Moderatör (forrap)
- Konu Yazar
Bir dahaki sefere inşallah:wiinkk:
Gezi icra gurubumuzu destekliyor,çalışmalarında başarılar diliyorum. Hadi bakalım arkadaşlar kolları sıvayıp iş başına, yeni ve güzel geziler organize edilsin, zevk ve keyifle yeni yerler görelim.
MT İzmir bütün siteye örnek olur inşallah.Yara kangrene çevirmeden tedavisi yapıldı, bundan sonra sıra gezilerimize geldi. Haydi'n gösterin kendinizi .:cat: :rendeer:
arkadaslar 20,01,06 AYVALIK GEZISINE nedersiniz? 19,01,06 benim dogum gunum..
sercancım, sanırım hala 2007 yılına alışamadın.neyse,iyiki doğdun...
Seçilmiş kişileri ve seçenleri tebrik ediyorum, hepimize kazasız sürüşler...
arkadaşlar bazı nedenlerden dolayı toplantıya geç katıldık saat 23 gibi filan işte ama geldiğimizde kimsecikler yoktu bizde dağılan toplantıdan çıkan arkadaşlarla hoş vakit geçirdik küçük parkta.toplantıya geç geldiğimiz için üzgünüz erkut kardeşimle beraber geldik ve çok çok özür diliyoruz bundan sonra aksama olmayacak inşallah.herkese saygılar...
arkadaşlar bazı nedenlerden dolayı toplantıya geç katıldık saat 23 gibi filan işte ama geldiğimizde kimsecikler yoktu bizde dağılan toplantıdan çıkan arkadaşlarla hoş vakit geçirdik küçük parkta.toplantıya geç geldiğimiz için üzgünüz erkut kardeşimle beraber geldik ve çok çok özür diliyoruz bundan sonra aksama olmayacak inşallah.herkese saygılar...
arkadaslar 20,01,07 AYVALIK GEZISINE nedersiniz? msn de gorustugum arkadaslar izmir ve manisadan gelmek isteyenler var, hava da guzel olursa bi baslik acayim mi? aslinda bu hafta geleceklerdi ama toplantidan sonraki haftaya birakalim dedik...
bu arada 19,01,07 benim dogum gunum.. sizinle beraber kutlamis olurum...hem gelirseniz hediye olayi falan olur diye:queen: :queen: :queen:
bu arada yeni gezi icra kurulu da pratik yapmis olur...
racing iski duzelttim tarihi![]()