Manisa-izmir Beraberliği

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ilk fotğrafta iskenderle mecitin arasında oturanlar manisamı izmir gurubundanmı daha yeni gördüm kendilerini.

tüm manisalı dostlara misafirperverliklerinden dolayı teşekkürler
herşey için teşekkürler arkadaşlar
lodos ikram için ayrıca teşekkürler yoksa açlıktan ölecekmişim demekki tadıda mükemmeldi yani.:cat: utanmasam hepsini bitirecektimde..........::utangac:
sevgiler hepinize :rendeer:

ne demek afiyet olsun...::dpac:: ::bira01:: ::145::
her zaman başım üzerine ,sonuçta o gece soğuğunda teker çevirip sabuncubelini aştınız geldiniz bizim sohbetimize ortak oldunuz::thanks:

bizi tüm misavirperlikleriyle ağırlayan tüm manisalı arkadaşlara çok teşekkür ederimmm:rendeer:

Sayın manisaaa mt arkadaşlarımmm sizin gibi genççleriii halısahadada görmek istiyoruzz bir halı saha turnuvasınaa ne dersinizzz.......

ucunda bir tepside baklavaa olsun....:)

SEN VARYA KARDEŞİM "SOKEMoN""HARBİ MÜKEMMEl ADAMSIN..kanayan yaraya parmak bastın...ben bu fikre bayıldım..harbiden yapalım bu işi..ben varım.....:cat:

ümmet abim gelmiyosun ki karadenizden beri. nasıl tanıyacaksın arkadaşları. yüzünü gören cennetlik. hepsi memleketinden.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

ümmet abi ben duran topların ustasıyım..
seni fenere alalım görüşeyim azizcimle alexin sözleşmesi bitiyor nasılsa.hanedersin:cat: :cat: :silent:

ümmet abim gelmiyosun ki karadenizden beri. nasıl tanıyacaksın arkadaşları. yüzünü gören cennetlik. hepsi memleketinden.
admlar gez diyo ben neyapayım boşunamı verdiler motoru.lodosu sonradan çıkardım arkadaşlar kaymakam gibi giyinmşler ondan tanıyamadım oraya gelince görüşcez inş.özel gelcem yanına lininparklada bi tanışırız.

Son düzenleme:
sokemon olm bu mecit spor akademisinde okuyor. ama bizde de benim gibi mükemmel bir santrafor var yine bir düzine gol atarım. evet evet bu maç fikri güzel oldu ayarlayacam hemen. cuma toplantıdan sonra maçı da yaparız olur biter:)

izmir kadrosunu açıklıyorum.

Kalede ????
Defans???
Defans???
Defans??
Orta saha Forvet FORRAP
Orta saha Forvet SOKEMON
Orta saha Forvet WALLACE

valla abim wallace beni listeye yazmışsın bilemmm sağol mevkimdee belli
şimdi mecitcimmm sen spor akademisindee okuyoo oalbilirsin ama sağım öldürür solum süründürür bilesin
yanlız ben bişi eklemek istiyorum sevgili bedrii ve burakk gibi süper oynayan iki adamımızı ben listeden şimdiden çıkarmak istiyorum....Allah korusun sakatlanırlar falan takımlarından geri antrenmansız kalsın istemem onlar oynasaa varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
çok düşüncelii adamım haaaa

lodoss sen baklavalara bak istersen bi nasılsaaa sen alacaksın:p:p:p:queen:

:rendeer:

Moderatör (forrap)
yanlız ben bişi eklemek istiyorum sevgili bedrii ve burakk gibi süper oynayan iki adamımızı ben listeden şimdiden çıkarmak istiyorum....Allah korusun sakatlanırlar falan takımlarından geri antrenmansız kalsın istemem onlar oynasaa varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

:queen: :queen: Abi herşey unutulur da o maç unutulmaz:pManisa MT de eksik varsa aslında Bedri ve Burak onlarda oynayabilir bence,nasıl fikir?
:wiinkk: :cherry:

anılarım depreşti
biraz hatırlatayım en iyisi
takimlar.jpg

takim2.jpg

tribun.jpg

bende bizim arkadaşları top oynuyor sanmıştım hava civa çıktılar. o üzerlerinde sarı fosforlu formalar olan takımı söylemesi ayıptır 13-3 yendik.
kalecimiz bahtiyar zubizarettayı aratmadı. defansımızda iki tane alt yapıdan yetişme delikanlı,Ahmet ve Mert, sokemon, emrah, forrap, egelim ve diğerlerine sahada adım attırmadı. ee zaten forvet bana emanetti skordan da belli dir ki görevimi fazlasıyla yapmışım.
bi deste gol attım ya yuh bana ne utanmaz adamım.

Tribün desteği ise süperdi. Elit bir seyirci topluluğu vardı ve maçla çok az ilgilendiler:queen: :queen: :queen:

detayları merak edenler, o günü unutamayanlar link aşağıdadır.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-...lisaha-maci-organizasyonu-t18163.html?t=18163

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende gelirim walla maça bu olay süper olmuş listeye ekleyin benide...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar