gerçekten güzel bir gezi oldu yol çok temizdi ve tatlı virajlarla doluydu:queen: hatta dönüşteki bir virajda yatarken fazla kaptırmışım kendimi ayak ped ini yola sürttüm arada taklaya geliodukgerçektende enfes bir yol eee tabi birde yol arkadaşları var onlarda mükemmel kullandılar motorlarını tam bir takım ruhuyla ilerledik tüm yol boyunca..:cat:
:queen: çanakkale mt nin kemik katılımcıları belli oldu sanırım.Artık iş kaln vücudu oluşturmak , parolamız voltran olsun :queen:
Yaw bir türlü kaarar veremedim CBF mi YBR çanakkaleden arkadaşlar bir yardımcı olun vallla çok zor durum dayim yener:
yaw emre( emo ) olm sana hala kızgınım insan bir haber verir demi giderken olm bende şu cbf mi ybr mi kararımı verem seni yokuşta tokatlıcem ahahaha![]()
bende çanakkaleliyim ama henüz motorum yokr: olan arkadaşlarda bi güzellik yapıp nefsimi köreltsinler
17 yaşındayım liseliyim
ale: merkezde oturuyorum.
ahriman hangi liseye gidiosun
sizin okulun camlarına yumurta atıyorlarmış...
sizin müdür yardımcısı bayanla tanıştım dün güvenlik sistemi yaptıracaklarmış :mrgreen:
YENİDEN SAYFAMIZI ZİYARET EDENLERE TOPLUCA BAKIŞ
KİMLİĞİ .............. BULUNDUĞU YER ........... MOTOSİKLETİ
1-yanar17........................çanakkale..................Regal Raptor 250 cc
2-ALPERRR........................İstanbul....................CBF 500 gri ( Çanakkaleli)
3-EMREUZESEN..................Assos çanakkale.........Regal Raptor 250 cc
4-Çanakkaleli 1717.............Akçay / Blk .............Honda cbf 250 cc (Çanakkaleli)
5-belifeless.......................Çanakkale.................. *************
6-harved...........................İstanbul.................... *************(Çanakkaleli)
7-frosen...........................Çanakkale..................Mondial mct 250 cc
8-cihan.............................Çanakkale................. yamaha enduro 600 cc
9-ccdora...........................Gönen/Blk................. ************(gurubumuzun dostu)
10-selçuk1981.....................Denizli/Sivas..............yamaha ybr 125 (gurubumuzun dostu)
11-melik17..........................Çanakkale.................sym gts 250 cc
12-gece17..........................Gelibolu....................**************(yakında olacak)
13-aybiketa.........................İstanbul.................Kanuni seyhan 250 cc
14-Emo...............................Çanakkale.................Yamaha YBR 125 cc
15-Nameste.........................Gelibolu.....................Herk 150 cc
16-Ünsal...............................Çanakkale.................sym gts 250 cc
17-Kemal_17_17.....................Çanakkale................kanuni deer 125 cc
18-Outdoor ..........................Çanakkale................ yakında
19-Metalbaco........................Yenice/Çanakkale ...... belirtmedi
20-Palyaço ......................... Çanakkale ................ enduro
21-Ahriman. ........................ Çanakkale ................. *************
22-Smirnouf ....................... Moldovya ................. *************
24-Morrigan....................... İstanbul ................... YBR 125
25-Atlas17 ...................... Çanakkale ................... satılık 650 KLR idi
26-
27-
28-
29-
30-
HAYDİ ÇANAKKALE BURAYA
arkadaşlar işte çanakkale yollarından ve yaptığım doğa gezilerinden bi kaç foto..:mrgreen: paylaşmak istedim:wiinkk: :rendeer:
slm beyler ben geldim üye olalı çok oldu ama bi türlü siteye tam anlamıyla katılmak uzun zaman aldı. neyse ben çanakkale/merkezde oturuom (barbaros) henüz motosikletim yok ama mayıs ayını bekliyorum (2007 cbr 125r için) ayrıca çok hoşuma gitti ç.kaleli baya üye varmışdışarıda da tanışırız inşalla...
ayrıca ç.kale eğitim fak. sos. bil. öğrt. liğinde okuyorum