Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
1*3VlAIymOV4uLqhwwIg6Lyg@2x.jpeg

Motosikleti
Triumph Trident 660
Bide kanka söylemeden duramıcam senin şu dediğin nedense kendini anlatmışın gibi geldi bi söz varya kişi kendinden bilir diye hehh işte sen değilmiydin bu içtiğin yediğin şeyi fotosunu çekip atan 😂😂
Gezdiğim Yediğim içtigim fotoyu paylaşan benim forumun gezi kültürü bu ,gezdiğin yerleri, yediğin köfteciyi eklersin hatta köfteci haritası var oraya da eklemeleri için bildirirsin.

Motosikleti
Cruiser
Ufak bir gözlem ve eleştiri.

Bu başlık açıldığında ben sadece fotoğraf paylaşıp geçtim, sonrasında ortalık karışmış.

Yaşça genç bazı arkadaşlar yolun ortasındaki b*ka basacağım diyor, yaşça büyükler de çevresinden dolaş diyor.
Yok illa ki basacağım diyorsanız da; yolun ortasındaki b*ka basmak dünyanın en doğru eylemiymiş gibi savunmayın bari.
Üsluplara, hitaplara, yazanlara ve yazılanlara bakınca bu sonucu çıkarıyorum.

Herhangi bir paylaşım, olumlu ya da olumsuz eleştiri alabilir, bunu da kabullenmeyebilirsiniz. Bunlar normal.

Hayat mottolarımdan birini paylaşmadan edemeyeceğim ;
"Sevgide özgür, saygıda mecburuz."
Kalın sağlıcakla

Motosikleti
Yok
siz bunakların alayını getirin benimle dil bilgisi kapıştıramazsınız benim hayatım bunlara çalışarak geçti bilmediğimden değil sizi ciddiye almadığımdan dikkat etmiyorum ha bir de ingilizce klavyeden yazıyorum iğşç kullandığıma dua et :)
Biraz zorlanırsın gibime geliyor ama neyse artık. Benim de klavyelerim İngilizce düzenli, 29 yıldır sanırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada, fotoğraf fotojenik olmaz, fotoğrafın nesnesi fotojenik olur.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Biraz zorlanırsın gibime geliyor ama neyse artık. Benim de klavyelerim İngilizce düzenli, 29 yıldır sanırım.

Bu arada, fotoğraf fotojenik olmaz, fotoğrafın nesnesi fotojenik olur.
Noktalamada da sıkıntı var gibi. :)

Motosikleti
D400
forumun konuyla en alakasız ilerleyen konularından birisine dönüştü bu başlık yahu :D

Fotojenik canlilar ve hasseten insanlar icin kullanilan bir deyim,bir tesbit icin kullanilan ifade seklidir , herhangi bir nesne,manzara icin kullanilmaz, nesneler,doga fotograflari icin kullanilan fotograflarda kullanilan "fotojenik" degerlendirilmesi fotografin ifade ettigi görüntüye göre degisik terimlerle ifade edilmeye calisilir.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Fotojenik canlilar ve hasseten insanlar icin kullanilan bir deyim,bir tesbit icin kullanilan ifade seklidir , herhangi bir nesne,manzara icin kullanilmaz, nesneler,doga fotograflari icin kullanilan fotograflarda kullanilan "fotojenik" degerlendirilmesi fotografin ifade ettigi görüntüye göre degisik terimlerle ifade edilmeye calisilir.
Fotojenik -> (iyi) fotoğraf doğuran bir şeydir, fotoğrafın öznesidir. Foto -> fotoğraf, -jenik -> önüne gelen şeyi üreten/doğuran anlamında Yunanca'dan Latince'ye geçmiş bir ekler bütünü. (-genes + -ikos) Canlı cansız her şey için kullanılabilir. (Örnek: "Ihlara Vadisi, özellikle gün doğumunda çok fotojenik bir mekândır." gibi.) (Ihlara konusu sallama, gerçekmiş gibi kabul etmeyin...)

forumun konuyla en alakasız ilerleyen konularından birisine dönüştü bu başlık yahu :D
Kesinlikle :D

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Gezdiğim Yediğim içtigim fotoyu paylaşan benim forumun gezi kültürü bu ,gezdiğin yerleri, yediğin köfteciyi eklersin hatta köfteci haritası var oraya da eklemeleri için bildirirsin.
+ bizim gittiğimiz Trakya köftecileri GS'li abilern gittiği gözlemecilerden ucuza geliyor. :) Gezi sırasında yenebilecek en lezzetli ve ucuz yemek.

Motosikleti
Voge 250RR
Allam allam Fotojenik listede artık 1. Fotoğraf bu😂
4gi1b2q.png
Bak ben bu fotoğrafı beğendim, ilk attığın b.k gibiydi ama bu sanırım yapay zekanın becerisiyle oluşmuş güzel bir fotoğraf.

Kendini herkese sevdiremezsin çünkü tek bir doğru yoktur, senin doğrun ona yanlış olabilir veya sana göre çok az yanlış olan bir şey başkasına göre çok büyük bir yanlış olabilir.

Kısacası insanlar konuşur çok takma diyeceğim ama sen muhtemelen ilgi arıyorsun ve bu hoşuna da gidiyor, devam et.

Motosikleti
Honda CB600F Hornet, Yamaha MT 07, Yamaha XJ6N, Honda CBR600RR, Yamaha MT25
Bak ben bu fotoğrafı beğendim, ilk attığın b.k gibiydi ama bu sanırım yapay zekanın becerisiyle oluşmuş güzel bir fotoğraf.

Kendini herkese sevdiremezsin çünkü tek bir doğru yoktur, senin doğrun ona yanlış olabilir veya sana göre çok az yanlış olan bir şey başkasına göre çok büyük bir yanlış olabilir.

Kısacası insanlar konuşur çok takma diyeceğim ama sen muhtemelen ilgi arıyorsun ve bu hoşuna da gidiyor, devam et.
Yapay zeka değil :D ilgi aramak için çok güzel bi forum herkesin ağzından bal damlıyor yaw tam ilgi arayanların forumu ahxhahshah ilgiyi ben zaten motosiklette arayan biri olsaydım yüksek cc motorlarımı satıpda 250cc motor almazdım veya instagram da hesabımı açık yapardım zaten böyle şeyleri çoğu genç seviyor ilgiyi onlardan alırdım da Ne gerek var canım ilgi para getirmiyor salla

Sayin Cyan kardesim, "Fotojenigin" ne manaya geldigini izah etmek icin "yapay zekaya"danismaya gerek yok sen istedigin kadar Latince,Yunanca daki manalarina bak, dilimizde oturmus günlük kullanimda ki manasi hemen hemen standart olan ve TDK sözlügünde izah edildigi sekilde mana tasir,yoksa bu is eski yunanca ve mitolojiye kadar uzar gider (zaten Chat gpt ) cikti cikali herkes bir bilgic oldu ki sorma gitsin,selam .saygi ve hürmetlerimle.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Sayin Cyan kardesim, "Fotojenigin" ne manaya geldigini izah etmek icin "yapay zekaya"danismaya gerek yok sen istedigin kadar Latince,Yunanca daki manalarina bak, dilimizde oturmus günlük kullanimda ki manasi hemen hemen standart olan ve TDK sözlügünde izah edildigi sekilde mana tasir,yoksa bu is eski yunanca ve mitolojiye kadar uzar gider (zaten Chat gpt ) cikti cikali herkes bir bilgic oldu ki sorma gitsin,selam .saygi ve hürmetlerimle.
Türkçe hariç Fransızca, İtalyanca ve İngilizce'ye vakıf olmam münasebetiyle kelimeleri doğru manalarında kullanmaya özen gösteririm. Yanda ifade edilen dil bilgimden mütevellit bu kelime ile ilgili ChatGPT vs. danışmama gerek olmamıştır. Fotojenik kelimesi dilimize Fransızca'dan geçmiş olup bu veya diğer dillerde sadece kişiler için değil, kişilerin de dahil olduğu tüm fotoğrafı çekilen (hatta izlenen/gözlemlenen) nesneler için kullanılır. "İyi fotoğraf / görüntü veren" anlamını taşır. Kelimeleri "sokaktaki insan"ın anladığı şekilde kullanır veya onları öyle kısıtlarsak entellektüel anlamda zamanla moronlaşırız, öyle yapmayalım. İnsanları aydınlatalım. Düşünme / mantık yürütme ve fikirlerinizi ifade etme kapasiteniz kelime dağarcığınızla sınırlıdır, o dağarcığı her daim zengin, dolu ve keskin tutalım inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar