Motorumu Başka Marka Ile Değiştirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
motoran

arkadaşlar MOTORAN MOTOR fabrikası ile yaptığım anlaşmayı sizlerle paylaştım gelen mesajları okudum şunu anladım sizlerin arasında yerim özel,bana katılıp vermiş olduğunuz bu destek dolu nesajlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,böyle bir anlaşmaya sahip olmamın nedeni sizlerinde bildiği gibi bi önceki motorumla kaydedeğer bi km yapmam 71000 inşallah bununla daha fazla yaparım yalnız hiç kolay olmadı fakat şikayetim yok hepinize yürekten sevgi ve saygılar izmir MOTORANDAN kucak dolusu selam.:cat: :flower: :bounce: ::tutkuy:: ::cheeeeer ::thanks: ::biggrinn ::tartis:: hepinizin huzurunda motoran firma yetkilileri ve,satış,pazarlama kordinotörü sayın tufan GÖRGÜLÜ BEYE şahsıma göstermiş oldukları yakınlık ve katkılarından dolayı teşekkürlerimi borç bilirim.

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Ümmet abi bilgilerini değiştir istersen,125 mt değil artık madem:wiinkk:
avartarbilgisitq8.jpg

abi mondialıde bence ani diye sakla az kahrını cekmedi ekmetar :mrgreen:
insallah yeni motorunla daha cok km yaparsin yolun acik olsun ümmet abi :rendeer:

Denizli İl Temsilcisi
ümmet abi hayırlı olsun darısı benim başıma abi

hayırlı olsun ümmet abi:cat: aslında pasaport işini falan ayarlasan sen dünya turu bile yaparsın:cherry: helal olsun.güle güle binmek nasip olur umarım.sağlıcakla kal:rendeer:

Hayırlı olsun Ümmet abicim. Bu motorla da nice km ler yaparsın inşallah. Konyadan saygılar:rendeer:

roa

Ümmet abi hayırlarla inşallahda......artık bi vitesli motor zamanı gelmedimi artık bu kadar tecrübeye?Hem daha hızlı hem senin içinde iyi bir konfor olurmu acaba??????????

abi hayırlı olsun...sana sponsor olan şirketi tebrik ediyorum.:rendeer:
allah daha nice km ler bahşetsin.kazasız belasız yolculuklar...ümmet abi birde şöyle güzel bir nazr boncuğu as nazara gelme:cat:

abi hayırlı olsun motoran motora da tebrikler bu sektörü geliştirmek için bişey yapan şirketler de var darısı honda yamaha suzuki ve kawasakiye motorcuya biraz destek

Hayırlı olsun abi..Yeni resimleri bekliyoruz...

Zat a çok benziyor

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
selm

Hayırlı olsun Ümmet abi, bununla Yüksekova'ya da gelirsin sen.:rendeer:
mondıalle yüksekovaya geldim orda bana ufuk zafer otel sponsor olmuştu eğer oraya gidersen selamlarımı iletiver resimleri karanlık çıktığı için siteye atamamıştım bi zahmet onuda söyleyiver.

ümmet hocam sana yeni mondial vermiyeceklermiydi bu nerden cikti:p
buda fena değil böyle iyi nasip böyleymiş

Son düzenleme:
ümmet abi hayırlı olsun...
umarım istediğin performansı alırsın! şirket yetkililerinede sonsuz teşekkürler (ümmet abimize bu desteklerinden dolayı) umarım bu destekler devam eder sevgilerimle....:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mondıalle yüksekovaya geldim orda bana ufuk zafer otel sponsor olmuştu eğer oraya gidersen selamlarımı iletiver resimleri karanlık çıktığı için siteye atamamıştım bi zahmet onuda söyleyiver.

Selamını ve notunu iletirim abi, ikinci kez gelirsen mutlaka haberimiz olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar