motosiklet kullanırken müzik dinlenir mi?

Motorda müzik...

arkadaşlar bu konuyu kim bilir
motorda müzik dinleniyormu kaskda hoparlörmü oluyo
ve motora ( racing ) ses sistemi yapılıyormu

biri beni aydınlatsın :pr:

Süper Moderatör (BBRR)
üzerinde fabrikasyon müzik sistemleri olan motorlar var. goldwing, Venture Royale gibi modeller.
ama kaskada kulaklık yardımı ile her türlü sistem uygulanabilir.
forumda olması lazım oturağının altına sistem koyup top case ine hoparlör bağlayan üyelerde vardı ..

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Ben korna seslerini zor duyuyorum müzik dinleyenler nasıl dinliyor hangi sesde dinliyor acaba

valla kardeş cahillimi maruz görün öğrenmek için sordum :p
artık kornamı duyuyo millet gaz verince nası duyuyo hakkaten :queen:

Süper Moderatör (BBRR)
Ben korna seslerini zor duyuyorum müzik dinleyenler nasıl dinliyor hangi sesde dinliyor acaba

manisa drag yarışlarından dönerken Ömer abi motorun (Venture Royale) radyosunu açtı fenerin maçını dinledi ben hemen arkasındaki motorda sesi gayet rahat duyuyordum

Bir an şöyle bir düşünün, ses olmasa idi dünyamız nasıl bir dünya olurdu.

Ses; tehlikeden önce geldiği veya tehlike hakkında olan olay hakkında bizi ilk uyaran olduğu için çok önemli.

Artçı için tamam da kullanan kişi ses sayesinde dış dünya ile temas halinde olmalı derim.

KARDEŞ bu olurmu az gelir ama idare et bu kaldı elimde:) ....

Ohaaaaaa :queen:

Ben şahsen race motorun egzoz sesini dinlerim müzik dinlemektense :)
Çünkü kaliteli egzozlar yüksek devirlerde çok güzel ses çıkartıyolar ...Bunu dinlemeyi müzik dinlemeye tercih ederim :)

müzik sistemi istediniz bende verdim alan yokmu, bakın orjınal heryerde bulamazsınız

Şehir dışında yada kısa yolculuklarda i-pod Kulaklık yardımıyla işe yarıyor.Ama radyolu ve kulaklık girişi olan kasklar mevcut

Kask latından takcan kulaklığı açcan son ses snraa gggggüüüüüüüüüümmmmmmm :queen:

motosiklet sürerken dinlenmesi en tehlikeli şarkı nedir?

motosiklet üzerinde size pozitif etki yaratan müziğin kimi zaman da asiliğe yol açabileceği kesin. Kırmızı ışıkta durmuşken "F*** the system" duyup basıp geçmek ya da güzel güzel gezme modunda kullanırken "born to be wild" dinleyip en sol şeritte gazı kökleyip limitlere çıkmak başımıza büyük belalar açabilir:salut: . Peki sizin en tehlikeli şarkınız nedir???:wiinkk:

beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar...

niye böyle saçma başlıklar açılır ki???:silent:

motosiklet üzerinde size pozitif etki yaratan müziğin kimi zaman da asiliğe yol açabileceği kesin. Kırmızı ışıkta durmuşken "F*** the system" duyup basıp geçmek ya da güzel güzel gezme modunda kullanırken "born to be wild" dinleyip en sol şeritte gazı kökleyip limitlere çıkmak başımıza büyük belalar açabilir:salut: . Peki sizin en tehlikeli şarkınız nedir???:wiinkk:

Aleykümselam :queen: :queen: :queen: :queen:

moonspell-full moon madness :queen:

yalnız motor kullanırken müzik dinlemem riskli buluyorum açıkcası.

ayrıca soad ı hiç sevmem. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar