Doğru ürüne baktıysam GP'deki fiyat bedava sayılır. Benim DL650'ye SW-Motech orta sehpa 15-16.000₺ falan. Sizin motora uyuyorsa yapıştırın geçin, faydası vereceğiniz 3-4.000₺ bedelin kat kat üstünde.orta sehpa alıp memnun olan, aldığı yeri öneren var mı? kimisi el yapımı yapmış, kimi ürün kalitesiz duruyor, gp'de fiyat biraz yüksek, karar veremedim.
orta sehpa alıp memnun olan, aldığı yeri öneren var mı? kimisi el yapımı yapmış, kimi ürün kalitesiz duruyor, gp'de fiyat biraz yüksek, karar veremedim.
Benim arka tekerden ses geliyor, servis balatayı biraz aşındırdı ses kesilir gibi oldu ama 1-2 gün sonra tekrar başladı,şuan elimde dominar 400 23 model var ön disk yamuk biliyorum başlarda bir ses gelmiyordu fakat şuanda kasktan bile duyulacak kadar sürtünme sesi geliyor bunun sebebi ön disk olabilir mi harici motorda bir de eksantrik gergisi değişti o sebep mi oldu acaba, herhangi bir bajaj servisine ortalama 60-70km uzaktayım ve gittiğim gibi almıyorlar geneli randevu istiyor birisi düzgünce cevap bile vermiyor şu an randevu tarihini bekliyorum
hocam o sonda tabir kötü olabilir fakat eşek anırmasına benzeyen ses değilde kendim farkettim belki yanlıştır onu da bilmiyorum. Zincir o kadar sıkı ki ne motor orta sehpadayken teker dönüyor ne zincir hareket ediyor 6. vitese alıp bıraktığımda bile motoru o kadar zincir sesi çıkıyor ki. Bir de arka aksın vidasını açamadım bir türlü kaldı öyle yarın başka bir tamirciye baktıracamBenim arka tekerden ses geliyor, servis balatayı biraz aşındırdı ses kesilir gibi oldu ama 1-2 gün sonra tekrar başladı,
bu ses mi? videonun sonlarında daha belirgin