Bugün Motorsuzluğumun Son Günüydü...Toplu Taşıma Araçlarından İstifa Ettim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun Metehan...

o motordan bi cacık olmaz lastikleri ince arka freni disk değil tek tekere kalkmaz boyası ince çalışmadan farı yanmaz ayaktan çalıştırması yok üstelik benzinle çalışıyor iki kişiyle yokuşta şişer jantları eğri devir saati yok (daha çok yazacağım ama yıllardır bize çektirdin sen şimdi sıra bizde şimdi bir topik açacağım ve herkeze metehanın motoruna çamur atın diyeceğim ) senki köyün delisi herkezin topiğini geyiğe çeviren yüce insan şimdi neler düşünüyorsun bakalım :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: hadi yine dayanamadım seni severim HAYIRLI OLSUN allah daha iyilerini nasip etsin gönlündekini versin :rendeer: :rendeer:

Metehan kardeş hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Bence Motosiklet hobisi, kişilerin hayata bakış açılarınında bir yansıması. Herhalde biz Motosiklet severler, toplumun farklı bir kesimiyiz. Aykırı davranmak, hayatı gır gıra almak, özgürlüğe düşkünlük, nüfus kağıtlarımız eskise de ruhumuzun hep genç kalması, uyumluluk ve hoşgörü ortak özelliklerimiz olsa gerek. Yaşadığın duygu yoğunluğunu çok iyi anlıyorum. Tekrar hayırlı olsun.:rendeer:

Metehan ağam hyırlı olsun motorun çok sevindim kazasız belasız güzel sürüşler dilerim.

sağol dostum..

kanko senin de adın motorcu benim de, isimler karışmasın diye biz bundan sonra sana TATLISU motorcu diyelim he ne dersin :queen:

bu arada yandın metehandro cevaplaman gereken bi sürü mesj oldi yine :) uyarmışsın gerçi ama topic kitlenmemiş malesef :mrgreen:

Doni dayı aynı tayfadanız...Bugün bayağı gezdim kanka be...ne harika bir gündü...abi olsun be ben üşenmem...yazarım te tek cevap...

:cat: :cat: :cat: sevinçler ve güzellikler hep böyle devam etsin , kazasız bela

sız kullanın ,

sağol dostum...

Hayırlı uğurlu olsun Metehan...

sağol dostum...

o motordan bi cacık olmaz lastikleri ince

arka freni disk değil

tek tekere kalkmaz

boyası ince

çalışmadan farı yanmaz

ayaktan çalıştırması yok

üstelik benzinle çalışıyor

iki kişiyle yokuşta şişer

jantları eğri

devir saati yok

(daha çok yazacağım ama yıllardır bize çektirdin sen şimdi sıra bizde şimdi bir topik açacağım ve herkeze metehanın motoruna çamur atın diyeceğim ) senki köyün delisi herkezin topiğini geyiğe çeviren yüce insan şimdi neler düşünüyorsun bakalım :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: hadi yine dayanamadım seni severim HAYIRLI OLSUN allah daha iyilerini nasip etsin gönlündekini versin :rendeer: :rendeer:

Abi bu motor bana Hondanın ne olduğunu anlattı...Hayat gerçekten onda...canın sağolsun...hep böyle gerçekleri dile getirelim yazdığın gibi...iyiye iyi kötüye kötü diyelim...

1.lastik kalın olsa motor gitmez bu hacimle olması gereken bu...:)

2.arka fren disk olsa zaten 1 milyar daha koyarlardı...kampanaya alıştık...GBS...Gariban Blokaj Sistemi...:p

3.Abi tek tekerle işim olmaz...yapanıda sevmem...:p

4.Boya olayını bilmiyorum abi...

5.çalışmadan veya gaz vermeden far yanmama olayında haklısın...:farao:

6.ayaktan çalıştırma yok...bi terslik oldumu artık vurdurucaz...:queen: (Yıldonun kulakları çınlasın...neeeee...):mrgreen:

7.benzin harici bir enerjiyle çalışan başka bir motor varmı...:silent:

8.150 lik motor tabi şişer rampada...beklenti bu zaten..

9.jantlara eğilip bakmadım bile...

10.devir göstergesi yerine vites göstergesi daha kullanışlı ve zarif duruyor...

Hayırlı Olsun. Geyik adamsın anladığım kadarıyla :) Umarım bir gün tanışmak nasip olur.

Biraz öyleyimdir...inşallah tanışırız...:)

sağol dostum...

Metehan kardeş hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Bence Motosiklet hobisi, kişilerin hayata bakış açılarınında bir yansıması. Herhalde biz Motosiklet severler, toplumun farklı bir kesimiyiz. Aykırı davranmak, hayatı gır gıra almak, özgürlüğe düşkünlük, nüfus kağıtlarımız eskise de ruhumuzun hep genç kalması, uyumluluk ve hoşgörü ortak özelliklerimiz olsa gerek. Yaşadığın duygu yoğunluğunu çok iyi anlıyorum. Tekrar hayırlı olsun.:rendeer:

Aynen dediğin gibi zaten motor aşkı bizi Dünyadaki ayrıcalıklı gruba sokuyor...farklı olduğumuzu biliyoruz...gezileri özlemişim valla...Grup sürüşü ve şehir dışı geziler o kadar zevkli olur ki...doyulmaz...:cat:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
herkese yetiştiriyon cevapları bize gelince atlıyon....İlla hayırlı olsun mu diycezz her seferde...

hayırlı olsun mete_han. fotoğraflar ve hikayen çok güzel. ben de aranıza yeni katılacak olan bir motosiklet tutkunuyum. kazasız belasız bin. iyi günler.:bounce:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mete Han hayırlı uğurlu olsun...Güle güle:queen: :queen: :queen: sağlıcakla can sıhhatiyle kazasız belasız kullan...Allah birini bin etsin..

Son düzenleme:
Hayırlı olsun,
Sağlıklı Sıhhatli, Güle Güle kullanman dileği ile ?

Yabancıya gitme deden burda neee.... anladın sen onu :p ::winkwink ::winkwink ::winkwink

dede ne diyim sana...ruhuma asla...:queen:

Hayırlı olsun,
Sağlıklı Sıhhatli, Güle Güle kullanman dileği ile ?

la keko dedin ya hayırlı olsun bidaha niye diyon...:p harbi bu 2 oldu ya...amacın nedir biraderim...:p

beni sadece sen sevmiyorsun...paylaşmayı öğten mete_han sevgisini...bencil adam...:cherry:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
dede ne diyim sana...ruhuma asla...:queen:

la keko dedin ya hayırlı olsun bidaha niye diyon...:p harbi bu 2 oldu ya...amacın nedir biraderim...:p

beni sadece sen sevmiyorsun...paylaşmayı öğten mete_han sevgisini...bencil adam...:cherry:

Sabahı zor ediyon anlaşılan...Saat daha 5 ve sen laf yetiştirmişin...Ne diyim...Rüyanda da laf yetiştiriyondur eminim...

Modlardan kilit istiyoruz abi..Konu amacına ulaştı....Adam 500 km yol yaptı...:queen: :queen:

Ula Alp rüyanda bile beni görüyon Allah bilir kanka...:mrgreen:

TOPİĞİM AMACINA ULAŞMIŞTIR..KİLİTLENEBİLİR...SEVİNCİME ORTAK OLAN TÜM ARKADAŞLARI SEVER ÖPER KUCAKLARIM...:p

bu 199.mesajdı...200.mesaj ve kilitleme şerefine bakalım hangi moderatör arkadaşım nail olacak...

Bu konuya 198 cevap yazıldı 2791 kere görüntülendi

abi sitede rekor mekor altüst ettim...:) Ah Erhan abi ah sen beni değil mod admin yapsanda olmam valla..Salladım siteyi be müdür...:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar