- Motosikleti
- Aprilia Tuareg 660
650den değil 800den bahsediyorum evimde kendim aldığım parçalarla yapsam tuaregin de bakımına ucuz derim bi gün 800ü yetkili servise yaptır o zaman konuşalım bunlarıSuzuki ne bakım veya parça değişimi yaptın da bakımı parçası pahalı diyorsun acaba?
4 bakımlık (24.000km'lik) malzeme (yağ hariç) ve zincir dişli takımı aldım geçen hafta, hepsi 11.500₺ tuttu. (Zincir dişli bunun 7.300₺'si. Yani 4 bakımlık hava ve yağ filtreleri 4.200₺, bakım başına 1.050₺! 3L yağ da eklersen litresi 600₺ olsa eder 1.800₺. Sarf malzeme - tapasıdır, temizlik spreyidir falan da ekle - bakım başına toplam 3.000₺...) V Strom 650'nin parçası malzemesi piyasada zebil gibi; 22 yıldır piyasada olan bir motosiklet bu. Bu klasmanda daha uygununu biraz zor bulursun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
finallar sınavlar bitti derken bilgisayar başına oturdum refleksen insan giriyor buraya nolsun alışmışız
sadece asfalt odaklı bi alet düşünseydim kesinlikle multistrada alacaktım kıyısından döndüm tasarımını teknolojisi performansını her şeyini beğeniyorum gerçekten premium bi motor ve bizdeki desmo korkusundan heralde 2. elleri hakettiğinden ucuza satılıyor benim tuaregde bile eksantrik zinciri gergisi 30 binde ağır bakımla birlikte değişmesi gerekiyor yetkili serviste 70 80 yetkisiz serviste 25 30a yaptırabiliyorum desmoyu da ucuza yaptırabileceğinizi düşünüyorum garantisi vs derdi olmayacak sonuçta ben olsam 10-15bin kmlerde bitane alıp binerdim desmosu geldiğinde de 20bin km sürmüş olurdum koymazdıhocam sen baya italyanseversin o yüzden soracağım, 950 hakkında düşüncen nedir?
cyan benim için önerini merak ediyorum 187 boya göre yazdığım kriterlerde sence dl650 hariç ne alabilirim
Son düzenleme: