herkese selamlar.
Arkadaslar kendime chopper tarzi motor almak istiyorum. ilk motorum olucak. yani daha cok yeniyim. 14 yasimda yaptigim honda kinetix kazasindan beri motora binmedim. ama icimdeki tutku bir turlu durmak bilmiyor bu aralar otomobil ehliyeti aldim, icimdeki motor istegini bastirmak icin otomobille yuksek hizlara ciktim, ama ibrede 180 i gormeme ragmen bisey hissetmedim...
Ve motorsiklet istegimi bastirmaktan vazgectim. Teknik konularda pek bir bilgim yok. Disarida gordugumde sadece markaya bakarim eve gelir internette arastirma yaparim. Son gunlerde gozume carpan Regal Raptor, Keeway, Mondial, Ramzey di ama aralarinda istedigim modelde istedigim gorunumde bir turlu bulamiyordum. tamam chopper modelleri var ama sanki bisey eksik. ilk defa bisani gordum gecen gun ve bilmiyordum icimden gecirdigim way be motorsiklet e bak tam istedigim gorunumde ama pahalidir simdi bu dedim... Birde Bisan yazisini gorunce afalladim. Fiyatini sormadim. Bugun nette arastirirken bu forumu buldum uye oldum hemen. Bastan sona okudum burayi Yamaha Virago yu arastirdim bir sitede buldum ama yamaha nin kendi sitesi degildi galiba... virago 250 cok hosuma gitti fiyati ise 3.499 $ diye geciyor hemde 2006 modeli bence cok guzel bir fiyat neden ikinci eli yaklasik ayni fiyata gidiyor? 2. el almak istemiyorum ilk motorum olucak heves meselesi sanirim... Ayrica Bisan Roadstar da ayni gorunum falan ama guvenlik konusuna takildim biraz... baska bir sitede ise Bisan in bahsettigmiz modeli 5000 ytl diye geciyor...
http://motosikletim.milliyet.com.tr/detail.aspx?sid=604641 eger bu sekilde olcaksa 2. el yamaha almaya razi olurum... burda bikac sorum var:
1. Virago 250 Turkiyeden alabilcegimiz bir yer varmi 2. el disinda?
2. Bisan 5000 ytl degilde 3750 ise dusunulebilirmi?
Bu konuda bilgisi olan arkadaslar biraz bilgi verebilirse cok sevinirim.
herkese simdiden cok tesekkur ediyorum araniza katilmak gercekten cok guzel. Bundan sonra bol bol burda olucam. Bos yere zaman aldiysam mazur gorun yeni basliyorum cunku