- Motosikleti
- cbf 150
- Konu Yazar
Fiyatı 5600 artı kdv 20 tane sipariş toplarsak ideal olur.
Oğlumun motorunu sizler için kurban etim
Bonu short uzun video gelicek fren padi dğeişimi.
yapacak birşley yok capcutı kullandım hızlı olsun diye oda kafasına göre koyuyorHayırlı uğurlu olsun. (Bu arada bu iki yeni videonun müzikleri korkunç.)
sen kovulmadınmı olum? nerden çıktın gene. Bu forumdan çok adam var özelden istiyen aklında olsunpuahaha cekimlere bak, bu ne amatorluktur yav.
Olm kamyoncu burda o ürünü alan 1 kişi cıksın ben istifa edecem len forumdan sdfdgf
yaa olm ne adamsın..
bana adını soyadını, ve iban ı ozelden at.
linkedin den ekleyecem ama haberın olsun.
sen kovulmadınmı olum? nerden çıktın gene. Bu forumdan çok adam var özelden istiyen aklında olsun![]()
merakımdan soruyorum honda nın en ufak motorunun nesini kaldıramıyorsunda bu boruyu almak istiyorsun? yani malı satmamak gibi düşünmede malımın doğru kullanılmasını isterim ne bilim bu bir boru yaniErhan başkasını bloklayacakken bir yanlışlık sonucu beni atmış..,elim yalışlıkla sana gitti diyor...pek inandırıcı değil,ben inanmadım şahsen.
neyse, ben de ozelden bilgilerini bekliyorum. en iyisinden gönder bana. parayı bir ara gönderecem söz.
merakımdan soruyorum honda nın en ufak motorunun nesini kaldıramıyorsunda bu boruyu almak istiyorsun? yani malı satmamak gibi düşünmede malımın doğru kullanılmasını isterim ne bilim bu bir boru yani))
lan olum cbf125in var hala ağır abilerin motoruna bakıp ah çekiyorsun. Uzak dur hahahahahah![]()
yine cbf125 için fazla değil mi bu yakıt? 80le gittin diye heralde motor biraz zorlanmış
ne küçüğü la ? senin vstromdan ağır. Yav ad soyad iban gonder hadiii