motosiklet kullanırken müzik dinlenir mi?

ben dikkatimi dağıtacağını bildiğim için dinlemiyorum. Motorun sesi bana yetiyor.. Dinleyenler dikkatli olsunlar.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
dj tiesto, faithless, enya, enigma favorilerim arasında :) ama size tavsiyem kulağınızda kulaklık varsa ve benim gibi bu tarz müzikleri dinleyip gidiyorsanız sakın önünde ve arkasında eskort bulunan bir konvoyun yakınından geçmeyin, polisler megafonda avazları çıktığı kadar 'motor girme motor girmeeeee!!' şeklinde bağırabilirler ama siz duymazsınız, duymadığınız için de eskort aracının direksiyonunda oturan robot kişi sizi de kendisi gibi robot zannedip direksiyonu üzerinize kırabilir :)

yada iron maiden-wildest dreams.. yolda out on my way!! diye bağırarak motosiklet sürmek imajımızı ciddi zedeler :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ozzy osbourne'nun i just want you'sunu da denemeyin :cherry:

dj tiesto, faithless, enya, enigma favorilerim arasında :) ama size tavsiyem kulağınızda kulaklık varsa ve benim gibi bu tarz müzikleri dinleyip gidiyorsanız sakın önünde ve arkasında eskort bulunan bir konvoyun yakınından geçmeyin, polisler megafonda avazları çıktığı kadar 'motor girme motor girmeeeee!!' şeklinde bağırabilirler ama siz duymazsınız, duymadığınız için de eskort aracının direksiyonunda oturan robot kişi sizi de kendisi gibi robot zannedip direksiyonu üzerinize kırabilir :)

dj tiesto full albümü var.ve gerçekten adam olayı aşmış.öyle müzikler yapıyorki her videoya fon müzigi olarak ekle. tam motosikletle uzun yol yapanların videosuna eklenecek müzikler yapıyo. digerlerine şimdi indiriyom bakalım nasıl:cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
dj tiesto full albümü var.ve gerçekten adam olayı aşmış.öyle müzikler yapıyorki her videoya fon müzigi olarak ekle. tam motosikletle uzun yol yapanların videosuna eklenecek müzikler yapıyo. digerlerine şimdi indiriyom bakalım nasıl:cherry:

millete kötü örnek mi oluyoruz ne :cherry: hacı vala iyi bişey değil bak hem kulaklara da zarar veriyomuş

millete kötü örnek mi oluyoruz ne :cherry: hacı vala iyi bişey değil bak hem kulaklara da zarar veriyomuş

yok yok hacı motosiklette dinleme olayı yok. sadece evde dinliyom. zaten dj tiestoyu motorda dinliyo olsaydım artık tırın aldındamı ,önümdeki arabanın arka camındamı vs.. nerde patlarım belli degil. bu tür müzükler acayip gaza veriyo kendini moto gp de gibi hissediyorsun makaslara girmelr agresif kullanmalar. bu arad gerçekten dj tiesto büyük sanatçı yaww. bu tür müzikler yapanalrın ismini verebilirmisin.
:queen: :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
iyi bari randy katana ve global deejays dinleme :) hele faithless'in ministry of sound ile randy katana'nın in silence'ını hiç dinleme

bu arada resimdeki boy değil mi ya

Son düzenleme:

Bir keresinde bütün arabaları sollayıp bir eskort'un içinde kalmıştım :queen: Önde polis motorları , arkasında makam arabaları , arkada polis arabası , arkasında da ben :mrgreen: Bayağı bir gittik o şekilde , sonra adam arabadan elini çıkardı (ateş etcekk :queen: ) ... geçsene ulan dedi , bende motoru yırtarcasına geçtim yanlarından , :cyclopsan diye kaldılar...

İ pod ile çok güzel dinlenir bence ...

@ ELINT motor 1000RR mı. Hemen kendini belli etmiş :mrgreen: :mrgreen:

Siyah renkleri gerçekten çok güzel. Birde siyah full koruma . Ghostrider işte :cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yoksa boy elint mi :) ya da elint mi boy? bir iş var bu işin içinde ama çözemedim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar