- Motosikleti
- 2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Versys yerine Tiger Sport 660 almak daha mantıklı olduğu için olabilirForumda neden versys konusu yok hakkında hiç yorum görmedim
Versys yerine Tiger Sport 660 almak daha mantıklı olduğu için olabilirForumda neden versys konusu yok hakkında hiç yorum görmedim
1300 GS'te alsan, önüne gladyatör kalkanı da taksan bunu her türlü yiyeceksin...yanal rüzgarlar ve karsıdan gelen rüzgarlarla mike tysonla maça çıkmıs gibi oldum ve çok yordu beni mecbur 120 bandında geldim tüm yolu kısaca en kötü bir siperlik şart
Truımph ve Kawasaki karşılaştırması ilginç gerçekten, versyse dair forumda hiç sohbet yok da kullanıcı yorumu merak ediyorumVersys yerine Tiger Sport 660 almak daha mantıklı olduğu için olabilir(İkisinin de aks mesafesi oldukça kısa, çok kıvrak motorlar. Ancak Tiger burada düşük devirlerden itibaren yüksek tork veren 3 silindiri ile öne çıkıyor...)
Kawasaki mi var ki sohbeti olsun? Öyle kendi keyfine göre takılan, servisleri eski modellere bakmayan, İzmir gibi büyük bir şehirde bile parça bulup / bakım yaptırmakta zorlandığın bir marka haline gelmiş.Truımph ve Kawasaki karşılaştırması ilginç gerçekten, versyse dair forumda hiç sohbet yok da kullanıcı yorumu merak ediyorum
versys 650 geri kaldı çünkü tft ekran ve led far dışında motorda yıllardır bi gelişme yok ne mekanik ne teknolojik bu klasmanda SPORT touringler 80 100 beygirken günümüzdeki modelleri er6dan bile güçsüzler ileri değil geri gitmişler resmen teknoloji namına hiçbir şey yok abs tcs telefonu bağlıyorsun o kadar ama bağlayıp da bir şey yapamıyorsun sadece bağlanabiliyo en basit camı yükseltmek alçaltmak için alet takımı çıkarman lazım yakışıklı olduğu kadar da pahalı ve parasına karşılığında 2 teker bi direksiyon alıyorsunTruımph ve Kawasaki karşılaştırması ilginç gerçekten, versyse dair forumda hiç sohbet yok da kullanıcı yorumu merak ediyorum
Biraz daha acar misin eski sport touring / yeni sport touring farkini?Kawasaki'nin eskiden Er6 F/N , Versys'te, günümüzde ise Ninja 650, Z 650, yine Versys'te kullandığı 650 cc çift silindir blok keyiflidir ama yatak sardıran da epey vardır. Versys iyidir, hoştur ama günümüzde biraz demode ve güçsüz kaldı. 100.000 küsür km Kawa kullanan bir kullanıcı olarak yeniden orta segment bir motor almak istesem Honda, Yamaha, Suzuki, Triumph hatta lanet Aprilia'ya bakardım. Eski F700 Gs alırdım ama yine de Kawa'ya İstanbul dışında ikamet ettiğim sürece bulaşmazdım.
Bu arada günümüzde "Sport Touring" kategorisinin anlamı değişti, bahsettiğiniz motorların hiçbiri benim gibi belli bir yaşın üstündeki sürücü için "Sport touring" değil.
Ahali kolay anlasın diye şöyle tarif edelim; eskileri uzaktan yarış motoruna benzeyip nispeten dik oturuşlu daha yüksek gidonlu makineler. Yeniler ise anlamayan adamın "enduro" diyeceği, uzun bacaklı makineler.Biraz daha acar misin eski sport touring / yeni sport touring farkini?
gsxs 1000gt=sport touringAhali kolay anlasın diye şöyle tarif edelim; eskileri uzaktan yarış motoruna benzeyip nispeten dik oturuşlu daha yüksek gidonlu makineler. Yeniler ise anlamayan adamın "enduro" diyeceği, uzun bacaklı makineler.
Yani, evet..Böyle örnek gösterdiğimizde daha iyi anlaşılıyor.gsxs 1000gt=sport touring
![]()
gsxs 1000gx=crossover
![]()
Zzr1100 simdi piyasada olsa ss olurdu yaniYani, evet..Böyle örnek gösterdiğimizde daha iyi anlaşılıyor.
Yine olmazdı, oturuş pozisyonu daha dikZzr1100 simdi piyasada olsa ss olurdu yani![]()
SUndureyim biraz: peki ya honda cbr 1000f ve cbr1100rYine olmazdı, oturuş pozisyonu daha dik
Ben bilmem, ben anlamam. Bahsettiğin makineler 30 senelik.D
SUndureyim biraz: peki ya honda cbr 1000f ve cbr1100r![]()
Şimdikiler leylek bacaklıBu arada günümüzde "Sport Touring" kategorisinin anlamı değişti, bahsettiğiniz motorların hiçbiri benim gibi belli bir yaşın üstündeki sürücü için "Sport touring" değil.
Şu 1000 gt yi çok beğeniyorum ne kadar o farlarını çirkin bulsam'da.gsxs 1000gt=sport touring
![]()