TaZe üYeYiM :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende üye olalı bayaa oldu ama gayet gencim gayet yeniyim daha mesaj sayım 1000 li rakamlara bile ulaşmadı

şaka bi yana hoşgeldiniz millet

pro cum sende hoşgeldin :p :p :p

Sedef ve diğer yeni katılan arkadaşlara;

HOŞGELDİNİZ..

Motorsikletçi ruhuhnu yaşatmak ve yaymak için bilgilerinizi esirgemeyin ve Doğruyu birlikte bulduğumuz bu ortamda uzun soluklu güzellikler dileğimle...

Sedef ve diğer yeni katılan arkadaşlara;

HOŞGELDİNİZ..

Motorsikletçi ruhuhnu yaşatmak ve yaymak için bilgilerinizi esirgemeyin ve Doğruyu birlikte bulduğumuz bu ortamda uzun soluklu güzellikler dileğimle...

Aynılarını iade ederim :queen: :rendeer: :rendeer: :queen:

Bende bi arkadaşımızında dediği gibi motorum yok daha ama ilk iş olarak buraya üye oldum ve hastasıyım bu makinanın her yönden bu kadar avantajlı güzel görüşnüşe sahip yer sorunu olmayan ve en büyük özelliği tavana vurdurttuğu adrenaline bitiyorum bir bayan olduğum için mi bilemem henüz böyle muhteşem bir makinaya sahip değilim olanlara kazasız belasız keyifler temenni ediyorum :) ailede motorumuz hiç yok değil hakan abimin var ve bu kadar yakınımızda olan bişeye ulaşıp sahip olamanında ne kadar kötü bir his olduğunu bilirsiniz o haldeyim içm gidior arabanın yanında bağırta bağırta gaza basmasına :)kısmet artık...
herkesin herşey gönlünce olsun bende artık buralardayım :cat:

sayın yönetici bu topik tanışma amacına ulaşmadımı sizce...

Moderatör (forrap)
»»»»»» Bu başlık Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Bu başlık amacına ulaşmıştır.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
**************** Site Yöneticisi: forrap ****************

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar