Geçmiş olsun
şeyy.. sevgili yanar17 hani mürsel yerlerde demiştin ya geçenlerde bi fıkrada
sanırım ben de bitane biliyorum
last samuray bir gün motoruna ters binmiş
samuray al aşaaa
ayna mayna mürsel öntakım jant koruma demiri vites kolu teller dahil haşat
samuray ağlamaya başlamasın mı? ehliyet yok ...
abi DÜŞTÜM MOTOR HAŞAT neyse ki koruma önlemlerim tamdı yara almadım fakat bi bellik edinmem lazım olduğunu anladım
şimdilik bir sorun yok ama ehliyet olmadığından baya bi ceza girecek.
Lütfen çocuklarımızı trafik konusunda çok iyi eğitelim
tekeriniz düz bassın sevgiler...
Sevgili arkadaşlar Balikesirde olduğumdan anca şu an açtım Pc mi.
Öncelikle size Balıkesir den kucak dolusu selam getirdim.
Balıkesir yollarının da ayrıca selamları var bir gün bizi çiğnemeye gelin diyorlar.
Tolga kardeşim:salut:
Çok geçmiş olsun:salut:
Allah görünmez kazalardan hepimizi korusun. Bu tip kazalar bir iki teker ürücüsünün korkul rüyasıdır.
Tabiki her kes trafik konusunda eğitimli olmalıdır. Sürücüsünden yayasına kadar her kese öğretilmelidir. Zaten okullarımızda Trafik dersi vardır. Daha ilk öğretim çağındaki yavrularımıza bu eğitim verilir. Daha eğitim alamayacak kadar küçük çocuklarımıza da VELİLERİ nezaret ederek eğitim ve uygulama yaptırır.:bounce:
Zaten trafiğin tanımı: Araç,insan ve hayvan haraketleri olarak tanımlanır. Bkz Trafik eğitim kitapları ilk sayfaları:queen:
Tolacığım çok güzel mesaj vermişin saolasın.:cat:
Çok sevdiğim bir abimizin trafikte önemli bir tesbitini hatırladım.
şöyle diyordu: -ben arabayı kullanırken şunu düşünürüm. Cadeden karşıdan karşıya geçiş yapan şunlara güven olmaz!
1- Çarşaflı kadın veya gurubu (ne sağına bakar ne soluna doğruca karşıya bakar)
2- Etrafında küçük çocuklarla geçiş yapanlar (sağ sol bilmez çocuk geri döner anasını elinden kaçar doğru arabanın üzerine koşar)
3- İnek koyun gibi hayan gurubu ( koyun koşturdumu hepsi arkasından gelir. İnek yolun ortasında durur bide sana bakar. sabır!!!!!)
4- Çocuklar ( okuldan çıkan, tatilde babası bisiklet almış çocuk, apartmanın kapısından koşturarak çıkan çocuk, caddede top oynayan çocuk, doğru dürüst yürürken anasının babasının elini bırakıp caddeye atlayan çocuk)
diyordu
Aslında ben de bunlara şahit oldum. Caddede araç kullanırken çok daha fazla dikkat gerekiyor. Kusur sende olmasa bile kazaları başka etmenler kazaları tetikleyebilir.
saygılar