[Çanakkale - MT]

bende çanakkaleliyim ama henüz motorum yok :pr: olan arkadaşlarda bi güzellik yapıp nefsimi köreltsinler :p 17 yaşındayım liseliyim :pale: merkezde oturuyorum.

::puro:: Çanakkale motor coşuyor. Baya izleniyoruz beaa...::ressam:: ::melek02: ::stupid:: ::xrock:: ::friends: ::alkiis::

Bizim gençlerin baya bi arkadaşları varmış.:sunny:

Hoş gelmişsiniz gençler. Sayfamızı şenlendirdiniz. Zaten Tolga abiniz sizi karşılamış.::friends: ::hosgeldi ::puro:: ::pala::

gerçekten güzel bir gezi oldu yol çok temizdi ve tatlı virajlarla doluydu:queen: hatta dönüşteki bir virajda yatarken fazla kaptırmışım kendimi ayak ped ini yola sürttüm arada taklaya gelioduk:p gerçektende enfes bir yol eee tabi birde yol arkadaşları var onlarda mükemmel kullandılar motorlarını tam bir takım ruhuyla ilerledik tüm yol boyunca..:cat:

efendim o sizin güzelliğiniz. emre beyciğim::blusssh: ::plus1::
gezinin seçilmiş (günün adamı) ünvanını aldınız. :rendeer: ::coool::
geziye çıkmadan haberleşme muhabere nin önemini idrak etmiş bulunuyorumz::pokey:: ::jester::
nice bir dahaki gezilere

:queen: çanakkale mt nin kemik katılımcıları belli oldu sanırım.Artık iş kaln vücudu oluşturmak , parolamız voltran olsun :queen:

Tolga cığım bu kemiklerden KAVAL kemiği de sensin ::dalga:: ::puro:: ::pala:: Unutmuyosun değilmi::asker:: ::exclaim:
slogan güzel sen kaval kemiğini oluşturuyosun ::zwink:: emre bel kemiği::11122:: eh ben de leğen kemii olurum heraldeee:queen: ::rantinp::queen: ::pcgum:: şu motoru napcaksan yap da oyuna dahil ol be kardeşim. Yakuzayla beraber konvoya katıl beeaa .::wish:: ::wish:: Bırak sosyal mesajları da en kısa zamanda asfaltlarda görmek isteriz siz gençleri. :queen: :queen:

Son düzenleme:

EMO

Teşekkürler seba abicim eksik olma..birlikte nice gezilere inşallah :mrgreen: :rendeer:

Yaw bir türlü kaarar veremedim CBF mi YBR çanakkaleden arkadaşlar bir yardımcı olun vallla çok zor durum dayim yene:):pr:

yaw emre( emo ) olm sana hala kızgınım insan bir haber verir demi giderken olm bende şu cbf mi ybr mi kararımı verem seni yokuşta tokatlıcem ahahaha:D

sizin gibi gençleri önce yollarda sonra pistlerde görmek isteriz..:p :bounce:

Son düzenleme:
bende çanakkaleliyim ama henüz motorum yok :pr: olan arkadaşlarda bi güzellik yapıp nefsimi köreltsinler :p 17 yaşındayım liseliyim :pale: merkezde oturuyorum.

Sevgili ahriman öncelikle aramıza hoş geldinnnn demek isteriz :cat: hiç merak etme bi iki aya kadar voltranı oluşturacaz. :queen:

:queen: gerçi ehliyetimi almadan motora binmeyi düşünmüyorum ama sanırım kış mış demiicem çok özledim şeytan arabasını yaw ne zormuş yaw motorsuzluk.

:pr: :pr: sevgili seba sizin geziyi görünce içim cızzzzzzzzzzzzzzz etti zaten ki gördüğümde inme inecekti bana (gezi var motor yok allam yaw) 3aya kadar ehliyetim elimde olacak bak ben o zaman ne organizasyonlar yapıyorum :p

:queen: :rendeer: :pl: :sunny: :king: :thumleft: :flower: :joker: ::koop::
yaşasın çanakkle mt VOLTRAN VOLTRAN VOLTRAN

::sorcerer ::jester:: ::lolabove The last SamuRai ::alkiis:: ::surprise ::sefereee
::thanks: ::thanks: ::thanks: ::thanks: ::thanks: ::thanks: ::thanks:

sizin okulun camlarına yumurta atıyorlarmış...

sizin müdür yardımcısı bayanla tanıştım dün güvenlik sistemi yaptıracaklarmış :mrgreen:

Sayfa Ziyaretlerine Topluca Bakiş Versiyon2

YENİDEN SAYFAMIZI ZİYARET EDENLERE TOPLUCA BAKIŞ

KİMLİĞİ .............. BULUNDUĞU YER ........... MOTOSİKLETİ

1-yanar17........................çanakkale..................Regal Raptor 250 cc
2-ALPERRR........................İstanbul....................CBF 500 gri ( Çanakkaleli)
3-EMREUZESEN..................Assos çanakkale.........Regal Raptor 250 cc
4-Çanakkaleli 1717.............Akçay / Blk .............Honda cbf 250 cc (Çanakkaleli)
5-belifeless.......................Manisa .................. ************(Çanakkaleli)
6-harved...........................İstanbul.................... *************(Çanakkaleli)
7-frosen...........................Çanakkale..................Mondial mct 250 cc
8-cihan.............................Çanakkale................. yamaha enduro 600 cc
9-ccdora...........................Gönen/Blk................. ************(gurubumuzun dostu)
10-selçuk1981.....................Denizli/Sivas..............yamaha ybr 125 (gurubumuzun dostu)
11-melik17..........................Çanakkale.................sym gts 250 cc
12-gece17..........................Gelibolu....................********(yakında olacak)
13-aybiketa.........................İstanbul.................Kanuni seyhan 250 cc
14-Emo...............................Çanakkale.................Yamaha YBR 125 cc
15-Nameste.........................Gelibolu.....................Herk 150 cc
16-Ünsal...............................Çanakkale.................sym gts 250 cc
17-Kemal_17_17.....................Çanakkale................kanuni deer 125 cc
18-Outdoor ..........................Çanakkale................ Honda cbf 150 cc
19-Metalbaco........................Yenice/Çanakkale ...... *******belirtmedi
20-Palyaço ......................... Çanakkale ................ enduro
21-Ahriman. ........................ Çanakkale ................. ******(yakında olacak)
22-Smirnouf ....................... Moldovya ................. *************
24-Morrigan....................... İstanbul ................... YBR 125
25-Atlas17 ...................... Çanakkale ................... satılık 650 KLR idi
26-Youngboy.................... Çanakkale .................. ********(yakında olacak)
27-Osman ÖZDEN.............. Çanakkale ................... ******* (yakında olacak )
28-Erkan AKINCI ............... Çanakkale ................... Kanuni Seyhan 125 cc
29- Mustafa IŞIK ................ Çanakkale ................. ******** (yaıknda olacak)
30-

HAYDİ ÇANAKKALE BURAYA

Son düzenleme:
sizin okulun camlarına yumurta atıyorlarmış...

sizin müdür yardımcısı bayanla tanıştım dün güvenlik sistemi yaptıracaklarmış :mrgreen:

doğru 2 gün üstüste attılar maalesef. aslında okula değilde okul yönetimine atmaları gerekiyorya neyse..:mrgreen:

YENİDEN SAYFAMIZI ZİYARET EDENLERE TOPLUCA BAKIŞ

KİMLİĞİ .............. BULUNDUĞU YER ........... MOTOSİKLETİ

1-yanar17........................çanakkale..................Regal Raptor 250 cc
2-ALPERRR........................İstanbul....................CBF 500 gri ( Çanakkaleli)
3-EMREUZESEN..................Assos çanakkale.........Regal Raptor 250 cc
4-Çanakkaleli 1717.............Akçay / Blk .............Honda cbf 250 cc (Çanakkaleli)
5-belifeless.......................Çanakkale.................. *************
6-harved...........................İstanbul.................... *************(Çanakkaleli)
7-frosen...........................Çanakkale..................Mondial mct 250 cc
8-cihan.............................Çanakkale................. yamaha enduro 600 cc
9-ccdora...........................Gönen/Blk................. ************(gurubumuzun dostu)
10-selçuk1981.....................Denizli/Sivas..............yamaha ybr 125 (gurubumuzun dostu)
11-melik17..........................Çanakkale.................sym gts 250 cc
12-gece17..........................Gelibolu....................**************(yakında olacak)
13-aybiketa.........................İstanbul.................Kanuni seyhan 250 cc
14-Emo...............................Çanakkale.................Yamaha YBR 125 cc
15-Nameste.........................Gelibolu.....................Herk 150 cc
16-Ünsal...............................Çanakkale.................sym gts 250 cc
17-Kemal_17_17.....................Çanakkale................kanuni deer 125 cc
18-Outdoor ..........................Çanakkale................ yakında
19-Metalbaco........................Yenice/Çanakkale ...... belirtmedi
20-Palyaço ......................... Çanakkale ................ enduro
21-Ahriman. ........................ Çanakkale ................. *************
22-Smirnouf ....................... Moldovya ................. *************
24-Morrigan....................... İstanbul ................... YBR 125
25-Atlas17 ...................... Çanakkale ................... satılık 650 KLR idi
26-
27-
28-
29-
30-

HAYDİ ÇANAKKALE BURAYA

yanar merhaba belifeless artık manisada ne yazıkki düzeltirsen sevinirim

:cyclopsan yaw gönüller bir olduktan sonra varsın manisa da olsun ne önemi var bak bizim taaaaaaaaaa moldova dan bile üyemiz var :cat: belki grupca yolumuz manisaya da düşer :) sevgiyle kalın...

:wiinkk: The Last SamuRai :wiinkk: :rendeer:

barbaros çucukları nerdesiniz yahu:mrgreen: bakıyorumda hiç giren bakan yazan yok:silent: canlanalım azıcık..

EMO

arkadaşlar işte çanakkale yollarından ve yaptığım doğa gezilerinden bi kaç foto..:mrgreen: paylaşmak istedim:wiinkk: :rendeer:

slm beyler ben geldim üye olalı çok oldu ama bi türlü siteye tam anlamıyla katılmak uzun zaman aldı. neyse ben çanakkale/merkezde oturuom (barbaros) henüz motosikletim yok ama mayıs ayını bekliyorum (2007 cbr 125r için) ayrıca çok hoşuma gitti ç.kaleli baya üye varmış:) dışarıda da tanışırız inşalla...

ayrıca ç.kale eğitim fak. sos. bil. öğrt. liğinde okuyorum

Son düzenleme:
selamlaryoungboy kardeşim hoşgeldin aramıza :rendeer:

adın listeye en kısa sürede eklenecektir. Yapılacak olan organizasyonlara sayfamızdan ulaşabilirsin. :bounce:

izleme

::puro::
arkadaşlar işte çanakkale yollarından ve yaptığım doğa gezilerinden bi kaç foto..:mrgreen: paylaşmak istedim:wiinkk: :rendeer:

HUNTER EMO
Güzel fotolar nerden buldun:queen: :queen: :queen:
Emreciim motoru iki elle kullanırken hangi elinle fotları çektin?:queen: :queen: :queen:
son karede motorun üstünde bir ensturman görülüyor?::puro:: ::alkiis::
anlaşılan müziğe gönül vermiş bir kişiliği var. Bende çok severim müzik.:rendeer: başka fotolar da bekliyoruz. sağlıcaklı kalın benim dostlarım.

slm beyler ben geldim üye olalı çok oldu ama bi türlü siteye tam anlamıyla katılmak uzun zaman aldı. neyse ben çanakkale/merkezde oturuom (barbaros) henüz motosikletim yok ama mayıs ayını bekliyorum (2007 cbr 125r için) ayrıca çok hoşuma gitti ç.kaleli baya üye varmış:) dışarıda da tanışırız inşalla...

ayrıca ç.kale eğitim fak. sos. bil. öğrt. liğinde okuyorum

hoşgeldin sefalar getirdinn :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar