[MT İstanbul] 14 Ocak 2007 / TEKİRDAĞ GEZİSİ / Fotoğraflar eklendi.

Skullerhan o çamurluk çin malı mı? :cherry:

(ben niye gelemedim yav.... çaaattt... :salut:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
biraz geç oldu ama bunlarda benden.resim eklemesini bilmiyorum deer 152 yi zor yakaladım.

Son düzenleme:
ümmet abi donmuyor musun ya öyle, valla şaka yapmıyorum. ben donarım ve motorumun hız göstergesi kaldırmaz diye gelmemiştim tekirdağa (acemilik de cabası)... resimleri görünce bi garip oldum :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hava oldukça güzeldi bir daha böle hava bulmak zor olabilir...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

ümmet abi donmuyor musun ya öyle, valla şaka yapmıyorum. ben donarım ve motorumun hız göstergesi kaldırmaz diye gelmemiştim tekirdağa (acemilik de cabası)... resimleri görünce bi garip oldum :cat:
ben geçensene ardahanda,karsta motor sürerken inanın hava hem soğuk hemde lapa lapa kar yağıyordu kaskımda dereye yuvarlanmıştı 400 km bere ile gittim ama şikayetçi değilim bana göre bu havalar yazın ortası inanın abartmıyorum belki resimleri görmüşsünüzdür,yanlış anlamayın matah bişeyde yapmış değilim sadece sizinle paylaşıyorum motorun üstünde kendimden geçiyorum dünyada yokum sanki ,aslında kelimede yok anlatmak için biliyormusunuz.:cat: :cat: :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tutku yaratır ümmet abi...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

ya bısey cok dıkkatımı cektı ftg raflarda hıc gulmemıssınız hava soguktu ondanmı:pale:
herhalde bana sordunuz özel bi nedeni yoktu gülmemişm sadece soğuktan değil ama zaten yolda durdurduğum adama zorla resim çektiriyorum ricadan aklıma gülmek gelmiyor yani.:pr: :pr: :bounce:

Fazerımı biraz zorladık sanırım Ümmet abi ve ben ağır geldik :pale:
Egzoz arka çamurluğa sürtmüş ve çamurluğu eritmiş.:pr:

dsc00951gv9.jpg

dsc064410yi.jpg

dsc064449qp.jpg

dsc064464md.jpg

abi bi 2 dakkalık amortisör ayarı yapamadınmı...yiğenime iyi bakmamışsın...:p :cherry:

beni bile taşıdı senin karakaçan...:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar