Motoru park ettiği yerden yer değiştirilen sürücü, isyan etti

idare birimlerinin suçunu tabi ki yok sayamayız fakat baktıgın zaman apartman altına otopark yapmak yerine yapmayıp cezasını ödeyen müteahhitler.
otoparkların mafyalaşmasına izin verilmesi, bozuk imar planı vs. vs. derken olay devlet organlarının düzgün çalışmamasından kaynaklı oluşmuş.

fakat bu durumda da gidip kimse başkasının hakkını gasp edemez. asıl suçlu her türlü arabacı, çünkü dokunmaya hakkı yok. devlet arabacının hakkını korumadı diye arabacı da baskasının hakkını gasp ederse yarın savaş çıkarsa - kıtlık olursa - yamyamlığı da savunmamız gerekecek
Araç sürücüsünü savunmuyorum. balık baştan kokuyor. kaldırımda kimseyi rahatsız etmeden park edem motosiklete ceza keser yer göztermessen adam araba gibi park eder. ama kaçtane araç kullanıcısı motosiklete kaldırıma park etti diye ceza kesildiğini biliyor?

Motosikleti
D400
Araç sürücüsünü savunmuyorum. balık baştan kokuyor. kaldırımda kimseyi rahatsız etmeden park edem motosiklete ceza keser yer göztermessen adam araba gibi park eder. ama kaçtane araç kullanıcısı motosiklete kaldırıma park etti diye ceza kesildiğini biliyor?

biliyorlarsa da umurlarında değil :)

Motosikleti
apec apx7/ um 250 renegade vegas
ülkenin her alanında olduğu gibi bu forumdaki ikiyüzlülük de dehşete düşürücü seviyede! hiç mi birinizin otomobili yok? hiç mi biriniz avm de arabanızla park yeri ararken 2 araçlık yere tek başına park eden arabayı gördüğünüzde küfür etmiyorsunuz? hiç mi biriniz o kalabalık avm otoparkında engelli yerine park etmekten imtina ederken başkasının park etmesine sinirlenip sövmüyorsunuz? araba vs motor olunca mı işler değişiyor? arkadaşlar birşey yanlışsa yanlıştır, bunun kullanılan taşıtın boyuyla, fiyatıyla, kilosuyla alakası olamaz.

Motosikleti
D400
ülkenin her alanında olduğu gibi bu forumdaki ikiyüzlülük de dehşete düşürücü seviyede! hiç mi birinizin otomobili yok? hiç mi biriniz avm de arabanızla park yeri ararken 2 araçlık yere tek başına park eden arabayı gördüğünüzde küfür etmiyorsunuz? hiç mi biriniz o kalabalık avm otoparkında engelli yerine park etmekten imtina ederken başkasının park etmesine sinirlenip sövmüyorsunuz? araba vs motor olunca mı işler değişiyor? arkadaşlar birşey yanlışsa yanlıştır, bunun kullanılan taşıtın boyuyla, fiyatıyla, kilosuyla alakası olamaz.

reis burada 2 kişilik yere 1 motor park edebilir diyen yok ki sen neyine geriliyorsun? 1 araba yerine 1 motor park edilmesi konusuluyor.

AVM'de motosiklet park alanı bellidir, zaten gidip park edemezsin. Edersen de motora elleyemezsin, avm güvenliğine söylersin gerekeni o yapar.

Açık alanlarda belli bir oranda motosiklet park alanı yapılma zorunlulugu var, mesela evinizin oradaki açık otoparkta ya da kamuya açık alanda motosiklet park alanı yoksa, motosiklet gayette gider herhangi bir park spotuna motorunu araba gibi park edebilir.

Ek olarak dediğin gibi olsun, 2 kişilik yere bir şekilde park etmiş olsun. yine de elleyemezsin. ilgili birimi ararsın onlar işlem yapar.

iki yüzlülük ile alakası yok bunun.

Motosikleti
Honda CRF250L
Fabrikanın yakınında açık bir alan var , millet aracını parkediyor. motoru park ettim, fabrikaya girdim.

İş çıkışı bi baktım, motoru bıraktığım yerden çok daha ileriye almışlar.

İlk baktığımda sövdüm adamlara direksiyon kilidini kırmışlar diye, sonrasında kontrol edince kilit sağlam çalışıyor.

Direksiyon kilidini kırmadan, kilidi nasıl açmışlar hâlen benim için bir gizem.

Ama olsun ben yine de sövdüm:)

Motosikleti
apec apx7/ um 250 renegade vegas
reis burada 2 kişilik yere 1 motor park edebilir diyen yok ki sen neyine geriliyorsun? 1 araba yerine 1 motor park edilmesi konusuluyor.

AVM'de motosiklet park alanı bellidir, zaten gidip park edemezsin. Edersen de motora elleyemezsin, avm güvenliğine söylersin gerekeni o yapar.

Açık alanlarda belli bir oranda motosiklet park alanı yapılma zorunlulugu var, mesela evinizin oradaki açık otoparkta ya da kamuya açık alanda motosiklet park alanı yoksa, motosiklet gayette gider herhangi bir park spotuna motorunu araba gibi park edebilir.

Ek olarak dediğin gibi olsun, 2 kişilik yere bir şekilde park etmiş olsun. yine de elleyemezsin. ilgili birimi ararsın onlar işlem yapar.

iki yüzlülük ile alakası yok bunun.
avm yi örnek olarak verdim. mesele trafikte diğer araçlara saygı meselesi. sürerken de park ederken de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar