Benzinlikte yıkama

Selam herkese, izmir f.altay civarında motosikletimi yıkayabileceğim su köpük tabancası olan benzinlik var mı

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Selam herkese, izmir f.altay civarında motosikletimi yıkayabileceğim su köpük tabancası olan benzinlik var mı
benzinliklerde/yıkamacılarak köpükler kostik içeriyor, metal ve siyah plastik yüzeylerde çok fena iz bırakıyor çıkmıyor sonra. uzak durun, zararlı.

Motosikleti
D400

o tarafı hıc blmıyorum ben zorda kaldıgımda salhane izbanın oradaki benzlnlikte yıkıyordum ama en son baya zamlanmıştı

Motosikleti
Cruiser
Merhaba, en güzeli kendin yıka 👍🏻

Vali konağının karşısında migrosun yanındaki oto yıkamacı yıkıyordu. Fena da yıkamıyordu. Vakitsiz olduğumda birkaç kez yıkatmıştım orada.

Vaktin varsa en güzeli senin yıkaman olur, hem foşur foşur değil dikkatle yıkarsın hem de gevşeyen bir vida mı var, normalde farketmediğin bir sorun mu var ? Görmüş olursun.

Motosikleti
SYM JetX 125 2026
Şu su ve köpük tabancasıyla araba yıkar gibi motosiklet yıkayanları anlamıyorum ya. Konu sahibinden uzak olarak söylüyorum.

Benim 4 tane bezim var, bir kova da su alırım; Onlarla hallediyorum işimi. Motorda bir eksiklik, görmediğim bir çizik, sıkmam gereken vida varsa onları da hallediyorum böylelikle.

Son düzenleme:
Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Ey hamamcı bu hamama güzellerden kim geldi.
hamam.jpg

images

Bu eldivenden kullanan var mı?
İşi kolaylaştırıyor mu? Naked motorun blok kısmı ve jantlar çok uğraştırıyor süngerle, almayı düşünüyorum.

Motosikleti
SYM JetX 125 2026
images

Bu eldivenden kullanan var mı?
İşi kolaylaştırıyor mu? Naked motorun blok kısmı ve jantlar çok uğraştırıyor süngerle, almayı düşünüyorum.
Bende var, kullanıyorum ve çok kullanışlı. Ha Naked motosikletim yok, Scooter'da kullanıyorum ama arka çamurluğun üstüne girmede, teker boşluğuna sokmada falan çok işe yarıyor bunlar.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Benzinlikteki köpük/su tabancalarını kullanmıyorum artık. En son Çanakkale'de arabayı yıkadığımda beyaz beyaz damla izleri kaldı üzerinde. Enteresan bir köpük kullanıyorlar, temizlenmiyor da, yağlı gibi. Değişik. Kalan damla izlerini silebilmek için bir daha yıkadım evin önünde hortumla. Artık kireçmiydi, sabundan mıydı bilemem.

Motosiklet için de Zirai ilaç pompası + araba şampuanı + 15-20 tl arası su + Motul'un temizlik ürünleri işimi görüyor. Tavsiye ederim.

Motosikleti
D400
Şu su ve köpük tabancasıyla araba yıkar gibi motosiklet yıkayanları anlamıyorum ya. Konu sahibinden uzak olarak söylüyorum.

Benim 4 tane bezim var, bir kova da su alırım; Onlarla hallediyorum işimi. Motorda bir eksiklik, görmediğim bir çizik, sıkmam gereken vida varsa onları da hallediyorum böylelikle.

yer ile alakalı. bırak motosiklet yıkamayı park edecek yer olmayan sokaklar var izmirde.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Benzinlikteki köpük/su tabancalarını kullanmıyorum artık. En son Çanakkale'de arabayı yıkadığımda beyaz beyaz damla izleri kaldı üzerinde. Enteresan bir köpük kullanıyorlar, temizlenmiyor da, yağlı gibi. Değişik. Kalan damla izlerini silebilmek için bir daha yıkadım evin önünde hortumla. Artık kireçmiydi, sabundan mıydı bilemem.

Motosiklet için de Zirai ilaç pompası + araba şampuanı + 15-20 tl arası su + Motul'un temizlik ürünleri işimi görüyor. Tavsiye ederim.
Kimi şehirlerde yımakacıların şehir şebeke suyu kullanması yasak, kuyu suyu kullanıyorlar, o da fazla kireçli olabiliyor beyaz lekeler bırakıyor ama asıl sorun kulandıkları dandik köpükler yüksek oranda kostik içeriyor, ne güzel kirleri çıkarıyor ama ph derecesi çok fazla yüksek, plasik veya metal aksamda leke bırakıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar