sport touring tavsiyesi

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
aman abi aman sport touring falan değil bu er6f gibi mi sanarsın bu dede motorlarını bak sana bu yakışır ;)
10 Sene içinde F 800 S, R 1200 GS, Multistrada 1200 Pikes Peak ardından epeydir R 1200 Rs kullanan orta yaşlı bir tanıdığım var, çok memnun ve it gibi kullanabiliyor. Multi'yi bırakma sebebi de yurt içi bir gezide basit bir elektronik arızada Korlas'ın bu adamı sallamaması. Çekiciyle İstanbul'a getirtip hemen satıyor.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
10 Sene içinde F 800 S, R 1200 GS, Multistrada 1200 Pikes Peak ardından epeydir R 1200 Rs kullanan orta yaşlı bir tanıdığım var, çok memnun ve it gibi kullanabiliyor. Multi'yi bırakma sebebi de yurt içi bir gezide basit bir elektronik arızada Korlas'ın bu adamı sallamaması. Çekiciyle İstanbul'a getirtip hemen satıyor.
ben beğenmiyorum da senin yaşın geldi artık boxer seversin heralde 🤣

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Az yakıyor ama bir motor hiç mi gitmez be birader? Kanser oluyorum Yalova-Gemlik arası yokuşlarda.
uzun yolda işkence olduğu kadar da tek şeritli yollarda zevkli ben özlüyorum küçük motor sürmeyi daha az dikkat gerektiriyordu daha rahattım bununla pek işe güce gitmek için motora binesim gelmiyor uzun yolda da aradığımı bulamadım uzun bacaklı olduğundan rüzgarlı havalarda hiç konforlu değil

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
uzun yolda işkence olduğu kadar da tek şeritli yollarda zevkli ben özlüyorum küçük motor sürmeyi daha az dikkat gerektiriyordu daha rahattım bununla pek işe güce gitmek için motora binesim gelmiyor uzun yolda da aradığımı bulamadım uzun bacaklı olduğundan rüzgarlı havalarda hiç konforlu değil
Bence tam tersi daha fazla dikkat ve sollamalar özelinde daha fazla gözlem ve hesaplama gerekiyor. Basıp geçen motor olduğunda bu işler daha kolay

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
X adv yerden yüksek. Bu sebeple kontrolü daha zor bir motor Nc ye göre.
Son zamanlarda bende de kaşıntı var. Motoru değiştireyim diye ama 1 buçuk senedir Nc bende. Değil off road stabilize yolda bile 500 metreden fazla sürmedim. yani eğer adam gibi off road yapmayacaksanız uzun bacak motosiklet harbi gereksiz. Ben vtrom 800de alayım diyordum. Oradan transalpe geçtim. oradan Vstrom 650 ye. Şimdide NC yi satıp NC mi alsam diyorum.
NC candır. Çok acayip şeyler beklemiyorsanız Nc size istediğinizi verir.
Haaah, döndün dolaştın o motor bu motor derken işi Naciye ile nikah tazelemeye getirdin ya helal olsun mübarek 🤪😂 Şaka bir yana motor motordur, bol bol sürmek en güzelidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar