Senin dediginde istekli olur adam motor kulanmaya ama kullanmasını bilmez. ha o adamı alır motorumun üstüne ben oturturum...:bounce:QUOTE]
bu benm iste![]()
Senin dediginde istekli olur adam motor kulanmaya ama kullanmasını bilmez. ha o adamı alır motorumun üstüne ben oturturum...:bounce:QUOTE]
bu benm iste![]()
bu benm iste![]()
ben meraklııım motor surmeye:cherry: :cherry: :cherry:
@cakalaz sen bomba adamsın:cat: :cat: :cat: (iyi anlamda yanlış anlamanı istemem)
Sen de haklısın tabi. Yok kardeşim veremem emanetin canı burnunda olur zaten falan diyeceksin. Çok samimi arkadaşın falansa da olum sana bişey olursa annenin babanın yüzüne nasıl bakarım bana beddua etmezler mi olmaz valla falan diyeceksin. İşim var gidip geleyim diyene de dolmuş paranı vereyim dolmuşla git gel diyeceksin. Küserse de küser napalım.
ben meraklııım motor surmeye:cherry: :cherry: :cherry:
ben her zaman motosikletimi kız arkadaşım gibi görmüşümdüryani bi sevdiğim onsuz yapamadığım bişi bende onu başkasına verip başkasının kullanmasını istemem elbette , yani benim sevdiğime benden başkası dokunamas o kdr
![]()
speedrunner´isimli üyeden Alıntı
ben her zaman motosikletimi kız arkadaşım gibi görmüşümdür yani bi sevdiğim onsuz yapamadığım bişi bende onu başkasına verip başkasının kullanmasını istemem elbette , yani benim sevdiğime benden başkası dokunamas o kdr
myheart
ya yoldan gecen bi kişi arkadan motoruna bandik atarsa
en güzeli benden denedim devam ediyorum sonuçlar olumlu
şimdi :
arkadaş : şş naber olum makina süper yaa versene takılliimm !!!!
ben : olum valla bak biliosun motoru alırken hanımı zor razı ettik ölümü gör hız yaparsan arkana birini alırsan yada motoru başkasına verirsen dedi yoksa sen benim kardeşimsin vermezmiyim ama yeminliyim işte
arkadaş : yapma yaa eyvallah kardeşim napalım
ben : neyse kardeşim görüşürüz eyvallah vornnnnn
senaryo böölee gıkı çıkmıo kimseninsizin hanımınız yoksa anne baba kardeş sevgili v.s bolşans
))
motoru vermediğin zaman selamı kesen adamdan gerçek dost olmaz bunuda unutma..
motoru olan zaten istemez. motoru olmayan da ne kadar ciddi bişey olduğunu bilmediği için ister.istiyecektir de bu tabiat kanunu:mrgreen:
ben istesem ve arkdaşım bana motorunu vermese ben bidaha konuşmam onunla.küserim lastiklerini batlatırım.motor blokunu kırıp,krank keçelerini zedelerim:queen: