Uzun Menzilli Elektrikli Motosiklet Önerisi..

55.000 KM 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

ehcpx40.jpeg

55.000i geçtik arkadaşlar problem yok saat gibi çalışıyor sıkıntı çıkacak gibi de durmuyor..Batarya çok iyi durumda.. Maşallah..

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rampa yukari giderken agirligin cogu arka tekerde olacagi icin on tekerde cekis olmasi cok buyuk fark yaratir mi bilemedim.
35 yil kadar once lisedeyken aklima 2x2 bisiklet yapmak gelmisti, bi de disk frenli bisiklet olsa iyi olur diyordum. O zaman internet yok tabi...
Önden çekişli arabalar çok sıkıntı olmuyor şimdilik zaten plan olarak kalacak bir atelye ve eli işten anlayan arkadaş bulursam halledeceğim..

Son düzenleme:
Volta'ya bak sen ya. Maşallah diyelim hocam. Forum olarak şaşkınlıkla takip ediyoruz.po
Bende kendisini şaşkınlıkla takip ediyorum :D

Benzinden yapılan karı düşünsene bi. Hesaplamayacağım şimdi ben xD
hani bunun gibi bir motor 1.5 tl yakar km başına desek.. 15 kuruşta bu yakıyor desek 55000 de.. 75000 tl gibi rakam çıkıyor yanlış hesaplamadıysam.. Ama asıl kazanç bakım masrafının ve arıza olmaması.. 3. seneyi çok yakında dolduruyor..İki kere balata değişimi bir kere lastik değişimine girdi..Tamircilere selam sabah hal hatır sormaya gidiyorum..Benzinliklere ise wcyi kullanmaya :D Konforu saymıyorum..

Bu tip şeyleri direkt ben hesaplıyorum yahu, sadece peşine indirgeme formülünü ezberlemek zor geldi diye onu yapay zekâya yaptırıyorum :D

@hachiko tam ihtiyacı olan şeyi bulmuş ve onun için çok faydası olmuş. Tam amacına mâtuf bir kullanım şekli.
Kesinlikle tam ihtiyacım olan şey.. Eksiği kesinlikle yok fazlası var misli misli..Özellikle iş konusunda..

kim bilir kaç kilo köfte parası çıkmıştır. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Benzine vereceğiniz paraya siz köfte alın:D Ben işyerime eksik vs bakıyorum. :D

dms5s2j.jpeg

Öyle bugün çektim :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Ged
Maşallah. Siz de epey bilinçli bir kullanıcısınız. Ben imrenerek takip ediyorum bu başlığı...

• Beğen
Tepkiler: Ged

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar