Motosikletli genç otoyolu birbirine kattı (Bizden biri mi?)

ne yazıkkı büyük racing motolara sahip olan arkadaşlar bi cogu bu tür ozentiler içerisinde... Gelecek nesilde bü tür racinglere aşık vaziyette işte ole bole diyerek racing merakı uyanıyo.. Ben enduroyla basladım enduroyla devam ederim motorcu hayatıma... Ama asla bir racing motor alıpda binmem...

Ben de RAcing lere aşığım özellikle ama bunları yapmam tabi ki... Eğer bişeye sahipsen değerini bileceksin ..

bos yolda böle seyler yapılmasına bende karsı diyilim aslında bence estetik bi goruntu gece cıksın teme taksın kaskını yardırsın kafasına göre ama gunduz tragıfınde bıde ıslak yollarda cok sakat.

Evet arkadaş tehlikeli hareketler yapmış ama bir çok racing çinin yaptığı hareketler bunlar, SS kalbimde 1. tercih işlevdede enro 1. tercihimdir yane 2. motorum SS olur.

video yu şimdi seyrettim inşallah eşim seyretmemiştir :)

bu genç arkadaş hiç bizi düşünmüyor valla:pale:

zaten motor almak için atla karayı seçiyorum :queen: yakın çevreyi ikna etmek için, birde tv de bunları görünce benim iş yatacak valla

Allah akıl fikir versin,kask herhalde süs olsun diye elde,bu arada habercilerinde
olaya katkısını unutmamalı,gaza getirmişler ghost rider'ı...

motorsikletçiler için hoş bir imaj değil.

Bence herkez yapar bunu ha biraz uzak ha biraz yakın sadece kendimizi kandırıyoruz.Zaten medyanın ne kadar laçkalaştıgını bilmeyen yok ama akşam 7:30 olunc herkez haber başında.Kime kızarsanız kızın yol hep aynı.

elinde kaskı bide moloz gibi kameraya konusuo
ben gayet normal karşılıom bu yaptıklarını:cherry: :cherry: :cherry:
moloz cunku

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
herif tam bir şebek yaa
bir de kendini rezil ediyo kameraya konuşup
bunu darıca hayvanat bahçesine götürüp bırakmak lazım
rehabilite olur orda belki diğer maymunların yanında

Bu habeci de yayınlıcak başka bişi bulamamış mı be kardeşim :pr:

bu arkadaşlar yüzünden trafikte önyargıyla yaklaşılıor motorculara bence kesin 1 dille kınayalım heryerde!!trafik canavarı kuryeleride(hepsi değil tabii) aynı şekilde uyaralım...dün trafikte ilerlerken saolsun 1 teyzem sıkıştırdı beni özellikle kırmızı ışıkta yanına gidip sotdum nedenini?? her yerden fırlıyorsunuz trafigi mahfediorsunuz demeye başladı beni öldürcekti haberi yok! kine bakar mısınız??

bu arkadaşlar yüzünden trafikte önyargıyla yaklaşılıor motorculara bence kesin 1 dille kınayalım heryerde!!trafik canavarı kuryeleride(hepsi değil tabii) aynı şekilde uyaralım...dün trafikte ilerlerken saolsun 1 teyzem sıkıştırdı beni özellikle kırmızı ışıkta yanına gidip sotdum nedenini?? her yerden fırlıyorsunuz trafigi mahfediorsunuz demeye başladı beni öldürcekti haberi yok! kine bakar mısınız??

aga
sen kadın surucu gordunmu kac abi ordan senin gidecegin yere gitse bile cek kenara motoru 15 dk bekle ki o gitsin
yoqsa kadınlar başına iş acar hem kullanmasını bilmezler arabayı hemde suclu sen olursun bi kaza anında:cat:

o halde hemen suçu medyaya gazeteciye atıp kenara çekilmeyelim. yüzünde bir leke varsa bunu sana gösteren aynanın suçu ne? medya da toplumun aynasıdır unutma, olanı gösterir. sonuçta böyle bir adam var değil mi? bunu inkar edebilir miyiz? hayır. o zaman suçlu medya değil.
Ya tabi tabi medya hep gercek olanı gosterir zaten.:farao: Birilerini gaza getirip adama sov yaptırıyor.Nerden anladım çünkü motorcu neden kameremanların önünden ayrılmıyor bunun bi açıklması olabilirmi.O hareketleri yapan makas ata ata ucar.Ama napıyor on kaldırıyor sonra gene duruyor,depoya oturuyor...Hepsi kameranın öünde
Adam ilk başta neden kaskı kafasına takmıs,sonrada koluna?Gelmişler böyle böyle yap sana para verelim demisler adamda yapıyor.SOnra herkes görüyor minübüscüler de her motorcunun önüne kırıyor.Motorcular böyle oluyor.

Bu tip akıllıları haber sıkıntısı çeken gazeteciler bulur motorun arkasından anlaşmalı görüntüler çeker birkaç km sonra beraber oturup seyrederler gazeteci akşam anahaber bülteninde yayınlanacağını söyler akıllı motorcuda kız arkadaşına beni akşam anahaber de izleyebilirsin der .kızarkadası haberi izler akşam aralarında şu konuşma geçer(AY İNANAMIYORUM O KORKUSUZ GENÇ SENMİYDİN ) Der.Bizimki tabi deyip, 8 belkide 9 köşe olur .İşler böyle aziz dostum yoksa yolda elinde kamera olacak sen adamı bulacan dakikalarca görüntü alacaksın BÖYLE RASLANTI olamaz

Bu tip akıllıları haber sıkıntısı çeken gazeteciler bulur motorun arkasından anlaşmalı görüntüler çeker birkaç km sonra beraber oturup seyrederler gazeteci akşam anahaber bülteninde yayınlanacağını söyler akıllı motorcuda kız arkadaşına beni akşam anahaber de izleyebilirsin der .kızarkadası haberi izler akşam aralarında şu konuşma geçer(AY İNANAMIYORUM O KORKUSUZ GENÇ SENMİYDİN ) Der.Bizimki tabi deyip, 8 belkide 9 köşe olur .İşler böyle aziz dostum yoksa yolda elinde kamera olacak sen adamı bulacan dakikalarca görüntü alacaksın BÖYLE RASLANTI olamaz
Aynen dedigin gibi haber sıkıntısından kendi haberini kendi yapar oludu gazeteciler.Bu olay bana bi ara kapkac olayını görüntüleyen habercileri hatırlattı .Para verip gidin şu adamı gasp edin bizde si<i cekelim cinsinden iş ahlakı kalmamış milletin :S

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ya tabi tabi medya hep gercek olanı gosterir zaten.:farao: Birilerini gaza getirip adama sov yaptırıyor.Nerden anladım çünkü motorcu neden kameremanların önünden ayrılmıyor bunun bi açıklması olabilirmi.O hareketleri yapan makas ata ata ucar.Ama napıyor on kaldırıyor sonra gene duruyor,depoya oturuyor...Hepsi kameranın öünde
Adam ilk başta neden kaskı kafasına takmıs,sonrada koluna?Gelmişler böyle böyle yap sana para verelim demisler adamda yapıyor.SOnra herkes görüyor minübüscüler de her motorcunun önüne kırıyor.Motorcular böyle oluyor.

parmağa değil, gösterdiği yere bakmak lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar