Madem herkes bu kadar yorum yaptı ve konu bu kadar uzadı, ben de görüşlerimi bildiriyim bari. Biraz didaktik olacak ama kusura bakmayın lütfen.
1) Söz konusu mağazada hem motor ürünleri satıldı hem de son bir kaç haftadır kayak ürünleri satılıyor.
2) Bu mağazanın hem motor için olan ürünleri gördüm hem de kayak için olanlarını... Her iki sporu da yapıyorum (motora spor olsun diye binmiyorum ama

) ve gerekliliklerini de biliyorum. Bu ürünler de, aynen firmanın isimlendirdiği amaçlar için üretilmiş. Yani kayak için dediği kayak için, motor için dediği motor için !
3) Pro haklıdır ! motor için üretilmeyen ürünler, motosiklet kullanımında
tavsiye edilmemelidir !!! Burası bir forum, buraya giren bilgi kalıcı oluyor. Ne kadar çok insan motosiklete başlarken bu satırları okuyor düşünsenize ! Daha başlarken yanlış bilgiler ile mi donatmak istiyoruz bu kişileri ?
4) Ben biliyorum ki, Pro motor için para biriktirirken en son motorun parasını hesaba kattı. Önce tüm gerekli ekipmanı aldı, sonra özel ders aldı en sonunda da motorunu. Eğer o şekilde davranmasaydı çok daha iyi bir motor alabilirdi...
Maddiyat edebiyatı zaman zaman sıkıcı olabiliyor. Elbette ki herkesin farklı maddi imkanları var. Ancak bu başkalarına yanlış bilgi ve tavsiyede bulunmayı gerektirmez ! Bu konuyu lütfen bu başlığı açan arkadaşım üstüne alınmasın ! Yıllardır o kadar çok yapıldı ki bu muhabbet, sözüm herkese...
5) Ben tüm motosiklet güvenlik aksesuarına sahibim, sadece pantalonum yok

Almayı da pek düşünmüyorum, çünkü üşümüyorum. Güvenliği de (pantalon konusunda sadece) es geçtim. Sürekli kot pantalon ile biniyorum. Bu kotlar da motosiklet için üretilmediği gibi, kayak pantalonları kadar sıcak da tutmaz ! Yani üşüyen birisi kot pantalon giyeceğine kayak pantalonu giyerse ve güvenliği de bu noktada pas geçiyorsa, daha akıllıca bir iş yapmış olur !
Ancak bu kimseye bunun doğru olduğunu iddia etme hakkı vermez, özellikle de bu tür on binlerce yeni başlayan motorcunun okuduğu en çok başvurulan bilgi kaynağında...
Not: Turuncu, ister istemez ifadelerimin bazıları sana karşı imiş gibi gözükmekle beraber, amacım kesinlikle bu değil ! Bunlar sadece bana göre doğru olanlar.