Merhaba...
aslında motordan ne beklediğine de bağlı biraz ...
ben ilk motorum olan MCT (Mondial) 250 de en çok yolların çukurlarından ve bel ağrısından şikayetçiydim...bir de tabii titreşim...ve tabii elinin altında her zaman olması gereken GÜÇ...
F650 bütün bu sorunlarımı çözdü hocam....emin ol...
Ama enteresandır şehirçinde arabalarla beraber motor kullanmak zaten zordu, bu motorla da çok kolay değil..190 kg yanılmıyorsam ve gitmediğin sürece biraz ağır kaçıyor ...ama bir kere yürüdü mü kuzu gibi o ayrı...
Sesi çok hoşuma gidiyor bir de...
Tek silindir...48 Beygir...2 kişi bindiğinde bile adam başına 24 beygir düşer ki bu gerçekten konfor ve güven sağlıyor....
4 valve...Km de karışık (şehiriçi ve şehirdışı) 130 YTL gibi bir rakam var bende ama diğer kullanıcı arkadaşlar ne der bilemiyorum...MCT de 100-110 yakıyordu dolayısı ile ekonomik bir makine diyebiliriz...
3500 devirde, 90-100 km/h, muhteşem bir gidişi var yolda...gerçekten çok keyifli...
Bir de tek silindir, daha az problem...mekanik anlamda da katır gibi olduğunu söylüyorlar...bakalım görücez...
1997-1999 arası , uygun fiyatlara makineler bulabilirsin...
Şimdiden hayırlısı olsun..ben çok memnunum..Tanrı da gönlüne göre versin arkadaşım...
Selamlar....