1000cc ye saldırmıyorlar, işte videosu
Yazık buradaki köpek bile sayılmaz.1000cc ye saldırmıyorlar, işte videosu
Öyle bir memleket ki, motor çalıntı mı değil mi anlamak imkansız.1000cc ye saldırmıyorlar, işte videosu
Muhtardan imzalı mühürlü kağıt alıyoruz.Köye giderken veya köy yollarında nasıl motor sürüyonuz ya?
Doğru bundan 2 yıl önce arasokağa girerken bir tane sokak köpeği gördüm direkt arabanın arasına kaçtı hiç ses seda çıkartmadan yanına yaklaşmamı beklemiş yanından geçtiğim gibi atladı üstümesize açık açık havlayarak üzerinize koşan köpek sizi korkutmak bölgesinden uzaklaştırmak için üzerinize geliyor havlayan köpek ısırmaz bu atasözü gerçekten doğru
sizi gerçekten ısırmak için gelen köpek havlamayacak size çitanın ceylanı yakalamak için nasıl sinsice yaklaşıyorsa tıpkı o şekil yaklaşacak ve fırsatını bulduğunda hamle yapacaktır unutmayın sessiz sessiz yaklaşacak ve kırt yapacak
özellikle karadeniz yaylalarında koyun köpekleri oldukça iri cüsseli olup saldırgan oluyor sürüye yaklaşmayın diye
ısırma potansiyeli olanlar zaten bağlı olur
yurtdışında ülkemize doğal güzellikleri görmeye gelen turistler bu konudan çok bahsederler büyük çoban köpeklerine dikkat edin diye karavanla gezenlere yanlarında köpek varsa salmamaları konusunda uyarırlar.
beni motorlar gezerken hiç köpek ısırmadı ama bir arkadaşımı çeçenistan sınırında köpek ısırdı kafkas çoban köpeği bi kapıyor ayaktan botu delip ayağını ısırıyor çekip düşürüyor sınırdaki askerler gelip kaldırıyor akşam saati olduğu için müsafir ediyorlar ayağına pansuman yapıyorlar.
Ya geçen gün biryerde gördüm sordum bu nedir diye pille çalışıyormuş, köpekleri uzak tutmak için bir çeşit elektronik dalga yayıyormuş acaba nasıldır bilen varsa buraya yazarsa iyi olur fiyatı 300.- TL miş,
Bundan 10 yıl kadar önce D100 Göztepe kavşağında Edirne yönünden Göztepe'ye girilen sapakta köpekler vardı. Sadece ticari taksilere saldırıyorlardı. Başka herhangi bir araç geçtiğinde hiç oralı olmuyorlardı, sarı taksi geldiği gibi etrafını sarıp, kovalayıp havlıyorlardı. Benim yaşadığım mahallede de köpekler sadece çekçek ile çöp toplayan kağıtçılara, hurdacılara saldırıyorlar. Var köpeklerde seçicilik.Ben şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım, çok nadiren havlayan köpekler oldu ama umursamadım.
Normalde yayayken de kimine havlıyor, kimine havlamıyor bu hayavanlar.
Ben havlamadıkları tiplerdenim.
Neye göre havladıklarına dair de hiçbir fikrim yok![]()