FotoLar çok güzeL,dün Adana da çok güseL bir hava vardı ve arkadaşLar çok iyi degerlendirmiş :cat:

@BeYfa Sen söyleyince fark ettim evet buğday tarlası. Olmadı böyle arkadaşlar. Üzüldüm şimdi :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar