Bugün Motorsuzluğumun Son Günüydü...Toplu Taşıma Araçlarından İstifa Ettim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam Helal
Haberi duyunca, görüsmemizden önceki 2 saattir, uykusuzluk nedeniyle sandalyede uyuklayan, ara ara kafayı kaldırıp saga sola bakıp, tekrar dalan ben, kendim motosiklet sahibi olmus gibi sevindim hoca ?
Kendim motosiklet sahibi olmus gibi sevindim diyorum bak hoca ne diyim daha ?
Anla bunu?
Mesainin geride kalan saatlerinde enerji doldum, hatta fazla gazlandım, motoru yatırdım hasar yok sükür ?
Ayrılda geL
Kopta geL diyorum
İlk iş olarak denizli'ye bekliyorum ::friends:

Gültekin;555148' Alıntı:
yalvaracaksın...:bounce:

baba vardır bir bildiğin senin...:)

senin biraz huzura ihtiyacın var bence...

http://www.youtube.com/watch?v=xVnNinmrPIM&mode=related&search=

Hocam Helal
Haberi duyunca, görüsmemizden önceki 2 saattir, uykusuzluk nedeniyle sandalyede uyuklayan, ara ara kafayı kaldırıp saga sola bakıp, tekrar dalan ben, kendim motosiklet sahibi olmus gibi sevindim hoca ?
Kendim motosiklet sahibi olmus gibi sevindim diyorum bak hoca ne diyim daha ?
Anla bunu?
Mesainin geride kalan saatlerinde enerji doldum, hatta fazla gazlandım, motoru yatırdım hasar yok sükür ?
Ayrılda geL
Kopta geL diyorum
İlk iş olarak denizli'ye bekliyorum ::friends:

hocan öpsün seni kanka be...:queen:

çok çalışıyon biliyom dostum...3 tane motorunda yokki garajlarda çürüttüğün...askere git gel seninde kralı olur...bu yaz kısmetse melmeket turu yapacam motorla...

Son düzenleme:
Abi hayırlı uğurlu olsun
+
Allah kazadan beladan ve kem gözlerden korusun :)

abi tokuşturucaz senin motoru bakalım senin siyah benim kırmızıyı kırabilecekmi :pP gerçi daha almadım amaa:queen: :queen: abi gezi varmış senide bekliyorlardı.Şileye akıyormuş millet:queen: :queen: Benim ehliyetim yok,benide ahçı yap benide götür!! yoksa beni beyenmiyormusun?:queen: :rendeer:

Waaay abi hayırlı olsun inan çok sevindim.

sağol...

ooo kanko x9 500 patlatmışsın...ses sedada yok sende...eninde sonunda döneceğimiz kürkçü dükkanı benimde scooter olur...:p

abi tokuşturucaz senin motoru bakalım senin siyah benim kırmızıyı kırabilecekmi :pP gerçi daha almadım amaa:queen: :queen: abi gezi varmış senide bekliyorlardı.Şileye akıyormuş millet:queen: :queen: Benim ehliyetim yok,benide ahçı yap benide götür!! yoksa beni beyenmiyormusun?:queen: :rendeer:

kankü zam yemeden al bence...Kırmızıda tatlı duruyor...bizimki şimdi paso toz toprak olur uğraş dur...:pale: Abi bugün biraz turlarım bak...güneşi gördüm ya...Bi Akmerkez yapayım...eş dost kankalar benim oralarda...Ulus Levent Bebek...bizim mekanlar orda be abi...Doğa ile başka zaman içiçe olurum...:)

cok guzel yaa... :)
kazasiz ve bol keyifli surusler

sağol dostum...cümlemize...

hayırlı uğurlu olsun...

sağol dostum...

Hayırlı olsun.kasksız yola çıkmayalım:cat:

sağol dostum...kask kafalı olmamak lazım evet...:)

Son düzenleme:
Motorsuz kaskla dolaşman içimi cızzz ettirdi .Motoralmana enaz senin kadar sevindim kazasız hayırlı sürüşler dilerim HATAY/Reyhanlıdan sevgiler

Metehan ağam hyırlı olsun motorun çok sevindim kazasız belasız güzel sürüşler dilerim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kanka mesaj problem değilde gece 00.45 te uyudum 6 da kalktım...yağış var diye motora kıyamadım iyimi...benim adımda motorcu ha...du bakalım gezilerde görüşcez kısmetse...

kanko senin de adın motorcu benim de, isimler karışmasın diye biz bundan sonra sana TATLISU motorcu diyelim he ne dersin :queen:

bu arada yandın metehandro cevaplaman gereken bi sürü mesj oldi yine :) uyarmışsın gerçi ama topic kitlenmemiş malesef :mrgreen:

Son düzenleme:
rüzgar:)

:cat: :cat: :cat: sevinçler ve güzellikler hep böyle devam etsin , kazasız bela

sız kullanın ,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar