Herkese tekrar tekrar teşekkürler:rendeer:
mete_han abim,sana da ayrıca teşekkürlerBBRR ye daha önceden de beni önermen iyi olmamış bence
Şahsen sen bana birini önersen en son onun yönetici olması için uğraşırdım
:rendeer:
Kanka yavaş yavaş üslubun değişir merak etme...Şimdi abi dedin ya...bu durum garipsenir...Artık sen bir yönetcisin...Üyeye ismiyle hitap etmelisin...Senin bana olan sevgini biliyorum...
Geçen sne bu zamanlar BBRR abimizle msn sohbetimde işte adamınız modunuz hazır...daha Allahtan ne istersiniz dedim...Kendisii şahit...kişisel fikir tabi bu...Mesle haklı olmak değil...mesele taşların yerine oturması...
Mod ılımlı olacak...mod hoşgörülü olacak...Yinede azan üyeler hep olur...Sabırlı olacak..
Yanlış anlamasın Barış abinin yüzü burada...YAni bir eyim var ya Ali kıran baş kesen olmayacak...tatlı dille anlatacak...REsmiyti bazen kenara bbırakacak...El ensede yapmayacak...Ama pro nun en son kilitlediği topiğe bir bakın...Adam işi biliyor kardeşim...Yani bazen insiyatif kullanacak...Kalp kırmayacak...kurallar açık ve netdir hep...Üzerine yorum yapmayacak...ama bIYIKLI abimiz nasıl yarın açıklama yapmazsa uzaklaştırılıp denip uzaklaştırılmadıysa arada bir çarklar üyeleri ezmeyecek....
Bazen üyeler yüceltilecek...Sitede şah yok kral yok...Sitede sadece Erhan var...O da bir hükümdar değil...Öyle biri değil...Senin benim gibi dünya tatlısı yiyen içen nefes alan bir şeker adam...mod verilen yetkiyi son damlasına kadar kullanmayacak...Ben yaptım oldu demeyecek barış abi gibi...Bak Atatürk köşesine direndi...ama sonuçta sağduyu kazandı...Bir sabit konumuz oldu...kötümü oldu...insanların gönlü oldu...Kötü bişeymi ...hayır...Merak edilmesin yarın Fenerbahçeliler çıkıp bizde konu dışında sabit üst konu demeyecekler...Sadece istisnai bir durum bu...Bence olsada olurdu olmasada olurdu...5 üyenin gönlü hoş tutulması mantıklı bir neden site adına...Yani 2 üyenin gönlünün hoş tutulması 1 modun inat direncinin kırılmasından daha olumludur...
Sitede üye denen şey sen ben biz...Kavram bu olmalı...hadi kardeş olalım...wee are theee worldd... wee are thee chıldrenn demiyorum...pembe tablo çizmiyorum...ama sevgi saygı şart...olmalı...ben genlerde br üyeyi pm den kırdım...gereği yoktu...sevgi saygıdan söz ediyorum ama sanki be melek değilim...kırdıysakta özür dileyebiliriz...forun bir hayattır...biz bu hayatın parçalarıyız...
mod olmak demek çok şey olmak demek değildir...Yani beni mod yapsalar ben yapamam..değişek zorunda hissetmesin arkadaşlar kendilerini...görevlerini yapsınlar ama paylaşımlardan geride kalmasınlar...benim üzüldüğüm nokta bu...mod olan ayrı bir gezegene gidiyor sanki...sadec izleyici oluyorlar...
Bu sitede yönetici vasfında en çok emeği olan mod yinede BBRR abidir...asar keser ama yüreği sağlamdır...Son olarak bunu yazmak isterim...
Erhan en rahatı...siteyi kurmuş...Gelsin reklamlar gitsin aauurolar...elemanlarada görev vermiş...oh kebap...
denetleme değerlendirme...patron olmak hep tatlıdır...
beni susturmak için bana adminlik teklif etmesi gerekir...:cherry:
Uzun zamandır okuyor....Döşenecek gene sayfaya....Aman gaza gelme haa....:queen:
abi sayfaya döşesinde bana döşemesin...sadece bu forumda adam yerine konuyorum...
hayat denen kısa zaman çok acımasız...hatalarının bedelini ağır ödetiyor...
burada 3 gün ban yersin...
ama yaşam seni ömür boyu banlar...
Son düzenleme: