mesajımı bulamadım; eski apartmanda otopark konusunda ciddi sıkıntı vardı.
30 daire var, 8 adet araba için kapılı açık otopark, bi de 12 araba için kapalı otopark vardı. kapalı otoparkın ön tarafı açıktı, arabalar içeri dogru park edip arkasına başka araç park ederek 18 araca kadar sıgıyordu ama tabi birisinin çıkması için dışardakinin yolu boşaltması gerekiyordu.
açık otoparkta yok babam hasta yok anam hasta diye diye rica minnet zaten cogu yeri belli kişiler almıştı. kalan 2 otoparkta da millet zengin 2şer arabası var diğerleri sabit duruyor bi arabasını sok cıkar işgal ediyordu. herkeste 2 arabam varsa 2si de otoparkta durmalı mantıgı var.
neyse; bende kapalı otoparka motosiklet koyuyorum kolonların arka tarafına. oraya bi tane bidon koydum, giriş çıkışı engel yapmayacak şekilde park edin yazdım vs.
lavukun teki arabayı öyle bir park ediyor ki yanındaki araçlar sürücü kapısını bile açamıyor, ben motoru cıkartamıyorum. birgün istanbul gezisine cıkacagım sabah 5 herifi uyarmamıza rağmen yine bloke etmiş heryeri bok gibi park edip.
elemanı uyandırdım, geldi. bok gibi park ettiği içni zincirleme arkadaki 2 araç da öyle park etmek zorunda kalmış oynatamıyor arabayı. herkesi uyandırdık aracları cıkarttılar vs.
bi de ben suçlu oldum amk sabah onları kaldırdım diye. ulan adam aracı bok gibi park etmiş.
neyse, emektar ns200 ile son günlerim bu puşt ısrarla bozuk park ediyor ama böyle motor geçsin diye değil diğer araçlar kendi arabasına girebilsin diye boşluk bırakıyor oe. artık herifi 6. uyarışım falan.
en son 3 sene önce motoru kaza yaptıgımda sağ tarafı komple değiştirecektim, bu adam bidonu çekip benim motoru öyle bir sıkıştırmış kı. motorla aracı çize çize boydan boya çıktım oradan. kamera vardı ama calısmadıgını biliyorum. bana kımse birşey diyemedi.
herneyse; sonra bizim arabayı da inat ettim kapalıya koyacagım diye, motoru en öndeki araba park yerine koydum, arkasında benim aracı koydum. 2 alanı da işgal ettim. çek dediler çekmedim, arabam oldugu için de motoru oynatsalar da benım arabadan oraya geçemiyorlardı.
bunun kavgası 1 ay sürdü, fakat hiçbir bok yapamadılar. Çünkü 4 yıldır 2 araç 1 kere yerinden hareket etmedi adamların cocugu yurtdışındaymış diye, bir de üstüne diğer 2 arabayı da oraya koyuyorlar. bunları söyledim onlar cıkarsın bende cıkacagım tek yer işgal ederim dedim.
neyse konu uzamadan evden taşındım zaten
üşenenler için özet: araba da motor da araçtır. köşeye bi yere saklanmak zorunda değilsiniz. size laf yapan adamın aracını biliyorsanız ve sizi tehdit ederse, bu motor 1 cm kıpırdasın senin arabanın anasını s.erim bilgin olsun diyeceksiniz.
insanlıkla çözülmüyor çünkü.