[MT-İzmir] 12 Ocak Cuma Yönetim Kurulu Seçim Toplantısı

Moderatör (forrap)
:) Barış abi,ara ara öldük seni bi arasaydın bari,insanın aklına binbir türlü şey geliyor.En son dükkandaki elemanla konuştuk sabah da rahatladık.
Bir dahaki sefere inşallah:wiinkk:

Gezi icra gurubumuzu destekliyor,çalışmalarında başarılar diliyorum. Hadi bakalım arkadaşlar kolları sıvayıp iş başına, yeni ve güzel geziler organize edilsin, zevk ve keyifle yeni yerler görelim.
MT İzmir bütün siteye örnek olur inşallah.Yara kangrene çevirmeden tedavisi yapıldı, bundan sonra sıra gezilerimize geldi. Haydi'n gösterin kendinizi .:cat: :rendeer:

Gezi icra gurubumuzu destekliyor,çalışmalarında başarılar diliyorum. Hadi bakalım arkadaşlar kolları sıvayıp iş başına, yeni ve güzel geziler organize edilsin, zevk ve keyifle yeni yerler görelim.
MT İzmir bütün siteye örnek olur inşallah.Yara kangrene çevirmeden tedavisi yapıldı, bundan sonra sıra gezilerimize geldi. Haydi'n gösterin kendinizi .:cat: :rendeer:

arkadaslar 20,01,07 AYVALIK GEZISINE nedersiniz? msn de gorustugum arkadaslar izmir ve manisadan gelmek isteyenler var, hava da guzel olursa bi baslik acayim mi? aslinda bu hafta geleceklerdi ama toplantidan sonraki haftaya birakalim dedik...
bu arada 19,01,07 benim dogum gunum.. sizinle beraber kutlamis olurum...:p hem gelirseniz hediye olayi falan olur diye:queen: :queen: :queen:

bu arada yeni gezi icra kurulu da pratik yapmis olur...
racing iski duzelttim tarihi:)

Son düzenleme:
Seçilmiş kişileri ve seçenleri tebrik ediyorum, hepimize kazasız sürüşler...

Sercan bu organizasyona tam destek veriyorum amma velakin 28 inden sonra müsaitim...

Son düzenleme:
HAYIRLSI OLSUN Arkadaşlar...yönetim kuruluna başarılar..

sercan bu ayvalık işini daha ileriki bir tarihe atalım kardeşim..tabi kendi fikrim...

hayırlısı olsun arkadaşlar..gezi komisyonuna başarılar..

sercan kardeşim şu ayvalık tatilini ileriki bir tarihe atsak??*

Son düzenleme:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Oluşturduğunuz komisyondaki herkesi tebrik ediyorum başarılar. Umarım tüm izmir için hayırlısı olur. Güzel organizasyolarda hepbirlikte olma dileğiyle.
Saygılar

arkadaslar 20,01,06 AYVALIK GEZISINE nedersiniz? 19,01,06 benim dogum gunum..

sercancım, sanırım hala 2007 yılına alışamadın.neyse, :p iyiki doğdun...

arkadaslar 20,01,06 AYVALIK GEZISINE nedersiniz? 19,01,06 benim dogum gunum..

sercancım, sanırım hala 2007 yılına alışamadın.neyse, :p iyiki doğdun...

hakkatten yaaawww:queen: :queen: :queen: 2006 yazmisim... ben zaten gecen sene yeniden dogdum hehehehehehe:queen: :queen:

Mecit ne isin var senin uludag da okul kampinda, bi tarafin donar valla gel iste, sicacik Ayvalik, sicacik evvv... miss gibi sahil:p gitar,saxafon,tumba vs...

ss18gy4.jpg

öncelilke mt.izmir ve tüm mt.
katılan ve katılamayıp bizlere msj. larınla destekleyen tüm dostlara sonsuz teşekkürler.
sizlere belirtmem daha doğrusu düzeltmek istediğim bir konu var, şudur ki.
oluşumumuzun adı gezi icra kurulu değil.
MT.İZMİR ETKİNLİK KOMİSYONU dur, bilgilerinize.

sevgi ve saygılarımla,

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aranızda olamadım, kusura bakmayın, oluşturulan komisyona hayırlı olmasını diliyorum.. oluşumunuz sayesinde yeni yerler ve eğlenceli geziler yapılacağına eminim, inşallah bu mutlu ve güzel geçicek olan etkinliklerde katılımcı olarak aranızda grup sürüşü ile gezilerinize katılabilirim...

katılamasamda gönlüm sizlerle, sular akıp yolunu buluyor :cat: sevgi ve saygılar dilerim... tekrardan abilerimden, ablalarımdan ve dostlarımdan özürdilerim seçime gelemedim :pale: ::utangac:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar bazı nedenlerden dolayı toplantıya geç katıldık saat 23 gibi filan işte ama geldiğimizde kimsecikler yoktu bizde dağılan toplantıdan çıkan arkadaşlarla hoş vakit geçirdik küçük parkta.toplantıya geç geldiğimiz için üzgünüz erkut kardeşimle beraber geldik ve çok çok özür diliyoruz bundan sonra aksama olmayacak inşallah.herkese saygılar...

MT.İZMİR ETKİNLİK KOMİSYONU'na tebrikler.... gelmeyi istiyordum fakat malum dersler, bu haftada derse girmessem kalıcaktım oyusden aranısda olamadım... MT.İZMİR ETKİNLİK KOMİSYONU'na secilenleri tebrik eder izmir mt ıcın hayırlı olmasını dılerım...
:rendeer:

arkadaşlar bazı nedenlerden dolayı toplantıya geç katıldık saat 23 gibi filan işte ama geldiğimizde kimsecikler yoktu bizde dağılan toplantıdan çıkan arkadaşlarla hoş vakit geçirdik küçük parkta.toplantıya geç geldiğimiz için üzgünüz erkut kardeşimle beraber geldik ve çok çok özür diliyoruz bundan sonra aksama olmayacak inşallah.herkese saygılar...

Kardeşim sen merak etme,işlerini bitir öle gel aceleye getirme yani... :queen:

kardeşim yaaaaa hayret valla arayıp ''geliyoruz yarım saat sonra ordayız abla'' diyorsunuz tam 2 saat sonra geliyorsunuz.o nedenleri bir açıklasanda merakımız giderilse:p :wiinkk: :queen:

arkadaslar 20,01,07 AYVALIK GEZISINE nedersiniz? msn de gorustugum arkadaslar izmir ve manisadan gelmek isteyenler var, hava da guzel olursa bi baslik acayim mi? aslinda bu hafta geleceklerdi ama toplantidan sonraki haftaya birakalim dedik...
bu arada 19,01,07 benim dogum gunum.. sizinle beraber kutlamis olurum...:p hem gelirseniz hediye olayi falan olur diye:queen: :queen: :queen:

bu arada yeni gezi icra kurulu da pratik yapmis olur...
racing iski duzelttim tarihi:)

hakkaten ya güzel olur. izmir etkinlik komisyonundaki sevgili abilerim arkadaşlarım bir el atıverseniz konuya :rendeer: geçen sefer çok eğlenmiştik fiyatlarda çok uygundu o fiyatlara açık büfe soğuklar ve yemekte harikaydı bence değerlendirilebilir. ne dersiniz????:cat:
bu arada sercancım yaş kaç oluyor? şimdiden mutlu yıllar dileyeyim :rendeer:

Son düzenleme:
komisyona başarılar !artık sabırsızlıkla bekliyorum gezilerinizi!

forrap ıda gözlerinden öpüyorum:p saygıyla anıyorum:cherry:

Hadi hadi Ayvalık için bir topic açmıyor musunuz.

Elleri görelim
(ne dedim lan ben?çok tanıdık oldu bu laf :))

Gezi deyince aklınıza bu yaşlı kurt gelsin. Toplantılara gelemiyorum ama gezilerden kalmam. aklınızda olsun. Hadi açın şu topiği de görelim :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar