dj tiesto, faithless, enya, enigma favorilerim arasındaama size tavsiyem kulağınızda kulaklık varsa ve benim gibi bu tarz müzikleri dinleyip gidiyorsanız sakın önünde ve arkasında eskort bulunan bir konvoyun yakınından geçmeyin, polisler megafonda avazları çıktığı kadar 'motor girme motor girmeeeee!!' şeklinde bağırabilirler ama siz duymazsınız, duymadığınız için de eskort aracının direksiyonunda oturan robot kişi sizi de kendisi gibi robot zannedip direksiyonu üzerinize kırabilir
![]()
dj tiesto full albümü var.ve gerçekten adam olayı aşmış.öyle müzikler yapıyorki her videoya fon müzigi olarak ekle. tam motosikletle uzun yol yapanların videosuna eklenecek müzikler yapıyo. digerlerine şimdi indiriyom bakalım nasıl:cherry:
millete kötü örnek mi oluyoruz ne :cherry: hacı vala iyi bişey değil bak hem kulaklara da zarar veriyomuş

iyi bari randy katana ve global deejays dinlemehele faithless'in ministry of sound ile randy katana'nın in silence'ını hiç dinleme
bu arada resimdeki boy değil mi ya
sagol bunları not aldım şimdi nette arıyom ama bulunca özellikle dinlemiycem :queen:
dj tiesto, faithless, enya, enigma favorilerim arasındaama size tavsiyem kulağınızda kulaklık varsa ve benim gibi bu tarz müzikleri dinleyip gidiyorsanız sakın önünde ve arkasında eskort bulunan bir konvoyun yakınından geçmeyin, polisler megafonda avazları çıktığı kadar 'motor girme motor girmeeeee!!' şeklinde bağırabilirler ama siz duymazsınız, duymadığınız için de eskort aracının direksiyonunda oturan robot kişi sizi de kendisi gibi robot zannedip direksiyonu üzerinize kırabilir
![]()
bu arada resimdeki boy değil mi ya
::xrock:: ::xrock:: ::xrock::
..6.......6........6
Ne çok metalci varmış![]()
@Boy'a benziyor 1000RR'daki arkadaş :mrgreen: :mrgreen: