(ben niye gelemedim yav.... çaaattt... :salut![]()
Beter ol![]()
Gelseydin keşke![]()
Valla herkesi bilmem ama ben babanı çok sevdim, çok şeker bir insan. Onu her fırsatta aramızda görmek isteriz.
sanki ortalıkta görünüyonda arkadaş der saadetten beri karabataksın araki bulasın nerde bulur seni istanbulda kardeş.Gezin gezin bakalım aman haber vermeyinale:
hele Vedat leyn yandın sen![]()
sanki ortalıkta görünüyonda arkadaş der saadetten beri karabataksın araki bulasın nerde bulur seni istanbulda kardeş.
abi asıl seninle bu sıralar görüşemiyoruz kulagını çekmece baksanki ortalıkta görünüyonda arkadaş der saadetten beri karabataksın araki bulasın nerde bulur seni istanbulda kardeş.
görüşürüz soner yarına kadar kendine iyi bak:cat: :bounce:Ümmet abi sabah kahvaltıda görüşürüz
abi asıl seninle bu sıralar görüşemiyoruz kulagını çekmece bak![]()
ben geçensene ardahanda,karsta motor sürerken inanın hava hem soğuk hemde lapa lapa kar yağıyordu kaskımda dereye yuvarlanmıştı 400 km bere ile gittim ama şikayetçi değilim bana göre bu havalar yazın ortası inanın abartmıyorum belki resimleri görmüşsünüzdür,yanlış anlamayın matah bişeyde yapmış değilim sadece sizinle paylaşıyorum motorun üstünde kendimden geçiyorum dünyada yokum sanki ,aslında kelimede yok anlatmak için biliyormusunuz.:cat: :cat: :cat:ümmet abi donmuyor musun ya öyle, valla şaka yapmıyorum. ben donarım ve motorumun hız göstergesi kaldırmaz diye gelmemiştim tekirdağa (acemilik de cabası)... resimleri görünce bi garip oldum :cat:
herhalde bana sordunuz özel bi nedeni yoktu gülmemişm sadece soğuktan değil ama zaten yolda durdurduğum adama zorla resim çektiriyorum ricadan aklıma gülmek gelmiyor yani.ya bısey cok dıkkatımı cektı ftg raflarda hıc gulmemıssınız hava soguktu ondanmıale:
Fazerımı biraz zorladık sanırım Ümmet abi ve ben ağır geldikale:
Egzoz arka çamurluğa sürtmüş ve çamurluğu eritmiş.r:
![]()
![]()
![]()
![]()
abi bi 2 dakkalık amortisör ayarı yapamadınmı...yiğenime iyi bakmamışsın...:cherry:
beni bile taşıdı senin karakaçan...:cherry: