1750ye 5300kmlik ybr mi 2600e 50 kmlik cbf150 mi?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yanlışsın :p Önce bir al motoru bin de, sonrasını sonra düşünürsün :p

Nedense hep böyledir...Hep daha hızlı daha güzel sevdası çıkar....Halbuki kendi güzelliği en güzelidir...

Dur bakalım daha binmedin...Hele bi bin motora...İstenileni vermesse yaparsın bişeyler...

kızmayın abiler...ben sadece ufak bi muhabbet açmak istedim..yani bir şeyi ne kadar çabuk öğrenirsen o kadar iyidir..ben her zmn soru sorarım bana alışın..ben modifiye ile güzelleşen cbf ler gördüm ikiteker.com da ondan sordum

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yok ya ne kızması....Sadece aklımızdan geçenler...Mantıklı ama dimi...?..

doğrudur aslında hakkaten motoru yakından gördüğümde, çok güzel dedim..benim mi olacak şimdi bu motor dedim yani inanamadım..:)hakkaten resimde durduğu gibi deil hiçbir motor

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Önemli olan senin beğenmen....Sevmediği bişeyi zorunluluktan almak kadar kötü birşey yoktur...

Sevdiysen al....Ama hassas ol alırken..İyice araştır son kararını ver....

kararım kesin ya..alacam motorumu kimseyi de bindirmeyeceğim:)tek sorunum 1500 ytllik kredi kartı veya kredi kartı bulmak.motor sahibinden 1.5 hafta daha istedim.bu sürede kredi bulmaya çalışacam.pürüzleri halledince 23 ocak gibi gelip devir teslim işini filan herşeyini halledecem

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ankara da bişey olmaz...Şubat sonuna kadar kimse motor satın almaz....Her yerde kar var...Buz var...

motor sahibi saolsun ek kapora istemeden 1.5 hafta daha bekleyebileceğini söyledi.Sınavlarını filan aksatma dedi.Ben de saolasın dedim ben de aynı fikirdeyim zaten dedim..Gelecek hafta devir işini falan herşeyi halledip büyük ihtimal trenle getirteceğim izmire.Çünkü motor sahibi yine trende tanıdğım var dedi.15 ytl ye götürüveririz izmir e dedi.eyvallah dedim

mrblar tekrar...abiler 5300kmlik 1750 ytl ye yamaha hala satılmamış beni bekliyor..içimi bi şeyler kurcalıyor..şeytan git onu al diyor

ya abi hakkaten onu da kendi içinde bi değerlendirsene..çok süper fiyat deilmi..ben 2000 den aşağı ybr görmedim:)

Dostum ben şunu al demem. İkisini de beğeniyorsun al işte birini. Ne kararsız adamsın be yau :)

kararsızlık deil..para beni zorladğı için ybr diyorum biraz i,çimden ama cbf fırsatını da kaçırmak istemiyorum:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İkisini de al o zaman....Ya da almadan git...Başka nasip olur sana....

İkisini de al o zaman....Ya da almadan git...Başka nasip olur sana....

:queen: :queen: :queen: :queen: muhauuhuu .İşde ben dememişmiydim.Beklersen böyle kararsızlığa düşersin diye:queen: :queen: Bak söylemedi deme 3 milyara 2.el cbr 125 de alabilirsin:) al sana bir alternatif daha:queen: :cat: kolay gelsin:rendeer:

cbr 125 tipim deil bu 1.Hatta bence en komik küçük racing.Tabi ki herkesin zevk olayı farklı.ikincisi o kadar param yok bi kere.aslında 2600lük cbf de beni çok zorlicaktı maddi açıdan.1750 lik ybrci ile de görüştüm bırakırım sana diyor.Şimdi ybr nin hem fiyatı daha ucuz, hem bulunduğum şehirde hem de rodajı iyi yapılmış yani masraf daha da inmiş demektir. cbf ise herşeyiyle bi parmak fazla.Ama uzak taa ank da ve rodajını ben yapacam.Ama büyük ihtimalle ybr yi alacam galiba.dediğim nedenlerden dolayı.tabi motoru daha görmedim. görüp gösterdikten sonra no problemse kimseye kaptırmam.İşin gaip tarafı bu kadar fırsatın bi ara da gelmesi hafif kararsızlığımın yanında çok da şanslıyım bence.çünkü bi cbf yi 3000 in altında bir ybr yi de 2000 in altında bi fiyata bulmak herhalde benim için acemi şansı.yine de benimle ilgilendiğiniz için herkese çokçok ama gerçekten çok teşekkür ederim

hem ybr nin yanında filmli camı kaskı ve özel eldivenleri yanında hediye:):)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar