Bu dönüş hakkında düşünceniz ?

bu şekilde dönebilir misiniz ?

• Tabiki dönerim, o kadar zor değil ya bunlar.

Oy: 6 27.3%
  • şu an dönemem ama hocalardan 3-4 ders aldım mı dönebilirim bence.

Oy: 2 9.1%
  • forumda bu sekilde viraj donebilecek biri olduğunu sanmıyorum.Belki killing..

Oy: 4 18.2%
  • sacma sapan işler bunlar. Platinsiz hayatıma devam etmek istiyorum

• ahh motorum 200 cc olmayacakti ki...dönerim ama motorum uygun değil.

Oy: 2 9.1%
  • bu konuda çalışmalarım devam ediyor..olacak inşallah

• Kullanılan toplam oy
    22
Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
vay be, demek bundanmış. guzel itiraf.
bilgiye aç, genc motorcu heyecanla bir baslık acar ama işler umdugu gibi gitmez.

lan olm, lastik nasıl ısıtılır 3-5 üstad motorcunun bildiği gizli bir bilgi değil.

ustelik dandik bir motorun var, lastik ısıtmak, ısındığınını anlamak seni ne ilgilendiriyor. ?

pistte derecelerini ondalık seviyede iyileştirmek için sorsan ve forum da 600rr.net olsa ok diyecem.

pugahaha , demek foruma bozulup millete yaşlı/moruk demen bundan agshsfdhs

ulen he hassas bir kalbin var. surekli doom metal dinleyenler boyle oluyor. ya içine kapanığ sessizleşiyor ya da senin gibi saldırganlasıyor.

valla guzel analiz ettim seni.
burası bi tıkla girebildiğim bi tıkla kapatabildiğim bir yer internette bir şey bozulacak değilim benim gördüklerime karşın burası nahif bir yer

Yapay zeka çıktı mertlik bozuldu, 2dk da sağa virajda sol kulağımı değdirdiğim fotoğraf yada videoyu yaptırırım :)

Önemli olan sürüşteki, virajdaki zevk bence. Şimdiye kadar hiç öyle fotoğrafımı videomu çektirmedim virajda, kendi kameramdan kayda girdiyse vardır birkaç görüntü. Ama iyi kötü arada sarkarak viraj aldığım oluyor, farklı olsun deneyeyim diye. Onda da ne kadar sarkıyorum dışarıdan bir gözle görmedim hiç. Motorum yüksek zaten, çok estetik olacağını da düşünmüyorum.

Bunu bulabildim :p
image.png

Yani kimseye beni çek demedim ben de şimdiye kadar. Bazen Avlak'ta V4'le gittiysem sesten bi dikilen gençler oluyor görüyorum. Pısıp 50yle falan dönüyorum küfür ediyorlardır =) Onu da gıcıklığına çok geç frenle yapıyorum, hızlı gelince çekmeye hazırlanıyorlar, sonra freni bırakmayıp iyice yavaşlayınca... :D
Pistte çekeriz dediklerinde para verdim işte bir kaç kere, ama pek de iyi çekemiyorlarmış. e ben de zor sığdığım bir kıyafetin içinde sokakta sürdüğümden daha dik sürmek zorunda kalınca bi bok çıkmadı :D

CBF1000 lastikten önce orta sehpayı salıyordu da bir arkadaş düşmüştü pistte :D

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Inazuma
guzel espri..ama seninle artık muhatap olmayacağımı soylediğim halde neden iletişim kurma peşindesin ?

bazı kişileri "junk" yani muhatap bile alınamaz seviyeye cektim.

sampsonte falan da boyle,..arada gelip bişeyler yazıp gidiyo. cevap bile alamıyor yazık.

kendinizi okan sinan la falan kıyaslamayın.onunla da işim bitmek üzere. soylemek istediklerimi soyledim ona. muhatap oluyormuş gibi gozukmem bundandır.

hadi bakalım cocuklar bir daha dolaşmayın buralarda.

sadece ve sadece adam gibi adamlarla muhatap oluyorum artıık..
Valla bilmiyom hırbo, hışt pışt diyene cevap veriyosun. Beni seviyosun ama itiraf edemiyosun gibi geldi. :D

