TaZe üYeYiM :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende bi arkadaşımızında dediği gibi motorum yok daha ama ilk iş olarak buraya üye oldum ve hastasıyım bu makinanın her yönden bu kadar avantajlı güzel görüşnüşe sahip yer sorunu olmayan ve en büyük özelliği tavana vurdurttuğu adrenaline bitiyorum bir bayan olduğum için mi bilemem henüz böyle muhteşem bir makinaya sahip değilim olanlara kazasız belasız keyifler temenni ediyorum :) ailede motorumuz hiç yok değil hakan abimin var ve bu kadar yakınımızda olan bişeye ulaşıp sahip olamanında ne kadar kötü bir his olduğunu bilirsiniz o haldeyim içm gidior arabanın yanında bağırta bağırta gaza basmasına :)kısmet artık...
herkesin herşey gönlünce olsun bende artık buralardayım :cat:

Hoşgeldik

Valla Bende Yeni üye Oldum
Gerçekten Kaliteli Bir Site Ve Kullanicilarda O Kadar Temiz Ve Yardimsever Yazişiyorlar
Elimden Geldiğince Bende Katilip Yazilanlari Okuyup Bilgisel Tecrübemi Arttirmak Istiyorum

Bu Arada Sende Hoşgeldin

mes

en güzel dostlukların yaşandığı doğru yerdesin.Aramıza hoş geldin.Umarım kalıcı olursun.Sevgi ve dostlukla:rendeer:

Hoşgeldin Sedef ,murpin Kardeşim Sende Hoşgeldin Umarim üyeliğiniz Daim Olur Ve En Kisa Zmanda Güzel Bir Motorunuz Olur :)

HOSGELDİN.Benimde yok motorum abimde var bitane arada sırda 1-2 tur attıırıor sinir sitres kalmıyor valla.:)

arkadaşlar çok teşekkürler dostça yaklaşımlarınıza,ben herşeyden önce herkezin bir motor sever olarak ortak noktası gibi ama daha sonrada harika kalite insanların bir araya toplanmış olduğu harika bir site olarak görüyorum şimdiden hepiniz çok kibar ve nazik insanlarsınız hepinize teşekkürler :) hep buralarda olucam ben sevgiler...

Motosiklet.NeT Ailesine Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin (tıkla) ::gazete::

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Hoşgeldiniz Arkadaşlar....umarim En Kisa Zamanda Motor Sahibi Olur Ve Motosiklet Alemine Tam Giriş Yapmiş Olursunuz...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aileye hoş geldin kalıcı olman dileğiyle...

Umarım hayalindeki motora bir gün kavuşursun motosiklet sevgin ve rüzgarın hiç bitmesin :rendeer:

güzel dileklerin için çok teşekkürler egeknn saol...

Ben üye olalı 2,5 yıl olmuş ama hala ilk günkü gibi tazeyim. :p

Freshmetheus :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar