Uzun yol performansı nasıl bu XT660R'ın? Yoruyor mu?
bugünkü gezide 200+ km yol yaptık, yolun büyük bi kısmında artçım vardı. Selesi rahat, beni hiç yormadı. çok eğlendim. artçıda halinden şikayetçi değildi.
Uzun yol performansı nasıl bu XT660R'ın? Yoruyor mu?
merhaba bende de 660R var arkadaşlar ve ben gayet memnunum. Bence çok kullanışlı ve seri bir motor. Fakat nakit ihtiyacımdan dolayı malesef satmak durumundayım. İsteyen varsa görüşelim.
takas olarak; HYOSUNG RX125 2006 model 1200km'de,4 valf,yağ soğutmalı.arkadaşım motoru nisanda aldım 2006 model 5700 km de ve mavi. Fiyat olarakda 10500 ytl biçtim. Aslında nakit ihtiyacım var ama takastan kastın nedir onu da bir söylersen iyi olur.![]()
Bende şöööle fıstık resimler görcem diye tıkladım ama :mrgreen:
tanermavi kardeş..! valla bende xt haricinde bir de yamaha cygnus var 125lik. yani senin motor bana uymaz ki bana nakit para lazım zaten. teklifin için teşekkürler. Umarım uygun bir motor bulabiliirsin kolay gelsin![]()
arkadaslar XT kullanıcıları için süper bi site buldum. www.off-the-road.de Modifiye meraklısı arkadaşların hoşuna gideceğinden eminim. Ürünler süper ama param olana kadar sadece bakabilirim![]()
Verdiğiniz adres için çok teşekkür ederim... ben de bir xt660r düşünüyorum. ayrıca kişisel sitenizden de resimlerinizi gördüm. Şahane resimler. Özellikle zirvelerde kar olan resimler şahane... Tebrik ederim. Kazasız günlerde kullanınız. Kısmet bende bir tane aynı motordan alınca toroslara özellikle çamlıyaylaya gitmek istiyorum. Oradan da ayaşa geçeyi düşünüyorum.Yani uzun bir yol ancak değer. Bu arada bici bici yemeği de özledim laf aramızda.... sevgiler.