mod olmak için 1200€ veriyosun erhana direk mod oluyosun bu kadar basit hiç bi şartı yok tamamen duygusal ben geçen sene kampanyada oldum 800€ ya inmişti fiyatı :cherry:
vah garipler vah...üzüldüm şimdi size...aaauuurooocuklar gitmiş hemi...(en uyuz olduğum euro deme sitili...güzelce "yüro" demek varken dimi...avro karo kıro"ya ne hacet...)
Ben Erhanı Rafılsla kandırıyom....:queen:
Siz sadece Erhanı patron biliyonuz kendinizce...Ben Komtanı bile bağlamışım kendime ilçe bazında...
Derin Yönetimin yolu KOMTAN abimizden geçer...:queen:
Benimki çifte perçin...Allahıma pin şükür...Bi rafılsa(okunmuş üflenmiş) ikisinide bağlamışım...yerimiz sağlam...her üye gün gelir mod olmak ister...benim hedefim adminlik...ve sonra birilerine şunu demek...
Hani mesajlarını editlediğin ve uyardığın bir üye vardı...İşte o üye şimdi...
:queen: :queen:
Hayırlı olsun Tuncer benim az buçuk kankadır...Abi der elimi öper hürmet eder...:queen:
Eyong desen beni hiç kırmaz...Karşımda esas duruşta bekler...olcan kardeşim benim 1 numaralı adamım zaten...
Barış abi beni hep sevmiştir...Bu aralar bozuk aramız ama hata bende tabi...Affeder eninde sonunda öper sever okşar beni...
Yani lobi yapsam tükkan benim ama mütevazılık en güzeli...:cherry:
Proyu çok tanımıyorum ama dünkü Honda mesajlarında motor kültürünü farkettim...cevher kendisi...:queen:
sevdiğim elemanlar yönetimde...hepsi okumuş çocuklar...eferin...Özellikle Tunceri ben geçen yıl önermiştim BBRR abiye mod olsun diye aha topiğin içinde yüzü burda...yanlışsam yanlış desin...
Hepsine kolay gelsin...:cherry: