Doğru ürüne baktıysam GP'deki fiyat bedava sayılır. Benim DL650'ye SW-Motech orta sehpa 15-16.000₺ falan. Sizin motora uyuyorsa yapıştırın geçin, faydası vereceğiniz 3-4.000₺ bedelin kat kat üstünde.orta sehpa alıp memnun olan, aldığı yeri öneren var mı? kimisi el yapımı yapmış, kimi ürün kalitesiz duruyor, gp'de fiyat biraz yüksek, karar veremedim.
orta sehpa alıp memnun olan, aldığı yeri öneren var mı? kimisi el yapımı yapmış, kimi ürün kalitesiz duruyor, gp'de fiyat biraz yüksek, karar veremedim.
Benim arka tekerden ses geliyor, servis balatayı biraz aşındırdı ses kesilir gibi oldu ama 1-2 gün sonra tekrar başladı,şuan elimde dominar 400 23 model var ön disk yamuk biliyorum başlarda bir ses gelmiyordu fakat şuanda kasktan bile duyulacak kadar sürtünme sesi geliyor bunun sebebi ön disk olabilir mi harici motorda bir de eksantrik gergisi değişti o sebep mi oldu acaba, herhangi bir bajaj servisine ortalama 60-70km uzaktayım ve gittiğim gibi almıyorlar geneli randevu istiyor birisi düzgünce cevap bile vermiyor şu an randevu tarihini bekliyorum
hocam o sonda tabir kötü olabilir fakat eşek anırmasına benzeyen ses değilde kendim farkettim belki yanlıştır onu da bilmiyorum. Zincir o kadar sıkı ki ne motor orta sehpadayken teker dönüyor ne zincir hareket ediyor 6. vitese alıp bıraktığımda bile motoru o kadar zincir sesi çıkıyor ki. Bir de arka aksın vidasını açamadım bir türlü kaldı öyle yarın başka bir tamirciye baktıracamBenim arka tekerden ses geliyor, servis balatayı biraz aşındırdı ses kesilir gibi oldu ama 1-2 gün sonra tekrar başladı,
bu ses mi? videonun sonlarında daha belirgin
Bu sesin çözümünü buldunuz mu bende de başladıBenim arka tekerden ses geliyor, servis balatayı biraz aşındırdı ses kesilir gibi oldu ama 1-2 gün sonra tekrar başladı,
bu ses mi? videonun sonlarında daha belirgin
yok maalesef, yine D250'si olan bir arkadaşla denk gelince ona gösterdim tahmini şu;Bu sesin çözümünü buldunuz mu bende de başladı
sonda aşırı belirgin çıkan eşek inlemesine benzer sestense ara sıra çıkan ince bir bip sesi var ya o başladıyok maalesef, yine D250'si olan bir arkadaşla denk gelince ona gösterdim tahmini şu;
ses diskten geliyor diyor, bizim motorların diskleri çok çabuk yamuluyor çok narin diyor,
servisin balatayı taşlama tezgahında aşındırıp başta ses kesilip daha sonra tekrar ses başlaması da diskin yamulup belli yerlerde sürtme yaptığını doğruluyor gibi.
motor çalışırken duyulmasa neyse de kaskın içinde dahi duyuyorum
Bir servise gittiğinizde siz de balata yüzeyini bir traşlatıp kontrol edin isterseniz ses kesiliyor mu diye,sonda aşırı belirgin çıkan eşek inlemesine benzer sestense ara sıra çıkan ince bir bip sesi var ya o başladı
benim çevrem o kadar kötü ki, banazda duruyorum afyon/uşak/kütahya bu 3 yerden bir türlü yüzüm gülmedi yarın erken kalkabilirsem denizliye yola çıkıcam orası da pek umutlandırmıyor ama şansımı deniyicem. Motor 26.3xx kmde şuan en kötü 30bin km için izmirde metin iş motor var oraya gitmeyi düşünüyorum eğer denizli sorunumu çözemezseBir servise gittiğinizde siz de balata yüzeyini bir traşlatıp kontrol edin isterseniz ses kesiliyor mu diye,
Kesilirse sorun ya disk ya balata
rs200 teli tam oluyor diye biliyorum ustada rs200 yoktu ns200 taktı herhangi bir takılma yaratmıyor, takmadan önce sola kapattığımda debriyaj yemiyordu çok gergin diyeSelamlar, Dominar 400 UG 2024 sahibiyim ve gidon yükseltme takmak istiyorum. Debriyaj telininin kastığını biliyorum, sizin bildiğiniz çözüm nedir ?
Selamlar, Dominar 400 UG 2024 sahibiyim ve gidon yükseltme takmak istiyorum. Debriyaj telininin kastığını biliyorum, sizin bildiğiniz çözüm nedir ?
Sesin çözümü basit disk değişecek,totalde 25-30k km d250 ve d400 kullandım.D250 de basıma geldi 500.kmde bu ses yapmaya basladı.Servisten kayıt oluşturup garantiden disk getirebilirsiniz benim başıma geldiğinde kadıköy de baymoto vardı onlarda bu diskin yamukluğunu ölçen bir cihaz vardı ordan ölçüp yamuk olduğunu söylediler 1-2 hafta sonrada yeni disk geldi herhangi bir ödeme yapmadım.Bu sesin çözümünü buldunuz mu bende de başladı
Ben de çok gerekli olmadığını düşünüyordum ve değiştirmeden yaptım. Üzerine bi 10k km kadar kullandım. Daha sonrasında debriyaj telim kopunca uzun olan debriyaj telinden taktım. Gidon bariz şekilde rahatladı. Bence çok bi masraf değil 300e mi ne almıştım. İmkan varsa değiştirmek daha rahat olacaktırrs200 debriaj teli + gazı yandan geçirme ile oluyor.
bence çok gerekli değil ama rahat edemıyorsan çok ugrastıran birşey değil
Ben de çok gerekli olmadığını düşünüyordum ve değiştirmeden yaptım. Üzerine bi 10k km kadar kullandım. Daha sonrasında debriyaj telim kopunca uzun olan debriyaj telinden taktım. Gidon bariz şekilde rahatladı. Bence çok bi masraf değil 300e mi ne almıştım. İmkan varsa değiştirmek daha rahat olacaktır