TaZe üYeYiM :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TaZe üYeYiM. TeŞekkÜrlerr Çok Tatlisiniz... :)

Taze üyemize daha gelir gelmez bir uyarı yazmayayım dedim ama şimdi mecbur kaldım.

Büyük harfler ile küçük harfleri niçin karıştırarak yazıyorsun ? Yazım kurallarında bizim bilmediğimiz değişiklikler mi var, yoksa alışkanlık mı olmuş ?

Türkçemizi ve alfabemizi doğru kullanalım, kullanmayanı uyaralım.

aa :( özür dilerim alışkanlık sadece bi amacım yoktu ama haklısınız dikkat edicem üzgünüm :(

hELaL be SkuLLum..
yIne Biz YediQ TasI KafaYa..
Hep BoyLE YapıYorSun HoCa zATen..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hoşgeldin.....Umarım katılımcı ve paylaşımcı olursun....:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Ben üye olalı 2,5 yıl olmuş ama hala ilk günkü gibi tazeyim. :p

Freshmetheus :queen:

Bende....:queen: :queen:

hoşgeldiniz arkadaşlar.motorsuz motorcu olarak yalnız olmadığıma sevindim.

Motorcunun kaderi yalnızlıktır...Ben yalnız bir motorcuyum...:salut: :salut:

TeŞekkÜrlerr Çok Tatlisiniz... :)

::coool:: ::thanks: ::melek02:

Bende bi arkadaşımızında dediği gibi motorum yok daha ama ilk iş olarak buraya üye oldum ve

hastasıyım bu makinanın

her yönden bu kadar avantajlı güzel görüşnüşe sahip yer sorunu olmayan ve en büyük özelliği

tavana vurdurttuğu adrenaline

bitiyorum bir bayan olduğum için mi bilemem henüz böyle muhteşem bir makinaya sahip değilim olanlara kazasız belasız keyifler temenni ediyorum :) ailede motorumuz hiç yok değil hakan abimin var ve bu kadar yakınımızda olan bişeye ulaşıp sahip olamanında ne kadar kötü bir his olduğunu bilirsiniz o haldeyim içm gidior arabanın yanında bağırta bağırta gaza basmasına :)kısmet artık...
herkesin herşey gönlünce olsun bende artık buralardayım :cat:

bana göre sen bayan nicki ve rastgele bir fotoyla girmiş erkeksin..yani içimden gelen şeyler bunlar...bu iki cümlen dikkatimi çekti... genelde bayanlar kullanmaz...olur ya makara kukara olarak takılıyosundur ne bileyim...belkide benim yüksek paranoyalarım bunlar...

tüm komplo teorilerime rağmen ...:p yinede hoşgeldin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldiniz... Ya aslında MT Bayanlar diye bir bölüm oluştursalar baya kalabalıklaşmaya basladılar :) Yakında Bayan Bir yöneticide görecez MT de :p

hekese slm bende yeni üyeyim:)motorum yok ama babamın shadowu sayesinde bende makina hastasıyım:p

hoşgeldin sedef gerçekten kaliteli düzeyli insanların toplandığı bir site burası bende de motor yok ama yaza inşallah bi tane alıcam sana tavsiyem iyi bir kursla bu işe başlaman rüzgarın eksik olmasın:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sedef ve ZBDY üye kardeşlerimiz bize katıldığınız için teşekkürler.:rendeer: :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar