Yanan güzelim araba(Eminim sahibininde içi yanmıstır)

burnout19mx.jpg

burnout26qd.jpg

burnout33yi.jpg

burnout49wi.jpg

burnout53eh.jpg

burnout65iy.jpg

burnout71fh.jpg

burnout88nw.jpg

burnout96dv.jpg

Hımm..

Arka taraftan yanmaya başlaması ; elektrik kontağı veya sonradan eklenmiş bir ses sistemi vs gibi parçadan kaynaklandığını gösteriyor!

Yangında ilk kurtarılacaklar (teyp, Jantlar, Sport dreksiyon :) ) Walla sahibinin içi baya yanmıştır güzel bakmış arabasına..

Acaba neden yanmışş.. Zawallı araba gencliğine doyamamışşş :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hımm..

Arka taraftan yanmaya başlaması ; elektrik kontağı veya sonradan eklenmiş bir ses sistemi vs gibi parçadan kaynaklandığını gösteriyor!

Kafan güzel çalışıyor viper bravo.:cat:
Araç tuning.
69 plakadan Fransa'da olduğu belli.
Bunların arkasını boşaltıp tamamen elektronik sistem döşüyorlar.
Birde uzaktan kumanda ile aracı hoplatıp zıplatmak için bir aparat var.
O aparat bir tüpe bağlı olarak çalışıyor.
Sanıyorum bu tüpün içinde de yanıcı ve patlayıcı bir madde var.
Aniden alev almasının nedeni bu olabilir.
Çünkü önce sadece duman var ve büyük ihtimalle elektrik aksam yandı.
Araçlara takılan cihazların nasıl bir şeyler olduğu hakkında fikir edinebilmeniz için sonra bir kaç resim ekleyeceğim.
Önce bilgisayarın neresinde olduklarını bulmam lazım.:)

Resimleri de ekleyelim:

Söylediğim değişiklikleri resimlerle de göstermek istedim
ama gidip gidip saçma sapan resimler çekmişim.

1in4.jpg

Bir başka araç

2ti0.jpg

Yukarıdakinin önden görüntüsü.

2onfe4.jpg

Hatun beni gazeteci sandı bi sürü poz verdi. İsterseniz ötekileri de eklerim.

6bayanbz5.jpg

Evet yavaş yavaş özümüze dönelim. Teker sayısını azaltalım.

3bisff2.jpg

4bisqk3.jpg

Burası Motosiklet sitesi diyenler için Moto Tuning

5motoxj0.jpg

7motolr0.jpg

İyide normal arabalarda yanıyor.HAni haberlerde cıkıyor ya bazen adamın jipi,tofası vs. yanmıs bunlarda o dediklerinizden yok ama nasıl yandı:silent:

İyide normal arabalarda yanıyor.HAni haberlerde cıkıyor ya bazen adamın jipi,tofası vs. yanmıs bunlarda o dediklerinizden yok ama nasıl yandı:silent:

O yangınlar çoğunlukla ; aracın motor kısmında ya da elektrik panellerinin bulunduğu göğüs kısmında başlıyor!

Ama bu , aracın arka kısımlarından başladığı görülen bir yangın! Ondan merak ettik ve şaşırdık...

bu hıyar arkadaşlar bence araca modifiye yaptılar...nitro cinsi takviyeler tutuşmuş olabilir...

O yangınlar çoğunlukla ; aracın motor kısmında ya da elektrik panellerinin bulunduğu göğüs kısmında başlıyor!

Ama bu , aracın arka kısımlarından başladığı görülen bir yangın! Ondan merak ettik ve şaşırdık...

Volkancım yazdım ya yukarıda, bu arabanın motoru arka koltukalrın olduğu yerde zaten :) Motordan başlamıştır yangın.

Volkancım yazdım ya yukarıda, bu arabanın motoru arka koltukalrın olduğu yerde zaten :) Motordan başlamıştır yangın.

Ya abi walla bu arabanın tam marka/modeli nedir? Açıkçası ilk bakışta ve görünüşte farkedilmiyor.Motorun önde olması lazım gibi duruyor.Ama haklı olabilirsin.
Yanlış anlama ben daha hala inanamıyorum motorun ortada olduğuna ,ondan dedim...:cat:

Wikipedia' Alıntı:
The 2001 Clio V6 (Phase 1) was based on the MkII Clio, though it shares very little by way of parts with that car. The 3.0 V6 engine, sourced from the Renault Laguna was upgraded to around 230 hp and placed in the middle of the vehicle where the more ordinary Clios have rear seats - making this car a 2-seater. The Clio V6 (Phase 1) was facelifted in 2003 to resemble the MkIII Clio, and was extensively reworked following criticisms of the original Clio V6's handling (especially in the wet).

Bu model Mk III bazlı Clio V6. Dikkatli bakınca arka çamurluklardaki hava girişleri dikkatini çeker. Motor arka koltukların olduğu yerde duruyor.

9c72040b7df650ec.jpg

e05s.jpg

Bu da motoru. Üstteki Mk II kasada, alttaki Mk III kasadaki motor sanırım. Dikkat edersen arka koltukların olduğu yerde :)

Wayy be. Araştırmacı gazeteci kütüğüme bak yaa...:rendeer:

ads305zji5.jpg

Ulan bu zımbırtıya ben de baktım ama dedim bu modifiye işidir.:cat:

Helal olsun. Verdim rep gitti... :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar