selam arkadaslar.okanogur arkadasımın dedıyı gıbı sızın ordakı serwısler daha ıyı olabılır o konuda sanslısınız ızmırdekı benım serwısımde ıyı gercı ama problem belkıde ıstanbulun dısındakı keeway sahıplerının serwısten we motomax dan yararlanamaması motorumun dıreksıyon kılıdı arızalı kıtlemıyo we motomax deyıstırmıyo serwısıme yaptır dıyo daha motor 1100 km de ama neyse,ben bugun arkadaslar egzosun sesını actırdım ve cok tatlı bır metalık ses gelıyo tawsıye ederım abartıya gerek yok ama rolentıdeyken ozellıkle ınsanın hosuna gıdıyo.kendınıze ıyı bakın we herzaman kaskınızı takınSelam arkadaşlar;
"bellboy" arakadaşım başına gelen olay için üzüldüm doğrusu ancak burdaki servislere ben pek kötü diyemem yani başıma gelmediği için he birde sadece bakıma gittiğim için henüz bür sorun yaşamadım açıkçası.
arkadaşlar. bu motorun sesini merak ediyorsunuz, benim motorumun eksozu açık olmadığı halde güzel ses veriyor ancak abartı değil benim en çok sevdiğim ve bir çok kişiden duyduğum ve kendiminde çok beğentiğim motorun kendi sesi gerçekten diğer motorlar ile kıyaslama yapılamaz bir sesi var. motordan kükreme sesi geliyor. ve gerçek bir makina gibi ses çokarıyor. buna birde sağlam bir eksoz takarsan beya açtırırsan. cok güzen bir ses cıkacağına inanıyorum.
arkadaşlar bu motor görünüş itibari ile bir clasik olsada aynı zamanda sert veya agresif bir görüntüsüde var. ben açıkçası motoru biraz agresif kullanıyorum
yani 4. viterse 110 km'ye kadar çıkıp öle 5. vitese alabiliyorum. ve cokta rahat gibiyor.
Kazasız sürüşler diliyorum.
burada havalar soğudu artık motoru çalışma odama almanın zamanıdır dedim.gazyağıyla bir güzel temizledim depodaki benzini boşalttım,aküyü söktüm vee kış uykusuna hazır artık.yanlız aküyü nasıl muhafaza edicem bileniniz varmı?
selam arkadaslar.okanogur arkadasımın dedıyı gıbı sızın ordakı serwısler daha ıyı olabılır o konuda sanslısınız ızmırdekı benım serwısımde ıyı gercı ama problem belkıde ıstanbulun dısındakı keeway sahıplerının serwısten we motomax dan yararlanamaması motorumun dıreksıyon kılıdı arızalı kıtlemıyo we motomax deyıstırmıyo serwısıme yaptır dıyo daha motor 1100 km de ama neyse,ben bugun arkadaslar egzosun sesını actırdım ve cok tatlı bır metalık ses gelıyo tawsıye ederım abartıya gerek yok ama rolentıdeyken ozellıkle ınsanın hosuna gıdıyo.kendınıze ıyı bakın we herzaman kaskınızı takın
Canım kardesım esasında dogru soyluyosun garantıye bukadar bel baglamak ıyı deıl bırazda kendım ugrasmalıyım.ancak anlarsınkı daha motorumu yenı almısken 1:kadran bozuldu tahmınen 70 le gıderken 120 gosterı yo olduarkadaşım bence sen sen dreksiyon kilidi ile fazla uğraşma ve herşeyi garantiden olacağınıda düşünme benide yanlış anlama.
ben şahsen herşeyin garantiden olmasını beklemiyorum. benim için motorun kendisinde bir sorun olmasın ve şasede bir sorun olmasın yeterli. benim motorunda dreksiyon kilidi arızalanmıştı yani anahtarı kırmıştım sonra söküp kendim hallettim.
ancak olmasaydıda olurdu. senin yapacağın tek şey git kendine bir disk kilidi al ugraşma böle şeylerle.
bu arada merak ettim neymiş kilidin arızası, ve dreksiyon falan nasıl kırıldı anlatırsan yardımcı olabilirim.
sorunlarının nasıl olduğunu anlat.
Kazasız sürüşler dilerim.
cey-aaaaar aranızda arkadaslar..herkese selamlar bi haftadır okuyorum bugune kısmetmiş uyelik. =)
onumuzdeki ay ben de ss almayı dusunuyorum arkadaşlar..kullanan arkadaşlar performans acısından sollamalarda ya da yokuslarda herhangi bi problem yasıyolar mı..ankaralı olan war mı dikkat etmedim war ise hangi servisi kullanıyorlar bana yardım edin aldırın bu aleti..=) :silent:
saolasın okan arkadaşım..bi de benim bu resim bilgisayarda gıpraşıyo buraya koyunca neden ööle kaldı acaba
senin resimlere hasta oldum aynı renk makine bi de aynı cantalardan siparişi cekiyorum. bu renge donup bakıyolardır yanlış mıyım
koruma demiri bulabildin mi parası onemli diil
benim ilk motorum ehliyet gıcırrrrrr kask ve monttan baska ne onerirsiniz arkadaslar lazım mı fazlası? :rendeer:
bu gosterge aydınnatmalı mı gece nası goruyoz