bayide oturmana gerek yok 1.96 ı boyun varsa zaten bayinin önünde motoru gördün mü anlıycaksın
burdaki bazı arkadaşlar kraldan çok kralcılık yapıyorlar tamam mal iyi güzel sorunsuz bir şey diyen yok ama birincisi bu motor 4 milyar olsada 5 olsada her firma fiyat çeker ama satmak mühimdir nette bu moturu sıfırını 2.600 e sahibindende falan bulabilirsiniz.
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/!MaazaDetail.DoIt?MaazaId=520&AdId=3027561
yani git bak arakadaşım anlarsın zaten ben bir şey demiyorum git bak burda lafda olmaz.bence en büyük erdem insanın kendi malını övmesi değil eleştire bilmesidir.
şimdi arkadaşım. öncelikle ben sana şöyle bir cevap vereyim.
sen demişsin birisi 2600'e satıyor diye o adam ya paraya sıkışmıştır yada başka birşey vardır. veya motoru beğenmemiştir. bu onun bileceği iş tabi bu fiyata
satmamasını isterdim hatta arkadaşlarımada dedim, bakın alacaksanız bunu alın dedim. ama arkadaşın babası yamuk yaptı, motor aldırmamak için araba aldı oğluna.

Öyle bi babamız yokki.

Neyse bana soracak olursan ben motorumu aldığım fiyattan bile vermem kimseye satmam yani. neden dersen fiyat performans ve servis bakımından benim motorumdan daha iyisi yok.
sana söyle bir açıklama yapabilirim. bende motoru değiştirip, büyük cc'li bir makina alacaktım. tahmini 10.000 ytl bütçe ayırmıştım.
bu paraya 2. el 2000 2005 model arası alabileceğin bir çok marka ve model var. bende enduro tarzı veya race istiyordum.
araştırdım önce yakıt benim için önemli.
ve bakımlarında cebimden çıkacak olan para.
büyük hacimli bir makina aldığımda yaptığım hıza göre yakacağını öğrendim ancak 100km'de minimum 5 lt. yakar dediler. ve dahası nekadar basarsan okadar. yani 9 lt'ye kadar yolu var.
e alıcağım motor en fazla 200 bilemedin 220 yapacak oda düzyol ve trafiksiz bir zaman bulacanda basacan.(yanlış anlaşılmasın bende isterim daha iyisine binmeyi ancak şuan için değmez.)
birde bakımlarına gelelim sıra sanırım bu bakım olayı motorun fiyatına göre değişiyor.
onuda öğrendim bir bakıma girdiğinde yok o değişecek yok bu değişecek derken bir baktın 200ytl bakımına veriyormuşsun. bu servis ve yapılan işe veya değişen parçaya göre değişir tabi ancak yinede ucuza çıkacağını sanmıyorum
birde benim motorumu ele alalım.
fiyat olarak birçok çinliden buna regal'de dahil daha uygun. artı olarakta arkasında daha önce motorsiklet ithalat ihracatı yapan bir firma.var (MOTOMAX) yani bu işte yeni değiller.
kısaca 4000ytl motorun kendisi.
bakımınada max. 50 ytl. de.
km'de 80 - 90 ykr. yakıyor.
hız olarakta 140 km. rahat yapıyor.(bizzat 2 ayrı araç ile test edildi)
son hızı çantalarıda çıkarttığımda 150 155 yapar.
(bir çok kişi yapıyorsa yapsaydında öyle yazzaydın diyor, ancan merak etmetyin yaptık ki söylüyoruz.
sorunda çıkarmıyor. daha ne olsun
şimdi burda yanlış anlaşılmasın. ben 172 boy 68 kiloyum. ve herzaman son hızlara cıkmıyorum ancak her gün işe giderken otobanda 140 görüyorum.
sonrada 120 ile devam ediyorum yani alıpta hemen 140 yapmaz.
Şimdi yine kendi motorunu övme birazda kötü yanlarını soyle diyebilirsiniz.
ancak hakikatten başıma bir sorun gelmediği için burda sizin ile paylaşamıyorum.
benim şahsi görüşüm.
Ben ileride daha hacimli bir motor alsam bile bu motoru satmam arkadaş.
yani 5 yıl sonra bile bu motor bende kalır.
Hepinizin Geçmiş Bayramı kutlu olsun.
Kazasız sürüşler dilerim.