Morcuların Ortak Sorunu Kaskınız Ne Renk

Motorcuların Ortak Sorunu Kaskınız Ne Renk

Benim Motosikletim Yeşil Ama Motosikletime göre kask bulamadım.:pr: Kırmızı kask kullanıyorum şuan. kaskı kafama geçirdiğimde kendimi yamalıklı gibi hissediyorum. ve çevreme baktığımda tek olmadığımı görüyorum. Aramızda hiç motosikletiyle uyumlu kaskı kullanan varmı.

Tabi uyumlu kask bulmak mümkün ama piyasada en çok renk seçeneği çin mallarında mevcut.
Onun haricinde markalı ve kaliteli kasklarda desen seçeneği oluyor. İstediğin renge uygun desen bulunabilir!

benim motor mavi.

kaskta mavi - beyaz siyah shoei.

Tabi avantajım motorun rengine uyan bi sürü kask çeşidi olması.

Yeşil motora uygun kasklarda var. İnternet te gezinirken görüyorum. Arai ve shoei de var. Daha uygun fiyatlara lazer var.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
afyon0005hd4ju5.jpg
siyah hemen hemen hepsine uyuyor arioh kullanıyorum birde siyah vizör alırsak tam olacak...

Şiddetle airbrush'ı öneriyorum. Türkiye'de her ne kadar yaygın olmasa da bence kişiye özel desenler fark yaratır. :) Şu an motorum yok ama geçenlerde kask aldım.E- nede olsa artçılar da takmalı en yakın zamanda airbrush için abime başvurcam :p

kelleyi korusun rengi pekte önewmli degil sanırım...

benm motor kara ancak kaskım metalik gri aslına bakarsan bu şekilde daha iyi olucağını düşünüyorum trafikte görünürlüğünü artırıyor kısaca göz zevkini düşünürken fark edilme unsurunuda göz önünde bulundurmak lazım diye düşünüyorum . hem o kadar kötüde değil kırmızı renk, vizör kilidini kırdığım bu nedenle yenisi almak zorunda kaldığım eski kaskım, kırmızı üzrine mavi tonlarındaydı ve gezinirken öyle bir anormallik hissetmedim yani psikolojik birşey bu ...

motorumda mavi.kaskimda ama zaten motorun uzerine binince kaskim ne renkmis,uyumlumuymus,elalem ne dermis,bunlar aklima bile gelmiyo :)

Birgün pembe kask takmayı dene düşüncen değişecek bence :):)
haklısın ama alırkende o kadarda abartıya kaçmamak lazım hani illede çok sırıtırım diyorsan gidipte pembe almamakta gerekli bence :) hangi pembeyi aşağılamak için söylemiyorum bunun başka renkler içinde söylüyorum ama silme motorla kaskın aynı renk olması iyi değil benim fikrimce

Forumdan Uzaklaştırıldı
Lazer Lz6 Silver Öneririm 90 Euro

motosiklet kullanınrken aksesuar uyumluluğundan yanayım
makine gri -kask gri siyah

motorumda kaskımda kıyafetlerimde siyah (mont + pantalon+ ayakkabı)
gece gibiyim. bir gün üstümden gececekler sanırım :) (kamyonlar)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar