Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Motosikleti
Honda CB600F Hornet, Yamaha MT 07, Yamaha XJ6N, Honda CBR600RR, Yamaha MT25
Hani bazı çocuklar vardır, 3 yaşında ama kıl yumağı, böyle bıyıkları falan vardır. Ağlar, zırlar, akrabaları bile sevmez ama anne babasının hatrına "ahh ne güzel, ahh ne yakışıklı" diye kolpa sıkarlar ya kardeş senin fotoların aynen öyle.

Sen de o anne baba gibi kendi evladını "oğluşum da oğluşum" diye seviyor ve onu dünyanın en zeki, en güzel çocuğu olarak görüyorsun ama gerçekler farklı...O çocuk çirkin, bıyıklı, şımarık, ağlak bir kıl yumağı..

Senin fotolar da öyle..Ekipman yok, antin kuntin pozlar falan..Fotojenik ama sadece sana..
Yav al o zaman bana bi ekipman para yok diyom hala cart curt konuşuyorsun 😂 anlattığın şeyle bu konunun ne anlamı var anlamadım kanka ama senin pozlar nasıl atsana bi yaw 😂😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

siz bunakların alayını getirin benimle dil bilgisi kapıştıramazsınız benim hayatım bunlara çalışarak geçti bilmediğimden değil sizi ciddiye almadığımdan dikkat etmiyorum ha bir de ingilizce klavyeden yazıyorum iğşç kullandığıma dua et :)
Helal olsun aslan

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Yav al o zaman bana bi ekipman para yok diyom hala cart curt konuşuyorsun 😂 anlattığın şeyle bu konunun ne anlamı var anlamadım kanka ama senin pozlar nasıl atsana bi yaw 😂😂
parası olmayan adam nasıl mt25e biniyor numarayı bırak giymek istemiyorum sizene lan de niye bahane uyduruyorsun

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

Helal olsun aslan
Benim pozlar dötlü göbekli :) en iyi pozum da ortamın adabına uymaz :)

Motosikleti
parası olmayan adam nasıl mt25e biniyor numarayı bırak giymek istemiyorum sizene lan de niye bahane uyduruyorsun
Vallahi billahi yok daha yeni k6 kask aldım bi de revit eldiven bitti para mont alcam ucuz orjinal bulamıyorum

Benim pozlar dötlü göbekli :) en iyi pozum da ortamın adabına uymaz :)
Yav isteyen istediğini yapsın kimseyle uğraşmayın :D

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Vallahi billahi yok daha yeni k6 kask aldım bi de revit eldiven bitti para mont alcam ucuz orjinal bulamıyorum

ya oğlum k6 alacağına k1 al git yanına mont da al pantolon da al ya da de ki kaskımda agv yazması diğer ekipmanlarımdan daha önemli de

Motosikleti
ya oğlum k6 alacağına k1 al git yanına mont da al pantolon da al ya da de ki kaskımda agv yazması diğer ekipmanlarımdan daha önemli de
Cidden alıcam biraz biriktireyim hatta çift parça tulum almayı zorlucam piste girmek istiyorum çift parça almak hem dışarda hem pistde rahat olur diye düşünüyorum yakın bi yarışcı abidende söz aldım uşak pistinde birşeyler öğretcek bana hayırlısı bakalım :D he bide lastik alcaz çok pahalı memleket be 😂 seviyorum teker yapmayı stoppie böyle hareketleri kıyafet olsa 10 numara olcak böyle linçleniyoz ya

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Cidden alıcam biraz biriktireyim hatta çift parça tulum almayı zorlucam piste girmek istiyorum çift parça almak hem dışarda hem pistde rahat olur diye düşünüyorum yakın bi yarışcı abidende söz aldım uşak pistinde birşeyler öğretcek bana hayırlısı bakalım :D he bide lastik alcaz çok pahalı memleket be 😂 seviyorum teker yapmayı stoppie böyle hareketleri kıyafet olsa 10 numara olcak böyle linçleniyoz ya
tulum gündelik bir şey değil bi paddock gör anlarsın session breaklerde cıbıldak geziyorlar

Motosikleti
Triumph Trident 660
Kıyafet yargılamada bir numara,fotonu görünce kesin yolda milletin yanından hızlıca geçen,ışıklarda yol vermeyen,ara dere yapacam diye paket olacak bir tip dedim hem de mt25 var.
İlla ki revit,dainese olmasına gerek yok kadıköy hasanpaşaya git, rider denim,durt mağazaları var kampanya oluyor 9 bin TL ye yazlık ceket satılıyor şu an durtta taksitte yapılıyor daha ucuzlarıda muhakkak vardır , ve terliceksin düşüp yanık olması yerine sadece kırıkla atlatıp iyileşip tekrar motora binebilmek için giyinmek daha mantıklı.
Ama fotoların eşgal qnq

Kıyafet yargılamada bir numara,fotonu görünce kesin yolda milletin yanından hızlıca geçen,ışıklarda yol vermeyen,ara dere yapacam diye paket olacak bir tip dedim hem de mt25 var.
İlla ki revit,dainese olmasına gerek yok kadıköy hasanpaşaya git, rider denim,durt mağazaları var kampanya oluyor 9 bin TL ye yazlık ceket satılıyor şu an durtta taksitte yapılıyor daha ucuzlarıda muhakkak vardır , ve terliceksin düşüp yanık olması yerine sadece kırıkla atlatıp iyileşip tekrar motora binebilmek için giyinmek daha mantıklı.
Ama fotoların eşgal qnq
ajgoıasjgoıas bak telefon ana ekran duvar kağıdına kendi fotoğrafını koyduğuna %100 eminim bunda öyle bi tip var. %100 bak. şu teker yaptığı fotoyu koymuştur hatta arada açıp bakıyodur.. bi de kendini acındırmaya çalışıyor "çekme oğul benim mt25i beğenmezler" falan diye asıgjhasouöghas

Motosikleti
Ama fotoların eşgal qnq
Bu gibi sürüşleri yapıyorum ancak emin olduğum yerlerde yapıyorum bu en sonki attığım fotoda yol çok boş oluyor eski yol diye bilirim hatta o dizim nerdeyse sürtcekmiş gibi olan yer de sabuncu beli geçidi orasıda eski yol olduğu için arabalar vs tüneli kullanıyor pazar günleri tüm motorcular sabuncuda buluşuyor orda deniyorum böyle diz açma sarkma işlerini bana sorarsan teker yapmak da viraj yapmakda çok önemli bişi değil ama hoşuma gittiği için bana zevkli geldiği için yapıyorum yargılamayın toprakda seviyo böyle hareketleri şimdi cahil mahil demeyin diye böyle örnek verdim onda ekipman var ama diceksiniz ekipmansız kask bile olmadığı yaptığı zamanlar olabiliyor mont işine gelirsek izmirde bir gün gidip alıcam üstümde görmem lazım belki taksit de yaparlar

ajgoıasjgoıas bak telefon ana ekran duvar kağıdına kendi fotoğrafını koyduğuna %100 eminim bunda öyle bi tip var. %100 bak. şu teker yaptığı fotoyu koymuştur hatta arada açıp bakıyodur.. bi de kendini acındırmaya çalışıyor "çekme oğul benim mt25i beğenmezler" falan diye asıgjhasouöghas
Kanka teker yapma işi dünyanın en basit işi sen yapma ginede düşersin bundan dolayı waoooow diyeceğim birşey yok bide duvar kağıdım telefonu aldığımdan beri değiştirmedim onun da nedeni şu eski telefonlarımın duvar kağıdığını değiştirdiğimde kare hızı düşüyo gibi hissediyordum ondan dolayı hiç değiştirmiyorum değiştirsemde manzara resimleri hoşuma gidiyor teker stopie yapmak güzel açılar vermek güzel fotolar çıkartıyor acındırmıyom s1000rr lıya kimse bişe demedi farkındaysan 😅

Bide kanka söylemeden duramıcam senin şu dediğin nedense kendini anlatmışın gibi geldi bi söz varya kişi kendinden bilir diye hehh işte sen değilmiydin bu içtiğin yediğin şeyi fotosunu çekip atan 😂😂

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
burda topu topu 1 aydır tuareg sahibiyim 2 yıldır burada tuareg övmüyormuşum gibi konuşuluyor sağ üstten arama kısmına tuareg yazarsanız görürsünüz ki övülecek bi mal da değil bu günümüz büyük motorları arasında ucuz kalan bi motor öyle herkese hitap etmez tek bi motosiklet almaya imkanı olan ve onunla her şeyi yapmak isteyen adamın motoru bu her şeyin en iyisini yapmıyor ama her şeyden yeterli seviyede yapıyor o yüzden gerçek bi all rounder yoksa ben de isterim bi garajım olsun içine f900gs adv koyayım vespamı koyayım rsv4ümü koyayım special ktmmi koyayım ama yok 22 yaşındayım ben daha merak ediyorum burada büyük motorcu gibi geçinenlerin 22sinde ne yaptığını
Büyük motorcu gibi geçinmiyorum daha yeni başladım sayılır, orta yaşımda anca orta yaşlı motoruna biniyorum.
Ama 22 yaşında motor gibi şeylere harcayacak param yoktu, şimdikindne iyi kaaznıyordum ama yalnız yaşıyordum, hepsini hovardalığa, çapkınlığa harcıyordum, ulaşım için bir araç sahibi olmaya ihtiyacım yoktu, ehliyet almaya bile ihtiyaç duymamıştım.

Kanka teker yapma işi dünyanın en basit işi sen yapma ginede düşersin bundan dolayı waoooow diyeceğim birşey yok bide duvar kağıdım telefonu aldığımdan beri değiştirmedim onun da nedeni şu eski telefonlarımın duvar kağıdığını değiştirdiğimde kare hızı düşüyo gibi hissediyordum ondan dolayı hiç değiştirmiyorum değiştirsemde manzara resimleri hoşuma gidiyor teker stopie yapmak güzel açılar vermek güzel fotolar çıkartıyor acındırmıyom s1000rr lıya kimse bişe demedi farkındaysan 😅

Bide kanka söylemeden duramıcam senin şu dediğin nedense kendini anlatmışın gibi geldi bi söz varya kişi kendinden bilir diye hehh işte sen değilmiydin bu içtiğin yediğin şeyi fotosunu çekip atan 😂😂
Aga şunu yapay zekaya at da tam istediğin gibi bi şeyler yazsın ya, sen yazınca anlaşılmıyor kasjgoöıasmgyusa Zaten motorla bi alakası yok ki işin :D

Motosikleti
Aga şunu yapay zekaya at da tam istediğin gibi bi şeyler yazsın ya, sen yazınca anlaşılmıyor kasjgoöıasmgyusa Zaten motorla bi alakası yok ki işin :D
hejxjajhshahs bak kanki konu motor değil kıyafetdi bana laf yaptınız he neyse s1000rr şort terlik askılı ile viraj kasıyo ona bi cacık laf etmiyonuz bundan kastettim ama illa çok şey anlatmam lazım sanırım sana bişi söylerkene😬

hejxjajhshahs bak kanki konu motor değil kıyafetdi bana laf yaptınız he neyse s1000rr şort terlik askılı ile viraj kasıyo ona bi cacık laf etmiyonuz bundan kastettim ama illa çok şey anlatmam lazım sanırım sana bişi söylerkene😬
S1000RR'lıyı etiketle buraya aynılarını yazıcam :D Google'dan rastgele foto bulup atmışsın olm ne alaka yaw asıogmuasıo

Motosikleti
S1000RR'lıyı etiketle buraya aynılarını yazıcam :D Google'dan rastgele foto bulup atmışsın olm ne alaka yaw asıogmuasıo
Aga ben tuvalete gitmeye üşenen biriyim jdjxjsjdjejej hiç üşenmicem googleda viraj da cıbıldak viraj dönen adammı arıcam insatada takip ediyom adamı ordan ss aldım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar