qrar, gecenin o saatinde soğukta kalkıp bu çekimi gerçekleştirdiğin için teşekkür ederiz sana.
gündüz videosu nerde hani :cyclopsan neyse artık baska bir arkadaşda gündüz videosu eklereline sağlık bu arada
![]()
Tamamıyla katılıyorum. Yalnızca bilmek istedim... Veriyorlarsa geldiğinde bir bakıp ne olduğunu görmek. Ancak ben de farkındayım ki %99 olasılıkla işe yaramaz bir kask ve işe yaramaz bir çift eldiven olacak. Ve şimdiden alacağım kaskı ve eldiveni seçmiş durumdayım. Yalnızca kalan %1 olasılığı gözardı etmek istemedim, söylediğim gibi.verilen eldivene, kaska, yağmurluğa kanmayın arkadaşlar.
Buna da sonuna kadar katılıyorum. Ancak ben biraz sabır ve araştırmayla, yeri geldiğinde ustasından alacağım bilgilerle kendim halletmeye kararlıyım... Hallettikten sonra da bir ustaya götürüp iyice denetletmeye.kendiniz montajı denemeyin. sorun etrafa bir servis bulun. ne servisi olursa olsun ama servis olsun. canınızı taşıyacak olan motoru tecrübeli ellerde monte ettirin. yine başında durun, ustaya yardım edin (ki ben öyle yapıyorum her bakımda) ama sakın siz monte etmeyin. bilgi ve tecrübe gerektiren çok mesele var çünkü. zaten motora yapacağınız modifikasyonlarda, bakımlarınızda, ufak tamiratlarda filan yeterince söküp takıp öğreneceksiniz motoru.
Uğur BULUT arkadaşım olur konu ile ilgili olarak kendisine hakkında yazılanları ilettim, bana aynen aşağıda yazdıklarımı söylemiştir. Kafanızdan bişiler yazmayın önce araştırın sorun yargısız infaz yapmak kolay olanı. Saygılar.
"kanuni motosiklet firmasında servisler müdürü olarak görev yapıyordum, yani servis yapılanması, düzenlenmesi, eğitimler vs görevlerim vardı. Kanuni motosiklet Garanti birimi müdürü sn. Mesut BARLIK olup, 12 senedir KURALKAN A.Ş.'de çalışmaktadır. Kendisi ile defalarca red ettiği formlarda karşı karşıya geldim. Dolayısı ile Red edilen formları ben red ediyormuşum gibi göstermek çok yanlış, ki bu işlemler benim konum değildi-r.
Türkiye genelindeki tüm kanuni servislerine misyonum, davranışlarım, ve çözüm odaklı yaklaşımlarım konularında sorular sorabilirsiniz. Bir kişi çıkıp hakkımda kötü konuşamaz. kendimden bu kadar eminim,
Bu vesile ile tüm motosiklet.net yöneticilerinin ve üyelerinin Mübarek Kurban Bayramını tebrik eder, başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ederim. Saygılarımla."
Hiç gerek yok...keeway yazıları harıcınde heroway adında bı baslık acmama gerek warmı