Uğur BULUT arkadaşım olur konu ile ilgili olarak kendisine hakkında yazılanları ilettim, bana aynen aşağıda yazdıklarımı söylemiştir. KAfanızdan bişiler yazmayın önce araştırın sorun yargısız infaz yapmak kolay olanı. Saygılar.
"kanuni motosiklet firmasında servisler müdürü olarak görev yapıyordum, yani servis yapılanması, düzenlenmesi, eğitimler vs görevlerim vardı. Kanuni motosiklet Garanti birimi müdürü sn. Mesut BARLIK olup, 12 senedir KURALKAN A.Ş.'de çalışmaktadır. Kendisi ile defalarca red ettiği formlarda karşı karşıya geldim. Dolayısı ile Red edilen formları ben red ediyormuşum gibi göstermek çok yanlış, ki bu işlemler benim konum değildi-r.
Türkiye genelindeki tüm kanuni servislerine misyonum, davranışlarım, ve çözüm odaklı yaklaşımlarım konularında sorular sorabilirsiniz. Bir kişi çıkıp hakkımda kötü konuşamaz. kendimden bu kadar eminim,
Bu vesile ile tüm motosiklet.net yöneticilerinin ve üyelerinin Mübarek Kurban Bayramını tebrik eder, başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ederim. Saygılarımla."