Valla bak soyle seviyosan beni. Utanmana gerek yok.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Konu başlığında ikili sohbetler ve konu dışı mesajlaşmalar yapmayalım lütfen.
Rahatsız olduğunuz mesajlara cevap vermek yerine rapor gönderirseniz yöneticiler ilgilenecektir.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Muzocum seninle beraber Cunda'daki virajlara berber girdik çıktık. Sonuçta benden göreceğin virajlar daha farklı olmayacak;
Hocam Cunda'da hangi virajlara girdiniz? Hazır buradayken ben de bir deneyeyim...

ohooo, cunda nın meshur virajlarını nasıl bilmiyonuz yaaaa

sabah bi cıktım yola , kozak yaylası., ordan cunda.. 200 km yol yaptım gercek bir motorcu boyle olmalı işte sgdhsb

cunda manzaraları anlık,

og5y5nv.jpg

5ajo0cy.jpg

hmcgwg7.jpg

şimdi macrocenter dan aldığım, permasan, gouda ve soğuk iki adet heineken ile keyif yapacam dsfdgd

not: cb125f 1.3 lt yaktı. ne motor be! resmen yeme içme bedavaya geliyor. cok seviyorum seni ❤️

Motosikleti
Cunda tabiat parkına giden yolda çok firkete viraj var. Tavsiye ederim.
Cunda Tabiat Parkı derken Ortunç tarafını mı kastediyorsunuz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ohooo, cunda nın meshur virajlarını nasıl bilmiyonuz yaaaa

sabah bi cıktım yola , kozak yaylası., ordan cunda.. 200 km yol yaptım gercek bir motorcu boyle olmalı işte sgdhsb

cunda manzaraları anlık,

og5y5nv.jpg

5ajo0cy.jpg

hmcgwg7.jpg

şimdi macrocenter dan aldığım, permasan, gouda ve soğuk iki adet heineken ile keyif yapacam dsfdgd

not: cb125f 1.3 lt yaktı. ne motor be! resmen yeme içme bedavaya geliyor. cok seviyorum seni ❤️
Kozak Yaylası nere, Cunda nere olum yaa...

Fotoğraflar Patriça diyecem de pek benzetemedim. Neredesin?

Cunda Tabiat Parkı derken Ortunç tarafını mı kastediyorsunuz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kozak Yaylası nere, Cunda nere olum yaa...

Fotoğraflar Patriça diyecem de pek benzetemedim. Neredesin?

heheh, burası maden adası. hani denizden yurunup geciliyor ya. patrica mı deniyor bilmiyorum.

evet, lombardo nun bahsettiği ortunc

Motosikleti
heheh, burası maden adası. hani denizden yurunup geciliyor ya. patrica mı deniyor bilmiyorum.

evet, lombardo nun bahsettiği ortunc
Maden Adası Pateriça'nın batı ucunda. Evet o bölgeye Pateriça diyoruz biz. Orada geçtiğimiz yıl bir boğulma vakası yaşanmıştı. Her dönem yürünmüyor, bazı zamanlar sular çekildiğinde ortaya çıkar o yol. Çok önceleri o adada demir cevheri madenciliği yapıldığından adı Maden Adasıdır.

Ortunç yoluna da viraj yaptık denilmez artık yav :) Tamam güzel kıvrımlı yol, birkaç tane de fırkete denilebilecek dar viraj var ama öyle abartılacak bir şey değil. Bildiğin dağ yolu. Bizim zeytinci dayılar falan patır patır mobilet sürer orada :) Zaten artık sezonda kapatılıyor, anca otele/campinge rezervasyon veya Doğaköy Parlementerler sitesinde tanıdık yoluyla geçilir.

Maden Adası Pateriça'nın batı ucunda. Evet o bölgeye Pateriça diyoruz biz. Orada geçtiğimiz yıl bir boğulma vakası yaşanmıştı. Her dönem yürünmüyor, bazı zamanlar sular çekildiğinde ortaya çıkar o yol. Çok önceleri o adada demir cevheri madenciliği yapıldığından adı Maden Adasıdır.

Ortunç yoluna da viraj yaptık denilmez artık yav :) Tamam güzel kıvrımlı yol, birkaç tane de fırkete denilebilecek dar viraj var ama öyle abartılacak bir şey değil. Bildiğin dağ yolu. Bizim zeytinci dayılar falan patır patır mobilet sürer orada :) Zaten artık sezonda kapatılıyor, anca otele/campinge rezervasyon veya Doğaköy Parlementerler sitesinde tanıdık yoluyla geçilir.

valla ben bilmem lombardo dedi oyle:)
ama viraj var mı var yani :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar